top of page

Artistbokning

Här hittar du partyband, coverband, trubadurer, middagsunderhållning, föreläsare, komiker, magiker, kända artister och DJ´s  till fest, bröllop, event, kickoff, mässor mm.

Shower-&-middagsunderhållning-kanebo-eve

Middagsunderhållning

Proffsig underhållning till konferensmiddagar, storslagna galor och små privata tillställningar.

Musik och underhållning under hela middagen från fördrinken till kaffet. Krydda festen med en Dj eller ett partyband efter kaffet så kan ni dansa fram till småtimmarna. Vi samarbetar med flera olika showgrupper. Se vilka genom att klicka på länken nedan.

Bergman Duo.jpg

Duo och tvåmannaband

Mingelmusik, bakgrund, allsång, dans eller party. Det finns duo´s som passar för olika tillfällen.

Partyduos med bakgrunder och full fart - Skärgårdsduo´s med dragspel & gitarr - Pubduos - Mingelduo´s till fördrinkenlkväll med mingel.

Seth engström.jpg

Magiker & trolleri

En magiker eller trollkarl gör företagsfesten magisk.

Vill du boka trollkarl, magiker eller illusionist? Här hittar du Sveriges mest anlitade inom Magi & Trolleri. De flesta artister är rikstäckande och ej knutna till län eller ort. Leta själv i listan nedan eller skicka en förfrågan om du vill bli kontaktad med förslag.

hyr-ljud-ljus.jpg

Ljud, ljus och teknik

Tack vare nära samarbete med bra leverantörer kan vi erbjuda er ljud, ljus och scener till ert företagsevent, fest, bröllop och student.

Truck Bed gitarr Session

Cover & partyband

Band för alla olika tillfällen och i olika storlekar! Partyband för att dra igång riktig partydans under kvällen Coverband & afterskiband för fullt ös i 1-2 set! Dansband med olika repertoarer för de som vill dans på riktigt. Band som kompar kända gästartister & shower samt gör mingel & middagsunderhållning. Tema band som soul, 60-tal, 80-tal, Disco m.m. 

Hör av dig till oss så tar vi tillsammans fram rätt artist/band till er. Klicka på knappen nedan för att se några av de band vi jobbar med.

Mamma-Mu-och-kråkan.png

Barnunderhållning

Här hittar du barnunderhållning och familjeunderhållning som tex. meet & greet med kramgoa figurer, scenshower, minidisco, trollkarlar och TV-figurer till tex. kalas, festivaler, familjedagar och köpcentrum mm.

hyr en dj kanebo event.jpg

Dj till festen

Boka en Professionell DJ till festen, bröllopet eller företagsevenemanget. i hjälper er med allt från musik till ljud och ljus. Det finns dj´s för alla tillfällen!  Repertoaren anpassas efter publiken & era önskemål. 

föreläsare.jpg

Föreläsare

Vi samarbetar med många av Sveriges främsta och mest efterfrågade föreläsare, talare, moderatorer, konferencierer och utbildare, men också med nya intressanta föreläsare och inspiratörer. Några av dem ser du här nedan i ett urval. Gemensamt för alla föreläsare är att de har viktiga budskap och kan sina ämnen, men också att de har en förmåga att entusiasmera och engagera en publik. Det finns ingen "universallösning" som passar i alla sammanhang. För oss är det viktigt att dina behov som kund styr vilken föreläsare vi kan rekommendera.

claes_Lundqvist_trubadur.jpg

Trubadur & mingel

Mingel underhållning till drinken, teman, allsång & snapsvisor till maten,  pubunderhållning eller partytrubadur med full fart. Kanske ren bakgrundsunderhållning /cocktailmusik eller en kul musikfrågesport eller annan tävling m.m. Bellmantrubadur med tidsenlig klädsel, vistrubadur med olika program, underhållning, dans, party, afterski m.m.

Exempel på trubadurer: Ellinor Asp, Thomas Gee, Stefan Rapo, Jonas Amcoff, Ricardo Ausin, Andreas Lögren, Rolf Ilroth, Marcus Frenell mfl.

Rullskidskoshow.webp

Mingel & happenings

Mingel och happenings är den typ av underhållning som är en perfekt start på en fest. 

Ett överraskande inslag som roar publiken och höjer stämningen på alla typer av event.

Exempel: Rullskridsko-show, mingeltrolleri, komisk servitör/infiltratör, levander staty, eld-entré och komisk entrévakt.

Boka-Danny.jpg

Kända artister

Krydda ert arrangemang med en välkänd gästartist eller kanske ett känt band som höjer stämningen och ger den här härliga aha känslan till era gäster! Ett bra sätt att öka intresset och locka gästerna till just er tillställning. Vi arbetar med de flesta artisterna & banden samt hjälper till att hitta vad som skulle passa till just er!

Friends karaoke

Karaoke

Anordna en klassisk karaokekväll där alla får chansen att visa vad de kan. En riktig stämningshöjare som får fart på humöret. Hyr en karaokeanläggning med allt som behövs levererat, monterat & klart!

Ljud, ljus, TV- skärm mikrofoner & teknik. Vill ni ha en professionell värd som leder och ser till att ni får en perfekt karaokekväll så löser vi såklart det.

Komiker på scen

Komiker & standup

En komiker hjälper er att lätta upp stämningen.

Börja året med en kick-off, en aktivitet, fest eller annat äventyr som är ämnat för att få alla deltagare att slappna av. För bästa resultat kan man boka in en komiker som underhåller och lättar upp stämningen.

Musikresan-2016-440x270.jpg

Underhållningsaktiviteter

Musik, dans & teateraktiviteter är ett perfekt sätt att komma gång på efter en middag, konferens, långa föredrag m.m.

 

En lättsam kul tävling /aktivitet som passar alla. Här kan man alltid anpassa innehållet efter publik & önskemål på svenska eller engelska. Sång, musik, fakta, humor & publikaktivitet kan samsas i dessa populära aktiviteter som passar både för små och stora grupper.

Ricardo och Helga Oktoberfestband.jpg

Temaband

Har ni ett speciellt tema på er fest!?
Vad vore en western fest utan ett countryband? Oktoberfest utan tyrolerband?

Det finns band som passar in vid de flesta tillfällen som anpassas efter behov & önskemål. Till teman som 60 tal/rock, Disco, 70-tal, 80-tal, oktoberfest, country, skärgård, karibiskt m.m. Underhållning till mingel, middag och kanske till dans!

Temaband
Två pennor på Notebook

Gör en förfrågan

Tveka inte att kontakta oss. Finner du inte det du söker på hemsidan så kan vi säkert hjälpa er i alla fall. 

bottom of page