top of page

F1 & motorresor

Här hittar du ett brett utbud av F1- och motorresor.

Hos oss hittar du ett brett utbud av F1- och motorresor. Vår erfarenhet sedan 2001 ger dig som resenär trygghet vad gäller allt från första kontakt med oss, till dess att du åter är hemma efter din motorsportupplevelse! Oavsett om det gäller F1, Moto GP eller Nascar, så hjälper vi dig så att din resa blir precis så som du önskar, eller lite mer!

Ingenting slår helt känslan av att en Formel 1-bil vrålar i en topphastighet upp emot 340 km/h på banan i italienska Monza eller glamouren av att få uppleva Monaco Grand Prix i det mytiska furstendömet, att få gnugga axlarna med de förmögna och kända, med utsikt över den imponerande marinan i Monte Carlo med sin stora samling av mäktiga Yachts.

 

När kraften i F1-motorerna tränger igenom dina öron och bilens vibrationer skakar på det Grandstand du sitter på, då aktiverar F1-sporten verkligen alla dina sinnen och ger minnen som kommer att hålla livet ut!

Spanien-f1-resa.jpg

F1 - Biljetter & motorresor

Att se ett Formel 1 lopp live kan vara bland de mäktigaste upplevelserna som finns vågar vi påstå.

Bara känslan av att stå med sin F1-biljett vid ingången till Circuit de Catalunya i Spanien eller Silverstone i England och höra hur GP-tävlingarna börjar att varvas upp får adrenalinet att flöda. Det spelar inte någon roll hur många Grand Prix du har sett genom åren, man blir alltid lika överraskad över F1 bilarnas fart och prestanda. 

Vi kan erbjuda våra kunder biljett- och gästfrihetstillgång till alla större europeiska F1-evenemang, inklusive det brittiska Grand Prix i Silverstone, den spanska Grand Prix vid Circuit Catalunya, Hungaroring för den ungerska Grand Prix, den berömda Autodromo Nazionale di Monza för Italiens Grand Prix samt Grand Prix i Monaco. Eller varför inte resa till Asien och få uppleva ett av de nyare Grand Prix i mästerskapet, i och med stadsloppet i Singapore som körs under natten?

Image by dan garri

Moto GP - Biljetter & motorresor

Full fart på två däck. Snabba kurvtagningar, intensiva omkörningar och motorvrål. Välkommen till Moto GP live!

Moto GP är högst rankat inom roadracing och ses som motorcykelns motsvarighet till bilens Formel 1. Tävlingen arrangerades för första gången 1949 och genomförs varje år med 20 tävlingshelger fördelade på olika platser runtom hela världen. Den förare som har flest poäng samlade efter alla deltävlingar under en säsong får sedan äran att titulera sig världsmästare! 

Oavsett vilken destination man kan tänka sig för att få se Moto GP live så kan man göra det med stora förväntningar om en upplevelse utöver det vanliga. Alternativen och bredden är stor. En resa till Qatar och Losail International Cirquit, Le mans Cirquit i Frankrike och Misano Wold Cirquit i San Marino är bara några få av de Grand Prix:s som man kan välja emellan för en fantastisk motorsportupplevelse! 

Oavsett destination och val av tävling kan vi erbjuda officiella biljetter till alla deltävlingarna!

bottom of page