top of page

Aktiviteter

Här finner ni massor av förslag på aktiviteter. Allt för att svetsa samman teamet och öka gemenskapen. Eller bara för att det är kul att leka lite. Många av aktiviteterna är mobila och kan alltså göras i på flera ställen i landet. Kanebo Event samarbetar med flera olika aktivitetsbolag och arrangörer i hela landet. 

aktiviteter
Teambuilding-2.jpg

Teambuilding

I grupp löser ni utmaningar, gåtor och diverse fysiska och mentala hinder. Alla behövs och det lag med bäst samarbetsförmåga vinner.

skee-ball-classic.jpg

Mäss- & eventaktiviteter

Mäss- & eventaktiviteter – aktivera dina besökare med tävling eller annat som drar flera besökare. 

Skoter.jpg

Fjällaktiviteter

Svenska fjällvärlden fullkomligt kryllar av upplevelser och äventyr. Här ser ni flera fjällaktiviteter i Åre, Funäsdalen och Sälen.

Exempel: Hundspann, skoter, mountainbike, flugfiske, zipline, fjällvandring, Via Ferrata, skoterskiing och laserlerduveskytte.

teambuilding volvo.jpg

Motoraktiviteter

Testa dina och gruppens gränser.

Garanterad adrenalinkick som svetsar er samman för resten av livet!

Kickbikeskytte.jpg

Sommaraktiviteter

Härliga sommaraktiviteter som ni kan göra utomhus. Aktivitetsbolaget kommer till er och gör er sommarfest eller konferens till det lilla extra.

man klättrar

Äventyrsaktiviteter

Letar du efter äventyr? 

Här hittar du äventyrliga aktiviteter och spännande upplevelser.

Fiskare

Fiskeaktiviteter

Här finns aktiviteter inom fiske med olika upplägg för företag och mindre grupper.

Fiske är en aktivitet med stor variation som passar äventyrslystna såväl som lugna personer. Vi har även hummerfiske, och kräftfiskeaktiviteter. 

Klätteraktivitet.jpg

Klätteraktiviteter

En klätteraktivitet skapar ett sammansvetsat team för att hantera kommande utmaningar och att nå framtida mål. Klättra tillsammans med Fredrik Sträng eller hyr en egen klättervägg.

Indoorchallenge.jpg

Aktiviteter inomhus

Här finns aktiviteter för Er som vill ha era aktiviteter inomhus. Alla aktiviteterna är mobila och kan arrangeras på många olika platser i landet.

Elektroniskt pistolskytte 1.png

Skytteaktiviteter

Spännande skytteaktiviteter både utomhus och inomhus. Lerduveskytte, pistolskytte, paintball, laserlerduveskytte, skidskytte, eko aims, kickbikeskytte, pilbåge, rib & paintball mfl.

corona-teambuilding.jpg

Digitala aktiviteter

Vi har samlat ett antal olika aktiviteter som passar såväl dig som vill vara helt själv och även er som vill aktivera er tillsammans med familjen, kompisarna eller kollegorna.

jul_gotland_boka_bord_visby_pepparkashus_aktivitet.jpg

Julaktiviteter

Det är trevligt att kombinera julmiddagen med en gemensam aktivitet.

Juletid inbjuder till mysiga och roliga aktiviteter där vi får vara tillsammans.
Vi har tagit fram ett antal juliga alternativ som vi hoppas faller er i smaken

Friends sjunger

Underhållningsaktiviteter

Musik, dans och teateraktiviteter är ett perfekt sätt att komma gång på efter en middag, konferens, långa föredrag m.m. En lättsam kul tävling /aktivitet som passar alla.

matlagningsaktivitet.jpg

Mat & dryckesaktiviteter

Upplev nya smaker med aktiviteter inom matlagning och dryckesprovning. Här finns matlagningsaktiviteter för företag där ni får laga mat tillsammans samt vinprovning, chokladprovning och andra provningar för er som vill utmana smaklökarna.

Barnkarusell.jpg

Barnktiviteter

Vi samarbetar med flera olika leverantörer som hyr ut barnaktiviteter. Ansiktsmålning, uthyrning av seriefigurer, clowner, blå tåg, karuseller, jultomtar mm.

midsommarlekar-pingisbollen.jpg

Gratis festlekar

Vi skräddarsyr alla våra resor efter era önskemål och budget. Vi bokar allt ni behöver för en lyckad konferensresa utomlands.

bottom of page