Aktiviteter

Här finner ni massor av förslag på aktiviteter. Allt för att svetsa samman teamet och öka gemenskapen. Eller bara för att det är kul att leka lite. Många av aktiviteterna är mobila och kan alltså göras i på flera ställen i landet. Kanebo Event samarbetar med flera olika aktivitetsbolag och arrangörer i hela landet. 

 
corona-teambuilding.jpg

Coronasäkra/digitala aktiviteter

Vi har samlat ett antal olika aktiviteter som passar såväl dig som vill vara helt själv och även er som vill aktivera er tillsammans med familjen, kompisarna eller kollegorna.

Elektroniskt pistolskytte 1.png

Skytteaktiviteter

Spännande skytteaktiviteter både utomhus och inomhus. Lerduveskytte, pistolskytte, paintball, laserlerduveskytte, skidskytte, eko aims, kickbikeskytte, pilbåge, rib & paintball mfl.

Friends sjunger

Musik & dansaktiviteter

Musik och dansaktiviteter är ett perfekt sätt att komma gång på efter en middag, konferens, långa föredrag m.m. En lättsam kul tävling /aktivitet som passar alla.

skee-ball-classic.jpg

Mäss- & eventaktiviteter

Mäss- & eventaktiviteter – aktivera dina besökare med tävling eller annat som drar flera besökare. 

ribokopter.jpg

Båt & skärgårdsaktiviteter

Svenska skärgården måste upplevas! Vi erbjuder massor av roliga aktiviteter både till havs, i luften och på solvarma kobbar. Ribbåtar, helikoptrar, sjöflyg, sup, segel-båtar, grilla på kobbe, sälsafari mm.

Interactive black box.jpg

Hyr in aktiviteter till festen

Hyr in simulatorer, hinderbanor, klätter-väggar, hoppborgar, mingelartister, kraft-mätare, popcornvagnar mm. 

man klättrar

Äventyrsaktiviteter

Letar du efter äventyr? 

Här hittar du äventyrliga aktiviteter och spännande upplevelser.

matlagningsaktivitet.jpg

Mat & dryckesaktiviteter

Upplev nya smaker med aktiviteter inom matlagning och dryckesprovning. Här finns matlagningsaktiviteter för företag där ni får laga mat tillsammans samt vinprovning, chokladprovning och andra provningar för er som vill utmana smaklökarna.

Teambuilding-2.jpg

Teambuilding

I grupp löser ni utmaningar, gåtor och diverse fysiska och mentala hinder. Alla behövs och det lag med bäst samarbetsförmåga vinner.

teambuilding volvo.jpg

Motoraktiviteter

Testa dina och gruppens gränser.

Garanterad adrenalinkick som svetsar er samman för resten av livet!

Fiskare

Fiskeaktiviteter

Här finns aktiviteter inom fiske med olika upplägg för företag och mindre grupper.

Fiske är en aktivitet med stor variation som passar äventyrslystna såväl som lugna personer. Vi har även hummerfiske, och kräftfiskeaktiviteter.