Aktiviteter

Här finner ni massor av förslag på aktiviteter. Allt för att svetsa samman teamet och öka gemenskapen. Eller bara för att det är kul att leka lite. Många av aktiviteterna är mobila och kan alltså göras i på flera ställen i landet. Kanebo Event samarbetar med flera olika aktivitetsbolag och arrangörer i hela landet. 

 
corona-teambuilding.jpg

Coronasäkra/digitala aktiviteter

Vi har samlat ett antal olika aktiviteter som passar såväl dig som vill vara helt själv och även er som vill aktivera er tillsammans med familjen, kompisarna eller kollegorna.

Elektroniskt pistolskytte 1.png

Skytteaktiviteter

Spännande skytteaktiviteter både utomhus och inomhus. Lerduveskytte, pistolskytte, paintball, laserlerduveskytte, skidskytte, eko aims, kickbikeskytte, pilbåge, rib & paintball mfl.

Friends sjunger

Musik & dansaktiviteter

Musik och dansaktiviteter är ett perfekt sätt att komma gång på efter en middag, konferens, långa föredrag m.m. En lättsam kul tävling /aktivitet som passar alla.

skee-ball-classic.jpg

Mäss- & eventaktiviteter

Mäss- & eventaktiviteter – aktivera dina besökare med tävling eller annat som drar flera besökare. 

ribokopter.jpg

Båt & skärgårdsaktiviteter

Svenska skärgården måste upplevas! Vi erbjuder massor av roliga aktiviteter både till havs, i luften och på solvarma kobbar. Ribbåtar, helikoptrar, sjöflyg, sup, segel-båtar, grilla på kobbe, sälsafari mm.

Interactive black box.jpg

Hyr in aktiviteter till festen

Hyr in simulatorer, hinderbanor, klätter-väggar, hoppborgar, mingelartister, kraft-mätare, popcornvagnar mm. 

man klättrar