ADRESS:
Kanebo Event AB

Nyborgsgatan 9

711 34 Lindesberg, Sverige

HEMSIDAN ÄR PRODUCERAD AV:
Kanebo Webdesign 2020 

www.kanebowebdesign.com

TELEFON:

 +46 (0)70-937 23 78

  • Linkedin Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

Äventyrsaktiviteter

Letar du efter äventyr? 

Här hittar du äventyrliga aktiviteter och spännande upplevelser som tex. boot camp, vildmarksäventyr, SUP, höghöjdsbanor, ribbåtar, fiskeaktiviteter och klättring.

Boot Camp

Utmana er själva låt svetten spruta och testa era gränser! I Boot Camp kör vi militärt inspirerad träning där dina kollegor och terrängen används som redskap. Träningsformen gör det enkelt att anpassa så att alla, oavsett förutsättningar kan vara med. Här kan vi garantera att gruppen svetsas samman i takt med att utmaningarna ökar. Vi kör den i 3 olika nivåer: Light, Mid eller Hard...

Du tar dig runt på en bana uppe i träden med hjälp av hängbroar, nät, linbanor med mera. Tillsammans i gruppen tar ni er fram och stöttar varandra inför de olika klurigheter ni ska passera.

Höghöjdsbanor finns i bland annat Stockholm, Ullared, Borås, Åhus, Ängelholm, Göteborg. 

Kontakta oss för mer info >>

Äventyrs Kombi

Ett arrangemang för stora grupper där vi kan erbjuda upp till 5 stycken äventyr. Bla. RIB tur, cykling på MTB, klättring, kajakpaddling och lerduveskytte. Beroende på hur stor gruppen är samt hur mycket tid vi har till förfogande (minimum 1,5 - 2 timmar), delar vi sedan upp gruppen. Ett roligt äventyr, rik på nya upplevelser.

RIB-båt

De kraftfulla motorerna för oss fram genom skärgården i upp emot 45 knop. Kunniga guider som kan skärgården på sina fem fingrar och delar gärna med sig av både fakta och skrönor.

Oavsett om syftet med aktiviteten är en transport till/från konferensen, aktiviteten eller middagen är det en upplevelse utöver det vanliga.

RIB turen kan med fördel kombineras mycket skoj. T ex: Sälsafari, Navigationstävling, Bastuflotte, Pubrunda i skärgården eller varför inte avsluta med ett besök på skärgårdsrestaurang. 
 

Kontakta oss för mer info >>

Klättring och firning

Ett klättrings-/firningsäventyr är att dela en oförglömlig upplevelse tillsammans med sina medarbetare. Under detta arrangemang ger vi deltagarna möjligheten att pröva på klippklättring /nedfirning från klippor där det finns markerade leder. Det krävs inga förkunskaper för denna aktivitet. Detta är en mycket omtyckt aktivitet som vi varmt kan rekommendera!

Kontakta oss för mer info >>

Fiskeaktiviteter

Fisketuren blir en oförglömlig dag i skärgården. Perfekt aktivitet med kunder och kollegor. Ute i friska luften blir umgänget annorlunda än på kontor och inomhus, relationer byggs. Perfekt för ”teambuildning”. Alla kan vara med, inga förkunskaper krävs.

Mountainbiketur

Vi lägger upp en trevlig cykeltur där svårighetsgrad och tempo baseras på era önskemål. Vi cyklar i den vackra naturen runt horsfjärden. Givetvis så tar vi med oss fika och dryck med ut på turen. Denna aktivitet fungerar hela året, om det inte är allt för mycket snö. En fördel vintertid är att man håller sig varm hela tiden. 

iVågmästarna

Här har vi en härlig kombination av fart och fläkt tillsammans med naturupplevelser och tävling. Varje lag får en Ribbåt med besättning, sjökort samt en iPad. Sedan är det upp till båtlaget att navigera till de kordinater som finns utplacerade i den digitala kartan. Lämpligt avslut kan vara på en skärgårdskrog eller kursgård. Där delas slutligen ut en pokal till det vinnande laget.

Matlagning i tältkåta

Matlagning i tältkåta En trevlig året-runt aktivitet, som vi genomför i en gemytlig lappkåta! Med hjälp av den förutbestämda menyn, samt de enkla resurser som finns tillhands, skall deltagarna komponera en 3-rätters meny tillsammans. Allt under överseende av vår egen kock. Naturligtvis finns han också tillhands med en hjälpande hand om så skulle behövas! Aktiviteten kan genomföras med eller utan tävlingsmoment!

Ribokopter

Följ med på det bästa av två världar! Njut av farten i RIB-båt och den härliga känslan att sväva fram över vattnet i helikopter. Ett helt otroligt sätt att uppleva skärgården och dess unika landskap av öar och vatten.

RIB-båtarna och helikoptern följer varandra i hisnande hastighet långt ut i den vackra skärgården. Under färden sker stopp då deltagarna byter plats mellan båtarna och helikoptern. Alla deltagare får åka båda färdmedlen.

Det är en obeskrivlig känsla att färdas i dessa hastigheter både på och ovanför öppna vatten som till synes saknar ände.

Kajakpaddling

Kajakpaddling är så mycket mer än bara paddling. Att näst intill ljudlöst glida fram över vattenytan är en upplevelse utöver det vanliga. De lugna paddeltagen skapar en stark, medveten närvaro som ger kraft, och närheten till vattnet förstärker naturupplevelsen. Dessutom är det väldigt socialt. 


Kontakta oss för mer info >>

Glödvandring

Glödvandring Elden, som är ett av de fyra elementen, har alltid fascinerat människan sedan urminnes tider. Vikingarna, shamaner hos indianerna och många andra ursprungsfolk världen över införlivade glödvandringar i sina ritualer. Glödvandring är en mycket spektakulär, men oerhört inspirerande aktivitet, där man under säkra former får tänja på sina mentala gränser.

Segling

Under några intensiva timmar kommer varje deltagare verkligen att få känna på vad segling innebär. Är man en van seglare får man kanske en efterlängtad stund till havs medan man som nybörjare får uppleva seglingssporten på riktigt hög nivå. En skeppare finns på varje båt. Fungerar året runt så länge det inte är is. Vi förser er med sjöställ och flytväst. Passar grupper på 6 – 60 personer.


Kontakta oss för mer info >>

Flytringsfiske

Att fiska är väl något de flesta har gjort, men att göra det med hjälp av en så kallad flytring är nog mer sällsynt. En garanterat annorlunda upplevelse, där man iförd vadarbyxor, simfötter, haspelspö och olika typer av fiskedrag tar sig fram till fiskeplatsen. En aktivitet med lagom dos av spänning, kontemplation och till viss del även motion.