Campfire Meal

Äventyrsaktiviteter

Letar du efter äventyr? 

Här hittar du äventyrliga aktiviteter och spännande upplevelser som tex. boot camp, vildmarksäventyr, SUP, höghöjdsbanor, ribbåtar, fiskeaktiviteter och klättring.

Klättring och firning

Ett klättrings-/firningsäventyr är att dela en oförglömlig upplevelse tillsammans med sina medarbetare. Under detta arrangemang ger vi deltagarna möjligheten att pröva på klippklättring /nedfirning från klippor där det finns markerade leder. Det krävs inga förkunskaper för denna aktivitet. Detta är en mycket omtyckt aktivitet som vi varmt kan rekommendera!

Kontakta oss för mer info >>

Äventyrs Kombi

Ett arrangemang för stora grupper där vi kan erbjuda upp till 5 stycken äventyr. Bla. RIB tur, cykling på MTB, klättring, kajakpaddling och lerduveskytte. Beroende på hur stor gruppen är samt hur mycket tid vi har till förfogande (minimum 1,5 - 2 timmar), delar vi sedan upp gruppen. Ett roligt äventyr, rik på nya upplevelser.

Islandshäst Kombi

Detta är ett arrangemang anpassat för grupper på 8 personer eller mer. Arrangemanget är upplagt för att kunna erbjuda islandshäst turer för grupper upp till 30 personer. Något som blir möjligt genom att vi kombinerar 3 aktiviteter i en. Nämligen Islandshäst ridning, RIB Charter samt lerduveskytte. Beroende på hur stor gruppen är samt hur mycket tid vi har till förfogande (minimum 4 timmar), delar vi sedan upp gruppen. Ett härligt arrangemang, men lika delar adrenalin, harmoni och lite tävling.

 

Personlig utrustning: Oömma kläder anpassade efter väderlek.

Tidsåtgång: Minimum 4 timmar

Antal deltagare: Från ca 8 - 30 personer

Rib-bryggkamp

Här serverar vi en riktig adrenalinkick för deltagarna som både är fartfylld och teambildande. RIB båten ger oss möjlighet att komma åt de många oåtkomliga stränder och gräsängar som finns i Mälaren och i Stockholms Skärgård. Kombinationen av en fartfylld RIB-turen med en trevlig teambildande bryggkamp är mycket uppskattad. Vi möter upp deltagarna vid den plats som önskas för att sedan ge oss ut på en trevlig RIB tur under ca 1 timme till en lämplig ö eller strand i skärgården eller mälaren. När alla kommit i land så delar vi upp er i lag om ca 6 personer och genomför vår teambuilding aktivitet ”Bryggkampen”.

 

En rolig och utmanande aktivitet som genomförs under ca 1,5 timme. När vinnarna har korats och fikakorgen är tömd så vänder vi båtarna hemåt igen!

Personlig utrustning: Oömma kläder anpassade efter väderlek.

Tidsåtgång: ca 4 timmar

Antal deltagare: Från 10 - 100 deltagare

Mountainbiketur

Vi lägger upp en trevlig cykeltur där svårighetsgrad och tempo baseras på era önskemål. Vi cyklar i den vackra naturen runt horsfjärden. Givetvis så tar vi med oss fika och dryck med ut på turen. Denna aktivitet fungerar hela året, om det inte är allt för mycket snö. En fördel vintertid är att man håller sig varm hela tiden. 

Boot Camp

Utmana er själva låt svetten spruta och testa era gränser! I Boot Camp kör vi militärt inspirerad träning där dina kollegor och terrängen används som redskap. Träningsformen gör det enkelt att anpassa så att alla, oavsett förutsättningar kan vara med. Här kan vi garantera att gruppen svetsas samman i takt med att utmaningarna ökar. Vi kör den i 3 olika nivåer: Light, Mid eller Hard...

Matlagning i tältkåta