Campfire Meal

Äventyrsaktiviteter

Letar du efter äventyr? 

Här hittar du äventyrliga aktiviteter och spännande upplevelser som tex. boot camp, vildmarksäventyr, SUP, höghöjdsbanor, ribbåtar, fiskeaktiviteter och klättring.

Klättring och firning

Ett klättrings-/firningsäventyr är att dela en oförglömlig upplevelse tillsammans med sina medarbetare. Under detta arrangemang ger vi deltagarna möjligheten att pröva på klippklättring /nedfirning från klippor där det finns markerade leder. Det krävs inga förkunskaper för denna aktivitet. Detta är en mycket omtyckt aktivitet som vi varmt kan rekommendera!

Kontakta oss för mer info >>

Äventyrs Kombi

Ett arrangemang för stora grupper där vi kan erbjuda upp till 5 stycken äventyr. Bla. RIB tur, cykling på MTB, klättring, kajakpaddling och lerduveskytte. Beroende på hur stor gruppen är samt hur mycket tid vi har till förfogande (minimum 1,5 - 2 timmar), delar vi sedan upp gruppen. Ett roligt äventyr, rik på nya upplevelser.

Islandshäst Kombi

Detta är ett arrangemang anpassat för grupper på 8 personer eller mer. Arrangemanget är upplagt för att kunna erbjuda islandshäst turer för grupper upp till 30 personer. Något som blir möjligt genom att vi kombinerar 3 aktiviteter i en. Nämligen Islandshäst ridning, RIB Charter samt lerduveskytte. Beroende på hur stor gruppen är samt hur mycket tid vi har till förfogande (minimum 4 timmar), delar vi sedan upp gruppen. Ett härligt arrangemang, men lika delar adrenalin, harmoni och lite tävling.

 

Personlig utrustning: Oömma kläder anpassade efter väderlek.

Tidsåtgång: Minimum 4 timmar

Antal deltagare: Från ca 8 - 30 personer

Rib-bryggkamp

Här serverar vi en riktig adrenalinkick för deltagarna som både är fartfylld och teambildande. RIB båten ger oss möjlighet att komma åt de många oåtkomliga stränder och gräsängar som finns i Mälaren och i Stockholms Skärgård. Kombinationen av en fartfylld RIB-turen med en trevlig teambildande bryggkamp är mycket uppskattad. Vi möter upp deltagarna vid den plats som önskas för att sedan ge oss ut på en trevlig RIB tur under ca 1 timme till en lämplig ö eller strand i skärgården eller mälaren. När alla kommit i land så delar vi upp er i lag om ca 6 personer och genomför vår teambuilding aktivitet ”Bryggkampen”.

 

En rolig och utmanande aktivitet som genomförs under ca 1,5 timme. När vinnarna har korats och fikakorgen är tömd så vänder vi båtarna hemåt igen!

Personlig utrustning: Oömma kläder anpassade efter väderlek.

Tidsåtgång: ca 4 timmar

Antal deltagare: Från 10 - 100 deltagare

Mountainbiketur

Vi lägger upp en trevlig cykeltur där svårighetsgrad och tempo baseras på era önskemål. Vi cyklar i den vackra naturen runt horsfjärden. Givetvis så tar vi med oss fika och dryck med ut på turen. Denna aktivitet fungerar hela året, om det inte är allt för mycket snö. En fördel vintertid är att man håller sig varm hela tiden. 

Boot Camp

Utmana er själva låt svetten spruta och testa era gränser! I Boot Camp kör vi militärt inspirerad träning där dina kollegor och terrängen används som redskap. Träningsformen gör det enkelt att anpassa så att alla, oavsett förutsättningar kan vara med. Här kan vi garantera att gruppen svetsas samman i takt med att utmaningarna ökar. Vi kör den i 3 olika nivåer: Light, Mid eller Hard...

Matlagning i tältkåta

Matlagning i tältkåta En trevlig året-runt aktivitet, som vi genomför i en gemytlig lappkåta! Med hjälp av den förutbestämda menyn, samt de enkla resurser som finns tillhands, skall deltagarna komponera en 3-rätters meny tillsammans. Allt under överseende av vår egen kock. Naturligtvis finns han också tillhands med en hjälpande hand om så skulle behövas! Aktiviteten kan genomföras med eller utan tävlingsmoment!

Kajakpaddling

Kajakpaddling är så mycket mer än bara paddling. Att näst intill ljudlöst glida fram över vattenytan är en upplevelse utöver det vanliga. De lugna paddeltagen skapar en stark, medveten närvaro som ger kraft, och närheten till vattnet förstärker naturupplevelsen. Dessutom är det väldigt socialt. 


Kontakta oss för mer info >>

Segling

Under några intensiva timmar kommer varje deltagare verkligen att få känna på vad segling innebär. Är man en van seglare får man kanske en efterlängtad stund till havs medan man som nybörjare får uppleva seglingssporten på riktigt hög nivå. En skeppare finns på varje båt. Fungerar året runt så länge det inte är is. Vi förser er med sjöställ och flytväst. Passar grupper på 6 – 60 personer.


Kontakta oss för mer info >>

SUP

Stand Up Paddle. Stående paddling. En mycket trevlig vattensport. Ett annorlunda affärsmöte på brädan eller som tävlingsaktivitet. Du bestämmer själv upplägget. Vi har många brädor för stora grupper.


Kontakta oss för mer info >>

Please reload

Du tar dig runt på en bana uppe i träden med hjälp av hängbroar, nät, linbanor med mera. Tillsammans i gruppen tar ni er fram och stöttar varandra inför de olika klurigheter ni ska passera.

Höghöjdsbanor finns i bland annat Stockholm, Ullared, Borås, Åhus, Ängelholm, Göteborg. 

Kontakta oss för mer info >>

RIB-båt

De kraftfulla motorerna för oss fram genom skärgården i upp emot 45 knop. Kunniga guider som kan skärgården på sina fem fingrar och delar gärna med sig av både fakta och skrönor.

Oavsett om syftet med aktiviteten är en transport till/från konferensen, aktiviteten eller middagen är det en upplevelse utöver det vanliga.

RIB turen kan med fördel kombineras mycket skoj. T ex: Sälsafari, Navigationstävling, Bastuflotte, Pubrunda i skärgården eller varför inte avsluta med ett besök på skärgårdsrestaurang. 
 

Kontakta oss för mer info >>

Långfärdsskridskor

Långfärdsskridskor är mellersta Sveriges “nationalsport”. Med relativt kalla vintrar och lite snö skapas perfekta förutsättningar till härligt blanka isar. Att åka långfärdsskridskor i lugnt tempo och passera vackra naturscenerier har sin speciella tjusning. Tystnaden, närheten till naturen och den friska, “äppelkindade” uppsyn man får efteråt, gör att detta är ett av våra mest eftertraktade arrangemang. Vana är inget krav, det går väldigt fort att lära sig tekniken, men att förfina den sägs ta en mansålder....

 

Personlig utrustning: Oömma kläder anpassade efter väderlek + komplett ombyte packat i vattentät påse.

Vi tillhandahåller: 1st ryggsäck inklusive komplett skridskoutrustning, innehållande pjäxor, skridskor, isdubbar, livlina.

Antal deltagare: 10 - 60 personer

Multisport Race

Detta är en ren upplevelse- och äventyrs tävling, där en kombination av fysisk och psykisk styrka, lagmoral, taktik och noggranna förberedelser krävs. En rad olika moment ligger till grund för detta arrangemang. Tävlingen går ut på att lagen skall orientera sig fram till ett antal waypoints där ett problem eller utmaning väntar. Problemet skall lösas innan laget får fortsätta. De grenar som väntar är paddling, cykling, klättring / firning, flottbygge, vandring mm. Alla som har normal fysik kan delta i denna lite mer utmanande tävling. Under den sista delen av arrangemanget samlas lagen där vi poängbedömer och värdesätter utmaningarna tillsammans och slutligen korar en vinnare med skratt och muntra miner.

 

Personlig utrustning: Bekväma skor och fritidskläder efter väder

Tidsåtgång: Aktiviteten pågår under en halvdag - heldag

Antal deltagare: 10 - 40 personer

Fiskeaktiviteter

Fisketuren blir en oförglömlig dag i skärgården. Perfekt aktivitet med kunder och kollegor. Ute i friska luften blir umgänget annorlunda än på kontor och inomhus, relationer byggs. Perfekt för ”teambuildning”. Alla kan vara med, inga förkunskaper krävs.

iVågmästarna

Här har vi en härlig kombination av fart och fläkt tillsammans med naturupplevelser och tävling. Varje lag får en Ribbåt med besättning, sjökort samt en iPad. Sedan är det upp till båtlaget att navigera till de kordinater som finns utplacerade i den digitala kartan. Lämpligt avslut kan vara på en skärgårdskrog eller kursgård. Där delas slutligen ut en pokal till det vinnande laget.

Ribokopter

Följ med på det bästa av två världar! Njut av farten i RIB-båt och den härliga känslan att sväva fram över vattnet i helikopter. Ett helt otroligt sätt att uppleva skärgården och dess unika landskap av öar och vatten.

RIB-båtarna och helikoptern följer varandra i hisnande hastighet långt ut i den vackra skärgården. Under färden sker stopp då deltagarna byter plats mellan båtarna och helikoptern. Alla deltagare får åka båda färdmedlen.

Det är en obeskrivlig känsla att färdas i dessa hastigheter både på och ovanför öppna vatten som till synes saknar ände.

Glödvandring

Glödvandring Elden, som är ett av de fyra elementen, har alltid fascinerat människan sedan urminnes tider. Vikingarna, shamaner hos indianerna och många andra ursprungsfolk världen över införlivade glödvandringar i sina ritualer. Glödvandring är en mycket spektakulär, men oerhört inspirerande aktivitet, där man under säkra former får tänja på sina mentala gränser.

Flytringsfiske

Att fiska är väl något de flesta har gjort, men att göra det med hjälp av en så kallad flytring är nog mer sällsynt. En garanterat annorlunda upplevelse, där man iförd vadarbyxor, simfötter, haspelspö och olika typer av fiskedrag tar sig fram till fiskeplatsen. En aktivitet med lagom dos av spänning, kontemplation och till viss del även motion.

Uthyrning Eventtältkåtor

Uthyrning Eventtältkåtor

Önskar du en modern men ändå genuin känsla för ditt kommande arrangemang? Med eventtältkåtan som grund erbjuder vi moderna och spektakulära tältlösningar, i en miljö som värmer och berikar. Bröllop, festivaler, företagsevents, idrottsevenemang, små eller stora arrangemang, vi har tältlösningar för alla tillfällen. Få tältmiljöer slår tälkåtan som event eller festyta. Dess volym och flexibilitet gör den till en oslagbar mötesplats. Konstruktionen gör att vi kan “väva” tälttaken med i princip obegränsat antal tält, vilket gör att vi kan ha upp till 2 500 personer under ett och samma tak!