top of page

Ricardo Ausin - DinnerComedy

Tänk dig det bästa ur stand-up och musik då har du Ricardo Ausins ”DinnerComedy”.

"När Ricardo sköter underhållningen vet man att alla kommer att trivas och ha en riktigt trevlig kväll "
 

En annorlunda Stand Up comedy med fantastiskt gitarrspel & sång

Väl planerade inhopp under måltiden vid lämpliga tillfällen samt/eller ett längre framträdande som avslutning till kaffet.

Denna otroligt breda underhållare med sin känsla för vad publiken vill ha ger alltid allt för att alla ska vara med och ha kul.

Ricardo anpassar sig efter publiken och hans känsla gör att han kan tillfredsställa alla kategorier av människor på ett mycket bra sätt.

Ricardo Ausin

"Mullvaden" - Städaren/Servitören/Nyanställd

Under Er middag dyker han upp. Han är en mycket god representant för sin yrkesgrupp och tar sitt jobb på allvar. Med nitisk noggrannhet sopar, putsar/dammar serverar han sig fram genom restaurangen. Han ber gästerna att lyfta på sina tallrikar så han kommer åt, kryper under borden för att komma åt fläckar och matrester. Allt sker med ett yvigt gestikulerande och hysteriskt minspel, vilket efter en stund brukar locka gästerna till skratt. I början vågar man inte skratta, eftersom man inte vet om det är en riktig städare/servitör eller inte, men efter ett tag kan ingen längre hålla sig och en härlig stämning sprider sig i lokalen.
Som avslutning hittar vår ”städare” / ”servitör” en gitarr och ber att få tillgodogöra gästerna med en sång, en perfekt avslutning där det slutligen står klart att han egentligen är en artist och underhållare av högsta rang!

Den ”Nyanställde” utsätter sig för pinsamma situationer och händelser i sann ”Mr Bean” anda. Fast det här är inte på scen! Det är personen bredvid dig under middagen. – Ska han hålla tal? Gud, han ramlade baklänges med stolen! – Har han en servett bit i pannan?

Vi lovar er 100% skrattgaranti!

Se klipp:

Ricardo Ausin - Show

Ricardo Ausin - Show

Spela video