Ricardo Ausin - Dinner Comedy

Ricardo Ausin är en multiunderhållare av rang. Hans mest omtalade och kända koncept är den ”fulle servitören” samt den ”pinsamme nyanställde”.

 

Väl planerade inhopp under måltiden vid lämpliga tillfällen samt/eller ett längre framträdande som avslutning till kaffet! Denna otroligt breda underhållare med sin känsla för vad publiken vill ha ger alltid allt för att alla ska vara med och ha kul.


Ricardo anpassar sig efter publiken och hans känsla gör att han kan tillfredsställa alla kategorier av människor på ett mycket bra sätt. Vi lovar att ni kommer vara 100% nöjda med denna artist! 

Hela paketet

Tänk Er det bästa ur stand-up och musikunderhållning då har Ni Ricardo Ausins ”DinnerComedy”. Kombinera det med Ellinor Asp och hennes bejublade middagsshow så har ni lagt till 200% hänförande musikalisk energi. Lägg till en ”blåsning”, där Ni lurar hela sällskapet mitt framför deras ögon med Ricardos oförglömliga ”Mullvad”. Toppa det med partybandet Kings & Queen och en DJ till småtimmen. Då har Ni festen ALLA kommer att prata om väldigt länge!

Ricardo Ausin
Ricardo Ausin

press to zoom
Dinner Comedy
Dinner Comedy

press to zoom
Munspelsnumret
Munspelsnumret

press to zoom
Ricardo Ausin
Ricardo Ausin

press to zoom
1/6

Se klipp: