middagsunderhållning kanebo1.jpg

Shower & middags-
underhållning

Från enmansshower till hela showkoncept tex Wallmans med 8-10 artister. Shower med olika inriktningar, prisbilder och teman. Det finns alternativ som passar till det mesta. Middagsshower, ett perfekt sätt att få en middag att bli som bäst. Blandningen av bra mat, konversation & bra, kul välplanerade showinslag är perfekt. Kanske bara en avslutningsshow till kaffet eller ett bra showinslag som uppiggande inslag under en konferens eller mässa!? Showerna kan oftast anpassas och skräddarsys efter behov & önskemål.

Nedan ser ni några av de showgrupper vi kan boka till er fest eller event!

made in sweden.jpg

Made in Sweden

Hyllar Sverige, svenskar och den svenska musiken. Made in Sweden är ett dynamiskt showkoncept med en ensemble om 2-4 artister som på ett unikt och lite oväntat sätt hyllar Sverige, svenskar och den svenska musiken.


Made in Sweden är vår i särklass populäraste show om man ser till bokningsfrekvensen. Den riktar sig till en svensktalande publik och innehåller några stycken svensk musikhistoria och massor av humor. Igenkänning med varma tolkningar och parodier på svenska artister.

 

 

Denna föreställning ges i tre-fyra akter. Har man sett denna show så har vi förmodligen nya nummer i liknande stil att bjuda på.

1024px-Youtube.png
stage for you.jpg

Showkoncept - StageForYou

Show till middagen, mingel eller varför inte en Late night show? Välj bland nedanstående medleyn och komponera din egen önskeshow, eller låt oss sätta ihop ett program skräddarsytt för dig och dina gäster som räcker under hela kvällen.

  • Disco - Rejält 70-talsös med groove och glitter i sann Studio 54 anda

  • Musik av Alcazar - Snygg scenshow och du kommer inte kunna sitta still

  • Discoskolan - Välj som tillägg till ovanstående – En Discoskola!

  • Musik av ABBA - De populäraste partylåtarna och hög igenkänningsfaktor

  • Schlager - Härliga låtar från förr och nu

  • Hårdrock - Fullt ös – upp och hoppa!

  • Soul - Lite 70-tal, lite 80-tal, massa sväng&h