Transporter

Vi hjälper er att ta fram offert på alla slags transporter.

Att färdas från punkt A till B är en stor del av våra liv. Ska vi dessutom förflytta en hel grupp kan det behövas lite extra planering. Vi har kontakten med allt från bussar och båtar till helikoptrar och flygplan. 

 

Kontakta oss för kostnadsfri offert!

 
Buss

Bussar

Buss till och från eventet. Eller varför inte ha konferensen på bussen? Vi samarbetar med flera olika bussbolag i hela Sverige. Alla med mycket hög klass och bra priser.

helikopter_öppet_hav.jpg

Helikopter

Helikopter till konferensen och mötet är ett uppskattat inslag. Upplev en helikoptertur med fantastiska vyer när vi stiger upp på höjd och den betagande friheten när vi landar i skärgården. En spännande upplevelse som du sent kommer att glömma!

sjöflyg.jpg

Sjöflyg

Med sjöflyget kan du uppleva skärgården från ovan. Vi gör transporten till en upplevelse. Det är med nöje vi tar er till konferensen eller mötet.

vit Limousine

Limousiner

Färdas i stil till bröllop, affärsmöten och andra högtidliga tillfällen. Limousiner i alla storlekar.

RIB Archipelago Race.jpg

RIB

Flyg fram över vattnet i 50 knop med en ribbåt! Unna dig något extra och ta en rib charter ut till skärgården.

Folk inuti taxi

Taxi

Taxi är det givna transportsättet om ni inte är så många. Vi hjälper att boka taxin dit ni ska.

MS prins carl philip.webp

Båttransport

Transport till fester eller möten i skärgården & Mälaren. Vi har massor av båtar för mingel, transporter eller middagskryssning.

 

Läs mer här >>

Konferens-1.jpg

Segelbåtar

Istället för buss eller bil finns möjligheten att blåsa i gång konferens, workshop eller möte med en engagerande seglats! Detta kan vara den ultimata starten för ett energifyllt och inspirerande möte samtidigt som ni ”slår två flugor i en smäll”!