top of page

Magi & trolleri

En magiker eller trollkarl gör festen magisk. Boka trollkarl, magiker eller illusionist till ert nästa event.  En magiker passar till det mesta - till festen, mässan, köpcentrumdagar, konferensen Här hittar du Sveriges mest anlitade inom magi & trolleri. 

seth_engstrom.jpg

Seth Engström

Seth Engström, ett av de mest respekterade namnen i branschen strävar efter att få ordet "magi" tillbaka till ordet "magiker".

Han gör det med sin häpnadsväckande arsenal av tricks, alla utförda med två redskap: hans fingerfärdighet och en kortlek med 52 vanliga spelkort.

 

Hans magiska tricks har förbluffat miljontals människor världen över, med framträdanden på internationell TV, Kung Carl Gustafs födelsedag och på över 1000 företagsfester.

1024px-Youtube.png
niclas_jacobsson_trollkarl_orebro.jpg

Niclas Jacobsson

En magiker med flinka fingrar som trollar fram festens drinkar och får en och annan gäst att lyfta.

Magikern Niclas Jacobsson erbjuder ett flertal shower för företagsevent, privata fester m.m. De olika showerna är gjorda för att kunna vara fristående men kan även kombineras sinsemellan eller med en annan underhållning, allt enligt önskemål.

Luta dig tillbaka och ta del av en häpnadsväckande upplevelse där magiska trick utförs mitt framför dina ögon.

1024px-Youtube.png
Klas-Andersson-3-liten-440x270.jpg

Klas Andersson

Här hittar du magi underhållning till nästa middagsarrangemang, företagsevent, din nästa konferens, kick-off och mässa. Låt dina gäster får uppleva häpnadsväckande artisteri utfört av en riktigt underhållande magiker.

Oavsett om du väljer Klas som minglande magiker eller konferencier, en scenshow, varieté-show eller färdig-paketerad middagsunderhållning så får ni en oförglömlig upplevelse som dina gäster talar om länge efteråt – med en rutinerad trollkarl, magiker och entertainer med 20 års erfarenhet.

1024px-Youtube.png
John Houdi.png

John Houdi

Ta del av en av underhållningsbranschens mest unika, rutinerade och professionella artister - John Houdi.
Med en karriär som sträcker sig över flera decennier, är John Houdi en mästare på att leverera en showupplevelse utöver det vanliga. Med ett skickligt samspel av humor, buktaleri, trolleri och magi, kan han anpassa sin föreställning för att passa alla typer av evenemang, stora som små, på svenska eller engelska.

John Houdi är mer än en enkel underhållningsakt. Hans föreställningar är en magisk upplevelse med en unik förmåga att fånga publikens uppmärksamhet och skapa en atmosfär av spänning och förväntan, är han alltid en höjdpunkt.

Kan bokas som middagsunderhållning, moderator/konferencier eller konferens-underhållning.

1024px-Youtube.png
Tobbe_Blom.jpg

Tobbe Trollkarl

Tobbe Trollkarl – inte bara för dom små!

I showen ”Tobbe Trollkarl – XXX rated” riktar han sig enbart mot en vuxen publik.


Tobbe har, vilket många inte vet, jobbat med trolleriet i mer än 20 år och alltid jobbat mycket mot företag och rena vuxengig, både på scen och close up.

 

Showen är, även den galen och fartfylld med mycket musik, framförallt väldigt rolig! Stort och smått blandas i ett högt tempo som välter vilken publik som helst!

Showen kan byggas ut med stora illusioner samt close up runt borden, VDn kan trollas fram eller (kanske hellre) bort.

1024px-Youtube.png
göran_strandberg.jpg

Göran Strandberg

Göran Strandberg bjuder alltid publiken på fascinerande trolleri, omöjliga tankeexperiment och träffsäker humor! En given succé på Ert nästa event!

Göran har lång erfarenhet av att förtrolla företagsevent och är mycket säker på att anpassa sig till kundens önskemål och situation. Improvisation och fingertopps-känsla gör Göran extra omtyckt bland kunder som vill boka ett säkert kort och det där lilla extra till sitt event!

1024px-Youtube.png
daniel kane.jpg

Daniel Kane

Han slog igenom för den breda publiken när han gjorde succé på Talang i TV4 och sågs av 8 miljoner svenskar & över 60 miljoner på sociala medier som Facebook. Han har däremot varit verksam som underhållare på företagsevent och andra event i många år.

Hans shower har visats över hela Sverige men även i Berlin, Oslo, London med flera. Med sin stora erfarenhet är han ofta bokad på företagsevent i Stockholm-Göteborg-Malmö. Där väver han in sina shower tillsammans med andra talare och underhållare.

 

Spektakulär magi – Oförglömlig underhållning!

1024px-Youtube.png
Ivan-o-Lacki.-Show.jpg

Ivan & Lacki

En annorlunda och rolig varieté eller mingelunderhållning. Låt gästerna fascineras och roas av häpnadsväckande magi, spännande jonglering, spektakulära eldkonster, en levande staty. Eller varför inte den oförglömlige ballongmannen.

 

Magiker, trollkarl eller illusionist, kalla det vad man vill, men, magi och trolleri ska vara roligt och underhållande att se! Låt era gäster förundras och underhållas av Ivan & Lackis trollerikonster och magitrick. Deras trollerishow framförs med en fenomenal fingertoppskänsla och befriande publikkontakt och kommer garanterat att bli ett uppskattat inslag på er fest.

1024px-Youtube.png
Tommy Sköld.jpg

Tommy Sköld

”Tommy passar in på många klichéer om trollkarlar: skicklig, fingerfärdig, charmig, obegriplig och underhållande” Tommy Sköld började sin trollerikarriär i det dolda. Han besökte ofta andra trollerievent och shower utan att själv berätta om sin färdighet.

 

Vartefter tiden gick så visade det sig att han var en trollkarl av den mer exklusiva skara som alltid tackat nej till trollerijobb utan istället ägnat sig åt sin passion i en mycket trång krets medan han slipade och slipade på sina kunskaper. För Tommy är teknik och exakthet oerhört viktigt, likaväl som han tycker det är nödvändigt att kunna skapa mirakler med alla möjliga vardagliga saker som finns i vår närhet – myntmagi ligger honom extra varmt om hjärtat. Nu har han gått från det dolda ut i världen med sina färdigheter och det utlovas förbluffande mirakel med glimten i ögat.

1024px-Youtube.png
Jens-Jadbäck.png

Jens Jadbäck

Jens Jadbäck är just nu en av Sveriges mest bokade magiker. Sedan 2011 har han med sina trick, sin fingerfärdighet och sin blixtrande snabba tunga regelbundet  charmat publiken på bl.a Golden Circle Comedy Club, Reginateatern, SysterOBror och Bryggarsalen.

 

Medan Jens turnerat landet runt med komisk close up magi har han också hunnit med att vara öppningsakt åt bland andra Henrik Schyffert, Måns Möller, Adde Malmberg, Thomas Järvheden och flera andra ur den svenska komikereliten.

 

2017 vann han också första pris vid festivalen Uppsala Magic & Comedy i hård konkurrens med några av världens mest erkända kreatör.​

1024px-Youtube.png
Johan ståhl.jpg

Johan Ståhl

​Johan Ståhl är årets Talang 2021 vinnare

Johan Ståhl överraskar juryn med sin magi. världsklass enligt Edward af Sillén.

Bästa magi-numret enligt Bianca Ingrosso som hon någonsin har sett!

Dessa är några kommentarer om Johan Ståhl efter Goldenbuzz vinsten på årets Talang 2021.

Nu kan du boka Johan Ståhl till ditt evenemang!

 

Så boka gärna in mig till dina framtida event. I pandemitider får vi dock nöja oss med att umgås på distans. På YouTube och Facebook lägger jag upp trolleriklipp och roliga inlägg.

När restriktionerna tillåter så kommer jag bege mig ut på en liten Sverigeturné.

1024px-Youtube.png
hans_lindström.jpg

Hans Lindström

Här hittar du trolleri underhållning till nästa företagsevent, kick-off eller middagsarrangemang. Du får en av branschens mest välmeriterade, populära och mångsidiga trollkarl. Dina gäster får uppleva häpnadsväckande artisteri utfört av en begåvad underhållare.

Söker du en trollkarl som både skapar fascinerande magi men även alltid ser till att göra det med glimten i ögat så att din publik ofta kiknar av skratt? Då har du kommit helt rätt!

 

1024px-Youtube.png
bottom of page