Grupp & konferens

resor utomlands

Gör nästa konferens till en oförglömlig upplevelse! Vi tar hand om hela resan. En välplanerad konferensresa för personal, ledning, kunder eller leverantörer. Nedan kan du se exempel på hur en resa kan se ut. Vi skräddarsyr alla resor efter era önskemål och budget.

ALC_70758_Melia_Alicante_0818_10.jpg

Alicante - Spanien

Stränderna hör till de bästa i Spanien och det gynnsamma klimatet året runt och stadens praktiska storlek tillsammans med de fantastiska restaurangerna gör Alicante till ett resmål som bör läggas högt upp bland favoriterna.

Grand-Hyatt-Cannes-Hotel.jpg

Cannes - Frankrike

​En resa till Cannes på den Franska rivieran bjuder på en lyckad kombination av lyx, glamour, charmig småstad och exklusiv badort. Staden är mest känd för sin stora filmfestival i maj då världens filmstjärnor samlas för att trängas på den röda mattan. Men Cannes är en riktig pärla även övriga veckor på året..

Image by Ilenia F.

Sperlonga - Italien

Sperlonga är en charmig liten stad, med vackert läge och som ligger i den södra delen av regionen Lazio. Området är känt för sina långa och breda sandstränder samt sin härliga atmosfär som du hittar speciellt uppe i stadens gamla del...

Wembley - London.jpg

Fotbollsresa - England

London, kanske den stad vi kan bäst! Här finns allt man kan önska av en storstad. Shopping, fantastiska restauranger, mysiga pubar, fina parker, massor av sightseeing och självklart FOTBOLL!