top of page
Grönt fält

Grupp & konferensresor
utomlands

Drömmer du om att ta dina affärsmöten till nya höjder? Då är det dags att överväga en konferens utomlands! Vi erbjuder en unik möjlighet att kombinera affärer med nöje i några av världens mest spännande destinationer. Men en konferens utomlands handlar inte bara om att arbeta - det handlar också om att skapa minnen och stärka banden mellan dina teammedlemmar. Ge dina deltagare möjligheten att utforska nya kulturer, smaka på lokala delikatesser och delta i spännande utflykter och aktiviteter. Vi skräddarsyr alla resor efter era önskemål och budget. Gör nästa konferens till en oförglömlig upplevelse!

Nedan kan du se exempel på hur en resa kan se ut.

alicante.jpg

Alicante - Spanien

Stränderna hör till de bästa i Spanien och det gynnsamma klimatet året runt och stadens praktiska storlek tillsammans med de fantastiska restaurangerna gör Alicante till ett resmål som bör läggas högt upp bland favoriterna.

Grand-Hyatt-Cannes-Hotel.jpg

Cannes - Frankrike

​En resa till Cannes på den Franska rivieran bjuder på en lyckad kombination av lyx, glamour, charmig småstad och exklusiv badort. Staden är mest känd för sin stora filmfestival i maj då världens filmstjärnor samlas för att trängas på den röda mattan. Men Cannes är en riktig pärla även övriga veckor på året..

sperlonga.jpg

Sperlonga - Italien

Sperlonga är en charmig liten stad, med vackert läge och som ligger i den södra delen av regionen Lazio. Området är känt för sina långa och breda sandstränder samt sin härliga atmosfär som du hittar speciellt uppe i stadens gamla del...

Wembley - London.jpg

Fotbollsresa - England

London, kanske den stad vi kan bäst! Här finns allt man kan önska av en storstad. Shopping, fantastiska restauranger, mysiga pubar, fina parker, massor av sightseeing och självklart FOTBOLL!

Villa La Madonna i Piemonte - Italien.jpg

Piemonte - Italien

En konferensresa till Italien och Villa La Madonna i Piemonte är något alldeles unikt. Det här är det optimala stället för företag som söker det genuina lilla personliga hotellet eller som kanske vill hyra hela vingården för konferens eller kickoff.

konferensresa-nice-europaweekend.jpg

Nice - Franska Rivieran

Sväva på havet vid Franska Rivieran. Här får ni njuta av vita stränder, generös matkultur, lyxiga viner och casinon. Nice möter en rofylld semesterort storstadspuls och historia.

Surflektioner

Surfresa - Portugal

Åk till Ferrel i Portugal och bo på Surfers Lodge tillsammans med kollegorna. Här kan ni kombinera eran konferens med härlig surfing, god mat och en underbar naturupplevelse!

aten.webp

Aten - Grekland

I Aten blandas trendigt uteliv med antika tempel. Staden har en skön och avslappnande atmosfär. Här kan man vandra runt i pittoreska kvarter, sitta på mysiga uteserveringar och njuta av grekiska delikatesser...

Cambrils.jpg

Cambrils - Spanien

Staden Cambrils är en av Costa Doradas viktigaste båthamnar med en marina som erbjuder över 500 båtplatser. Staden har ett typiskt Medelhavsklimat med idealiska förhållanden under sommar och höst.

dubai kickoff.jpg

Dubai

Shopping i världsklass, restauranger och underhållning, vackra stränder, den mystiska öknen och världsarv fulla av kultur. Missa inte chansen att uppleva Dubai - ett resmål som har något för alla. Endast 6 timmars flygresa.

turkish-bath-istanbul.jpg

Istanbul - Turkiet

På en konferens i Istanbul är du med om något så ovanligt som att besöka två världsdelar i en och samma stad. Istanbul är indelat i en asiatisk och en europeisk del. Skiljelinen är det blågröna sundet Bosporen som förbinder Svarta havet med Medelhavet. 

Island Cruise lapad 1.jpg

Lapad - Kroatien

Lapad är en av del allra populäraste delarna av Dubrovnik. Denna grönskande halvö passar utmärkt för den som vill sola och bada vid fina stränder och bo nära det stora utbudet av restauranger, caféer och butiker...

prag-kanebo-event1.jpg

Prag - Tjeckien

Prag är en stad i guldram. Resten av Europa kan bara avundsjukt titta på. Kontinentens vackraste och mest romantiska huvudstad möter med valvbroar över Vltava, med stilla sken från rödtegeltäckta vindsvåningar, med körsbärsträd, gränder, palats och spiror.”

segling.jpg

Segling - Kroatien/Grekland

Att segla med sina anställda på en oförglömlig konferens är ett av de bästa sätten att stärka gemenskapen på företaget. En konferenssegling i Grekland eller Kroatien ställer stora krav på samarbetsförmåga, kommunikation och tillit, något som blir allt viktigare inom dagens näringsliv.

Barcelona-monumentet

Barcelona - Spanien

Välsmakande tapas, vacker arkitektur, spännande shopping och ett pulserande nöjesliv. Allt detta kan du uppleva på en weekend till Barcelona. Flygtiden till den katalanska huvudstaden är cirka tre timmar, vilket gör det till en bekväm helgdestination.

capri.jpg

Capri - Italien

En livsnjutares dröm! Det är lätt att bli förförd av Capri, ön doftar charm och lyx.

Redan vid ankomsten till Marina Grande blir man fängslad av den vackra kusten mot ett turkosblått hav, dess djupa grottor och dess landskap med doft av vulkaniska kratrar. 

Davos skiing.jpeg

Davos - Schweiz

Slingrande i ett unikt bergslandskap, är Davos ett av de största vintersports-områden och den högsta staden i Europa, som även har pister från en höjd på 1560 meter upp till 2844 meter. Ett eldorado för snowboard och skidåkare, längdåkare,  finsmakare och människor som gillar att vandra.

91845-Madonna-Di-Campiglio.jpg

Madonna di Campiglio

Då skidområdet ligger så pass högt upp är det garanterat alltid snö under säsongen, men skulle det trots allt bli ett år med lite snö är det inga problem då det finns 564 snökanoner som säkerställer snö i 20 km pister.

Image by Martijn Vonk

Nerja - Spanien

Nerja är en charmig och genuin stad som ofta kallas "Solkustens pärla" med sin blandning av vita fasader, palmer och välbevarad stadskärna befriad från stora hotellkomplex.

Champagneprovning i Reims kanebo.jpg

Reims Champagne - Frankrike

Champagne – Frankrikes kanske mest kända vindistrikt Champagne är en region som bjuder på ett vackert landskap med böljande kullar och små pittoreska byar fulla av champagnegårdar.

vandringsresa.jpg

Vandringsresa - Salzburg

Åk på vandringsresa till Österrike. Här finns fantastiska naturlandskap, väl fungerande vandringsleder, vattendrag med kristallklart vatten, mäktiga alptoppar och vänliga och välkomnande människor...

bottom of page