Grupp & konferens

resor utomlands

Konferensresor & gruppresor. Vi skräddarsyr alla våra resor efter era önskemål och budget. Så oavsett om ni är 2 eller 1500 personer så är ni välkomna med era förfrågningar. Vi bokar allt ni behöver för en lyckad resa med företaget, vännerna, familjen eller kunderna. 

Nedan ser du några exempel på resor vi ordnat och kan ordna. Klicka på bilden för mer information och vad som kan ingå:

ALC_70758_Melia_Alicante_0818_10.jpg

Alicante - Spanien

Stränderna hör till de bästa i Spanien och det gynnsamma klimatet året runt och stadens praktiska storlek tillsammans med de fantastiska restaurangerna gör Alicante till ett resmål som bör läggas högt upp bland favoriterna.

Grand-Hyatt-Cannes-Hotel.jpg

Cannes - Frankrike

​En resa till Cannes på den Franska rivieran bjuder på en lyckad kombination av lyx, glamour, charmig småstad och exklusiv badort. Staden är mest känd för sin stora filmfestival i maj då världens filmstjärnor samlas för att trängas på den röda mattan. Men Cannes är en riktig pärla även övriga veckor på året..

Image by Ilenia F.

Sperlonga - Italien

Sperlonga är en charmig liten stad, med vackert läge och som ligger i den södra delen av regionen Lazio. Området är känt för sina långa och breda sandstränder samt sin härliga atmosfär som du hittar speciellt uppe i stadens gamla del...

Wembley - London.jpg

Fotbollsresa - England

London, kanske den stad vi kan bäst! Här finns allt man kan önska av en storstad. Shopping, fantastiska restauranger, mysiga pubar, fina parker, massor av sightseeing och självklart FOTBOLL!

Villa La Madonna i Piemonte - Italien ka

Piemonte - Italien

En konferensresa till Italien och Villa La Madonna i Piemonte är något alldeles unikt. Det här är det optimala stället för företag som söker det genuina lilla personliga hotellet eller som kanske vill hyra hela vingården för konferens eller kickoff.

konferensresa-nice-europaweekend.jpg

Nice - Franska Rivieran

Sväva på havet vid Franska Rivieran. Här får ni njuta av vita stränder, generös matkultur, lyxiga viner och casinon. Nice möter en rofylld semesterort storstadspuls och historia.

Surflektioner

Surfresa - Portugal

Åk till Ferrel i Portugal och bo på Surfers Lodge tillsammans med kollegorna. Här kan ni kombinera eran k