Temafest & dekor

 

TEMAFEST & DEKOR

​Temafest? Alltid en given succé. Temat kan anpassas efter syftet med festen, årstid, företaget eller vad fantasin räcker till. 

Kanebo Event samarbetar med flera olika leverantörer inom dekor. De flesta finns i Stockholm, men kan självklart komma till andra städer mot en resekostnad.

Afterski fest kan man ha på hemmaplan - med vårt afterski tema så får du en fest som Bygget i Åre bara kan drömma om. Vad sägs om karaoke och ett flipperspel att sysselsätta gästerna med? Med all proffsig dekor till vårt afterskitema kommer alla tro att de teleporterats till fjällen. Vi har givetvis allt som coverbandet behöver för att få igång dansgolvet!
Röda mattan är utrullad, blixtarna smattrar, välkomstdrinken sätts i handen...hur många får uppleva det? Låt dina gäster bli filmstjärnor för en kväll med vårt hollywoodtema! Vad sägs om att ha en egen oscarsutdelning eller bara en fest med ett specifikt filmtema?
Stora sejdlar med Weissbier, män i rutiga skjortor och lederhosen, kvinnor med bred barm i broderade klänningar, tyska klassiker som Bratwurst, Sauerkraut och Kartoffelsalat - vi vet alla hur oktoberfest ser ut i Bayern, men hur återskapar man känslan av en tyrolerfest här uppe i Norden? Det vet vi också! Vi har både dekor och aktivitetsprodukter för en riktigt lyckad oktoberfest!
detaljerade förslag på dekor, möbler, blommor, miljöbelysning, ljud-och ljuspaket etc till ert bröllop.
Bjud på en riktigt traditionell julfest med allt som hör därtill Julgran med klappar, julpynt, girlanger, julgodis mm - en röd och härlig jul!

Vill ni att vi monterar och dekorerar på plats, offererar vi gärna även det.
Jerry Lee Lewis, Bill Haleys 'Rock around The Clock', Elvis, jukeboxar, popcorn, gamla amerikanska bilar, neonskyltar, flipperspel...listan kan göras lång på vad vi associerar med 50-talet som vi har sett det på film eller har ljusrosa minnen från. En fest på 50-tals tema handlar väldigt mycket om rätt dekor för att få rätt stämning. Vi har allt du behöver för en temafest 50-tal och lite till. Passar perfekt för rockabilly och rock'n'roll tema.
Musiken på 80-talet var i en klass för sig: Boy George, Duran Duran, Michael Jackson, Cyndi Lauper, Madonna, Tina Turner, Bono, Wham, Freddy Mercury, Dirty Dancing... inspirerad redan? Kombinera denna legendariska musik med ett discogolv med grym belysning och du har en 80-talsfest som kan hålla på hela natten! Lägg därtill några klassiska arkadspel och dekor i neon och paljetter och du har ett 80-tals tema som överträffar alla tidigare.
Fixa den bästa fotbollsfesten!

Skyltar, banderoller och fotoväggar som kan passa ert event - vi både printar och folierar våra hyrespodukter inhouse.
Här har vi valt ut flera roliga spel och aktivitetsprodukter som är perfekta om ni vill att alla era kollegor/gäster/kunder skall ha lite extra kul i samband med en AW, som en bensträckare under konferensen eller före och efter middagen.
Ett jakttema kan föra tankarna till viltrika trakter, spänning, gemenskap i timmerkojan, djupa skogar, kyliga höstkvällar, mys vid brasan. Vi har en hel del stämningshöjande aktivitetsprodukter, dekor och miljöbelysning som kan passa till just er temakväll.
Här kommer en hel massa olika tips på roliga produkter för både stora och små ni kan hyra av oss till en familjedag.

Entréportal, skattkista, såpbubbelmaskin,
entrédekor, röda mattanpake, konfettirör, karusell, fiskdamm, femkamp, femkampsaktiviteter, tombolatunna, dartm, lassokastning, lassorep, dragkampsrep, hästskokastning
Vad är mer genuint svenskt än en folkpark? Marknadsstånd, bodar, levande musik, björkar, blommor och dans!
Vi ser till att er folkparksfest känns genuin med tombola, kulörta lyktor, gärdesgårdar och en lövad 'dansbana' - spotta ut snusen och ta en svängom!
Show More
  • Linkedin Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

ADRESS:
Kanebo Event AB

Nyborgsgatan 9

711 34 Lindesberg, Sverige

TELEFON:

 +46 (0)70-937 23 78

HEMSIDAN ÄR PRODUCERAD AV:
Kanebo Webdesign 2020 

www.kanebowebdesign.com

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram