Temafest & dekor

 

​Temafest? Alltid en given succé. Temat kan anpassas efter syftet med festen, årstid, företaget eller vad fantasin räcker till. 

Kanebo Event samarbetar med flera olika leverantörer inom dekor. De flesta finns i Stockholm, men kan självklart komma till andra städer mot en resekostnad.

Afterski dekor.jpg

AFTERSKI-TEMA

Bjud på en riktigt traditionell julfest med allt som hör därtill Julgran med klappar, julpynt, girlanger, julgodis mm - en röd och härlig jul!

Vill ni att vi monterar och dekorerar på plats, offererar vi gärna även det.

​ROCKABILLY.jpg

ROCKABILLY

Att fixa rockabillyfest kommer göra både unga och gamla festprissar glada! Coola rockabilly-kläder, svängig rockmusik, tidsenliga lekar och en mordgåta gör temafesten till en riktig höjdare.

80-TALS TEMA 1.jpg

80-TALS TEMA

Musiken på 80-talet var i en klass för sig: Boy George, Duran Duran, Michael Jackson, Cyndi Lauper, Madonna, Tina Turner, Bono, Wham, Freddy Mercury, Dirty Dancing... inspirerad redan? Kombinera denna legendariska musik med ett discogolv med grym belysning och du har en 80-talsfest som kan hålla på hela natten! Lägg därtill några klassiska arkadspel och dekor i neon och paljetter och du har ett 80-tals tema som överträffar alla tidigare.

Oscarsgala temafest.jpg

OSCARSGALA

Röda mattan är utrullad, blixtarna smattrar, välkomstdrinken sätts i handen...hur många får uppleva det? Låt dina gäster bli filmstjärnor för en kväll med vårt hollywoodtema! Vad sägs om att ha en egen oscarsutdelning eller bara en fest med ett specifikt filmtema?

Arkadspel

SPELTEMA

Här har vi valt ut flera roliga spel och aktivitetsprodukter som är perfekta om ni vill att alla era kollegor/gäster/kunder skall ha lite extra kul i samband med en AW, som en bensträckare under konferensen eller före och efter middagen.

Moulin-rouge.jpg

MOULIN ROUGE

Moulin Rouge - den fantastiska filmen ständigt aktuell med sin förtrollande vackra miljöer, teaterdekor och rekvisita. Bjud in gästerna på en fascinerande och romantisk resa till en häpnadsväckande och sensuell värld, nattklubben Moulin Rouge i 1900-talets Paris. Krydda festen i rött och guld, siden och sammet samt addera lite indisk mystik och argentinsk hetta - det blir en kväll de sent kommer att glömma!