top of page
Raising a Toast

Temafest & dekor

Fästpunkt 1

​Temafest? Alltid en given succé. Temat kan anpassas efter syftet med festen, årstid, företaget eller vad fantasin räcker till. 

Kanebo Event samarbetar med flera olika leverantörer inom dekor. De flesta finns i Stockholm, men kan självklart komma till andra städer mot en resekostnad.

Afterski dekor.jpg

AFTERSKI-TEMA

Bjud på en riktigt traditionell julfest med allt som hör därtill Julgran med klappar, julpynt, girlanger, julgodis mm - en röd och härlig jul!

Vill ni att vi monterar och dekorerar på plats, offererar vi gärna även det.

​ROCKABILLY.jpg

ROCKABILLY

Att fixa rockabillyfest kommer göra både unga och gamla festprissar glada! Coola rockabilly-kläder, svängig rockmusik, tidsenliga lekar och en mordgåta gör temafesten till en riktig höjdare.

80-TALS TEMA 1.jpg

80-TALS TEMA

Musiken på 80-talet var i en klass för sig: Boy George, Duran Duran, Michael Jackson, Cyndi Lauper, Madonna, Tina Turner, Bono, Wham, Freddy Mercury, Dirty Dancing... inspirerad redan? Kombinera denna legendariska musik med ett discogolv med grym belysning och du har en 80-talsfest som kan hålla på hela natten! Lägg därtill några klassiska arkadspel och dekor i neon och paljetter och du har ett 80-tals tema som överträffar alla tidigare.

Oscarsgala temafest.jpg

OSCARSGALA

Röda mattan är utrullad, blixtarna smattrar, välkomstdrinken sätts i handen...hur många får uppleva det? Låt dina gäster bli filmstjärnor för en kväll med vårt hollywoodtema! Vad sägs om att ha en egen oscarsutdelning eller bara en fest med ett specifikt filmtema?

Arkadspel

SPELTEMA

Här har vi valt ut flera roliga spel och aktivitetsprodukter som är perfekta om ni vill att alla era kollegor/gäster/kunder skall ha lite extra kul i samband med en AW, som en bensträckare under konferensen eller före och efter middagen.

Moulin-rouge.jpg

MOULIN ROUGE

Moulin Rouge - den fantastiska filmen ständigt aktuell med sin förtrollande vackra miljöer, teaterdekor och rekvisita. Bjud in gästerna på en fascinerande och romantisk resa till en häpnadsväckande och sensuell värld, nattklubben Moulin Rouge i 1900-talets Paris. Krydda festen i rött och guld, siden och sammet samt addera lite indisk mystik och argentinsk hetta - det blir en kväll de sent kommer att glömma!

Män som dricker öl

OKTOBERFEST

Stora sejdlar med Weissbier, män i rutiga skjortor och lederhosen, kvinnor med bred barm i broderade klänningar, tyska klassiker som Bratwurst, Sauerkraut och Kartoffelsalat - vi vet alla hur oktoberfest ser ut i Bayern, men hur återskapar man känslan av en tyrolerfest här uppe i Norden? Det vet vi också! Vi har både dekor och aktivitetsprodukter för en riktigt lyckad oktoberfest!

skärgårdstema.jpg

FOLKPARKS TEMA

Vad är mer genuint svenskt än en folkpark? Marknadsstånd, bodar, levande musik, björkar, blommor och dans! Vi ser till att er folkparksfest känns genuin med tombola, kulörta lyktor, gärdesgårdar och en lövad 'dansbana' - spotta ut snusen och ta en svängom!

Image by Marvin Meyer

GATSBY TEMA

20-talet har aldrig varit gladare än i denna storstilat romantiska skildring av F. Scott Fitzgeralds klassiker från jazzens storhetstid. Det romantiska dramat om den store Gatsby handlar om ett liv i dekadens, lyx och festande i 1920-talets USA.

Få ut det mesta av ert Great Gatsby tema och hyr Art Deco inspirerad dekor, vackra möbler och stämningshöjande miljöbelysning av oss.

jultema fest.jpg

JULTEMA

Bjud på en riktigt traditionell julfest med allt som hör därtill Julgran med klappar, julpynt, girlanger, julgodis mm - en röd och härlig jul!

Vill ni att vi monterar och dekorerar på plats, offererar vi gärna även det.

Dekorativa lampor

ORIENTALISK FEST

Det här året har vi ett väder med hetta och torka som för tankarna till Orienten – ta vara på stämningen och fixa en fest för heta nätter. Förflytta dig och vännerna till Orienten för en kväll, bege er på en flygande matta till tusen och en natt!

rymdtema.jpg

RYMDTEMA

Rymden har alltid lockat oss människor, från Hans Lippershey på 1600-talet som uppfann det första teleskopet, till Elon Musk och hans företag SpaceX som just nu pratar om kommersiella rymdresor. I rymden kan allt hända, så varför inte plocka ihop några av våra bästa rymdprodukter, så att du och dina gäster kan ha en fest med obegränsade möjligheter!

bottom of page