top of page

Söker du fotbollsresor eller matchbiljetter till de största och de mest klassiska arenorna?

Vill du uppleva Formel 1 live på Circuit de Catalunya? Vill du uppleva en NHL-resa med bästa NHL-biljetten i Madison Square Garden när New York Rangers tar emot Toronto Maple Leafs? Ska din fotbollsresa innehålla pulsen från ett publikhav på Camp Nou, när 90.000 personer lyfter fram sitt FC Barcelona?

F1
fotboll
Hockey
Image by Henrik Hjortshøj

F1-resor

Att se ett Formel 1 lopp live kan vara bland de mäktigaste upplevelserna som finns vågar vi påstå. Bara känslan av att stå med sin F1-biljett vid ingången till Circuit de Catalunya i Spanien eller Silverstone i England och höra hur GP-tävlingarna börjar att varvas upp får adrenalinet att flöda. Det spelar inte någon roll hur många Grand Prix du har sett genom åren, man blir alltid lika överraskad över F1 bilarnas fart och prestanda. 

stadion

Fotbollsresor

Fotbollsresor i världsklass! Oavsett om du söker en fotbollsresa till London, Manchester, Paris, Barcelona eller någon annan europeisk destination, så har vi paket för fotbollsresor som passar. I våra fotbollsresepaket ingår flygresa t/r, hotellövernattningar och fotbollsbiljetten.

Självklart hjälper vi dig med diverse önskvärda uppgraderingar av både flyg, hotell och fotbollsbiljetter. Kanske önskar du dessutom ytterligare tillägg för din resa? Sådant som konferens, restaurangbokning, musikalbiljetter, konsertbiljetter och aktiviteter hjälper vi er såklart också med. 

Ishockey Kanebo Event.jpg

Ishockeyresor

Resa är som bekant alltid roligt att göra. Ännu roligare blir det förstås om man kombinerar resan med hockey. Hockeyresor av olika slag är något som blir allt mer populärt.

Att få sitta i en kompakt arena med tusentals åskådare på läktaren, skridskorna som skär igenom isen, tacklingarna som smäller i sarghörnen och hårda slagskottet som sitter snyggt i målet, med sirenen som ljuder till publikens jubel.

Vi kan erbjuda er resor till: NHL, Stanley cup och Ishockey VM.

malaga golf.jpg

Golfresor

Nu är det dags att unna dig en fantastisk golfupplevelse med guldkant. Samla familj, vänner eller jobbet och planera in er golfresa. Ombyte från din hemmabana. Luncher och middagar i fantastiska miljöer, lyxigt boende och en atmosfär som andas golf sedan årtionden tillbaka ger er den kompletta golfresan!

Vi skräddarsyr alla golfresor efter era önskemål. 

Image by HENCE THE BOOM

NFL - resor

I september varje år startar jakten på det som kan vara idrottsvärldens näst mest prestigefyllda trofé och världens näst största årliga sportevenemang – Super Bowl, endast slagen av finalen i Champions League. Finalmatchen följs av ca 100 miljoner amerikaner och globalt av ytterligare ett par miljoner människor där intresset ökar utanför USA varje år. 

Förutom finalmatchen bjuder även pausunderhållningen på framträdanden i världsklass och få reklamspotar är så eftertraktade som de som visas i samband med Super Bowl.

tennis Serve

Tennisresor

Tennis som underhållning är utan tvekan bäst live! Möjligheten att få uppleva denna tempofyllda racketsport live med serve-ess, tiebreaks, intensiva nätdueller, avgörande backhands, volleys och hårda smashar!

Att få uppleva Wimbledons centre court, där Björn Borg bärgat 5 sagolika titlar, eller klassiska Franska Öppna live från läktaren är en av de saker man borde uppleva i livet. Läktarna brukar ha en bra stämning och inramning kring skådespelet på tennisplanen, har man tur kan man även få se en hel del kändisar som sitter på läktarna för att njuta av världstennisen!

På toppen

Skidresor

Sugen på ett skidresa med företaget eller kunderna? Vi paketerar allt så att ni på ett enkelt och smidigt sätt bara kan njuta av er kommande skidkonferens. Resa med flyg/buss, boende i hotell/stuga, konferenslokaler, måltider, aktiviteter, skipass, skidhyra mm.

 

Enklare blir det inte!

golfresor
NFL
Tennis
skidresor
bottom of page