top of page

Sportresor

Upplev världens mest spännande sportevenemang med våra skräddarsydda sportresor utomlands!

Drömmer du om att bevittna de största sportögonblicken live på plats? Ta steget ut i världen och låt oss ta dig med på en oförglömlig resa fylld med spänning, äventyr och passion för sporten. Vi erbjuder utlandsresor fyllda med F1, moto GP, fotboll, ishockey, golf, hockey, skidor, tennis och träning.

Spanien-f1-resa.jpg

F1 - Biljetter & motorresor

Vi kan erbjuda våra kunder biljett- och gästfrihetstillgång till alla större europeiska F1-evenemang, inklusive det brittiska Grand Prix i Silverstone, den spanska Grand Prix vid Circuit Catalunya, Hungaroring för den ungerska Grand Prix, den berömda Autodromo Nazionale di Monza för Italiens Grand Prix samt Grand Prix i Monaco. Eller varför inte resa till Asien och få uppleva ett av de nyare Grand Prix i mästerskapet, i och med stadsloppet i Singapore som körs under natten?

Image by Seth Hoffman

Ishockeyresor

Resa är som bekant alltid roligt att göra. Ännu roligare blir det förstås om man kombinerar resan med hockey. Hockeyresor av olika slag är något som blir allt mer populärt.

Att få sitta i en kompakt arena med tusentals åskådare på läktaren, skridskorna som skär igenom isen, tacklingarna som smäller i sarghörnen och hårda slagskottet som sitter snyggt i målet, med sirenen som ljuder till publikens jubel.

Vi kan erbjuda er resor till: NHL, Stanley cup och Ishockey VM.

Image by Matthias David

Tennisresor

Tennis som underhållning är utan tvekan bäst live! Möjligheten att få uppleva denna tempofyllda racketsport live med serve-ess, tiebreaks, intensiva nätdueller, avgörande backhands, volleys och hårda smashar!

Att få uppleva Wimbledons centre court, där Björn Borg bärgat 5 sagolika titlar, eller klassiska Franska Öppna live från läktaren är en av de saker man borde uppleva i livet. Läktarna brukar ha en bra stämning och inramning kring skådespelet på tennisplanen, har man tur kan man även få se en hel del kändisar som sitter på läktarna för att njuta av världstennisen!

Image by dan garri

Moto GP - Biljetter & motorresor

Full fart på två däck. Snabba kurvtagningar, intensiva omkörningar och motorvrål. Välkommen till Moto GP live!

Moto GP är högst rankat inom roadracing och ses som motorcykelns motsvarighet till bilens Formel 1. Tävlingen arrangerades för första gången 1949 och genomförs varje år med 20 tävlingshelger fördelade på olika platser runtom hela världen. Den förare som har flest poäng samlade efter alla deltävlingar under en säsong får sedan äran att titulera sig världsmästare! 

 

Oavsett destination och val av tävling kan vi erbjuda officiella biljetter till alla deltävlingarna!

golf

Golfresor

Nu är det dags att unna dig en fantastisk golfupplevelse med guldkant. Samla familj, vänner eller jobbet och planera in er golfresa. Ombyte från din hemmabana. Luncher och middagar i fantastiska miljöer, lyxigt boende och en atmosfär som andas golf sedan årtionden tillbaka ger er den kompletta golfresan!

Vi skräddarsyr alla golfresor efter era önskemål.

 

 

 

 

 

Image by Banff Sunshine Village

Skidresor

Sugen på ett skidresa med företaget eller kunderna? Vi paketerar allt så att ni på ett enkelt och smidigt sätt bara kan njuta av er kommande skidkonferens. Resa med flyg/buss, boende i hotell/stuga, konferenslokaler, måltider, aktiviteter, skipass, skidhyra mm.

 

Enklare blir det inte!

Fotbolls-VM

Fotbollsresor

Fotbollsresor i världsklass! Oavsett om du söker en fotbollsresa till London, Manchester, Paris, Barcelona eller någon annan europeisk destination, så har vi paket för fotbollsresor som passar. I våra fotbollsresepaket ingår flygresa t/r, hotellövernattningar och fotbollsbiljetten.

Självklart hjälper vi dig med diverse önskvärda uppgraderingar av både flyg, hotell och fotbollsbiljetter. Kanske önskar du dessutom ytterligare tillägg för din resa? Sådant som konferens, restaurangbokning, musikalbiljetter, konsertbiljetter och aktiviteter hjälper vi er såklart också med. 

Image by Thomas Serer

NFL - resor

I september varje år startar jakten på det som kan vara idrottsvärldens näst mest prestigefyllda trofé och världens näst största årliga sportevenemang – Super Bowl, endast slagen av finalen i Champions League. Finalmatchen följs av ca 100 miljoner amerikaner och globalt av ytterligare ett par miljoner människor där intresset ökar utanför USA varje år. 

Förutom finalmatchen bjuder även pausunderhållningen på framträdanden i världsklass och få reklamspotar är så eftertraktade som de som visas i samband med Super Bowl.

utomhus Aerobics

Träningsresor

Semester med träning! Vi anpassar skräddarsydda träningsresor efter gruppen. 

Vi fokuserar förstås på träning men njuter också av god mat & dryck och det blir alltid tid för relax och återhämtning. 

 

Väljer du hellre en yogaresa, så kan vi erbjuda Silent Yoga och yogaretreats med Emilia Löf Karlsson.

bottom of page