ADRESS:
Kanebo Event AB

Nyborgsgatan 9

711 34 Lindesberg, Sverige

HEMSIDAN ÄR PRODUCERAD AV:
Kanebo Webdesign 2020 

www.kanebowebdesign.com

TELEFON:

 +46 (0)70-937 23 78

  • Linkedin Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

Minnesvärda 

konferenser

 

MINNESVÄRDA KONFERENSER

Vill du ge din personal en riktig en riktigt minnesvärd konferens. Något utöver det vanliga. Här ser du några paketlösningar som vi varmt kan rekommendera. Kontakta oss för bokning och mer information.

Katrinelund Gästgiveri & Sjökorg

Planera in din konferens i Örebro och besök oss på Katrinelund strax utanför Örebro. Vi kan inte tänka oss en bättre plats för möten och konferenser.

Konferensplatser: 60  Bäddar: 56 

Njut av utsikten över Hjälmaren och låt smaklökarna tillfredsställas av kökets fantastiska gastronomi. Katrinelund är en plats med underbara miljöer som inspirerar och skapar bra förutsättningar för möten mellan människor.

Klobben - Åland

KLOBBEN - VID RANDEN TILL HAVET

På ön Klobben (uttalas Klåbben) i Saltviks ytterskärgård ligger vårt moderna fiskeläge. Här erbjuds en annorlunda vistelse i tio bodar med havet som närmaste granne.

Förr användes bodarna vid Ålands många fiskelägen för övernattning vid det slitsamma strömmingsfisket i utskären. I dag kan du istället leva enkelt men bekvämt och ombonat på Klobben. Närmare naturens krafter än så här är det svårt att komma. Oavsett väder och vind är din vistelse på Klobben oförglömlig.

Bodarna är byggda av virke från 500 år gamla furor från Saltviks skogar. Med tiden kommer de att bli vackert grånade. Sammanlagt finns 30 bäddar, men Klobben har möjlighet att husera upp till 40 personer. Öns saltarbod är en naturlig samlingsplats för möten och måltider. Måltider med äkta skärgårdskänsla skeppas från Silverskär!

Givetvis har Klobben en egen bastu. Den ligger inrymd i en klippskreva med en bastulav som är anpassad efter bergets form. Mer naturnära än så blir det inte.

Klobbens anda är svårt att förklara, den måste upplevas. Fastän vågorna slår och vinden viner är tystnaden och känslan av stillhet total. Till och med utsikten från öns utedass kommer att göra dig andlös!

Silverskär - Åland

BOKA EN EGEN Ö FÖR NÄSTA MÖTE!

Överraska ditt företag, ditt team eller din förening med ett möte eller en konferens på en egen ö. På Silverskär får ni vara i total enskildhet, inget som distraherar utom möjligen en svävande havsörn.

 

Våra mötesrum, alla med en speciell prägel och med fiber eller wifi, ligger i skilda hus och passar för både större och mindre sällskap. Upp till hundra personer kan delta i dagskonferenser och sällskap på max 47 personer kan även övernatta.

Efter arbetet väntar olika aktiviteter. Dessutom är strandbastun varm!

Villa Sandudden

Välkommen till en helt unik mötesplats i äkta hemma-miljö på Ingarö i Stockholms skärgård, 25 min med bil från Stockholm.

Villa Sandudden består av två huvudvillor, Villa Sand och Villa Udden, samt fem fristående mindre hus. En av villorna blir er sk huvudvilla där ni bor, äter, umgås och konfererar. Beroende på hur många ni är bokar vi till ett eller flera hus för boende och är ni riktigt många får ni Villa Sandudden för egen räkning under kvällen/natten. Hela vår affärsidé bygger på att erbjuda exklusiv avskildhet och ni är alltid garanterat själva i er villa.

Villa Sandudden kan erbjuda:
- En helt unik egen liten skärgårdsby vid havet
- En läcker bastu/relax på egen brygga med utomhusjacuzzi
- Sveriges vackraste konferenslokal - Strandrummet - med öppningsbar glasvägg mot vattnet och öppen spis
- Fantastisk mat i samarbete med Jim & Jacob och trevliga drycker
- Tystnaden och avskildheten
- Hemma-miljön med inredning i smakfull Newport-stil
- Gratis trådlöst WiFi överallt
- Gästfri personlig service av högsta klass

Vildmarkshotellet Kolmården

Konferenshotell mitt i vildmarken!

Där havet möter vildmarken – på en klippa mitt i Kolmårdens urskog och med storslagen utsikt över Bråviken, reser sig Vildmarkshotellet mellan granit och snårig ljung.

Vi bjuder in till naturen och äventyret i hotellet, vilket sätter sina spår i allt från inredning till restaurangmeny och aktiviteter.

Vildmarkshotellet bjuder på verkligt unika konferenserupplevelser med inriktning på kick-off, teambuilding och inspirerande möten. Här kan du som konferensgäst åka Wildfire, Europas häftigaste berg- och dalbana, eller uppleva kittlande djurmöten som att stå öga mot öga med ett livs levande lejon.

Välj att konferera på Vildmarkshotell du också, och upplev unika, pulshöjande konferensaktiviteter mitt i vildmarken.

ICEHOTEL Kiruna

ICEHOTEL – ett världsunikt hotell och en konstutställning av snö och is. Sedan det första hotellet byggdes år 1989 har det återfötts i ny tappning varje vinter, i byn Jukkasjärvi – 20 mil ovan Polcirkeln. Torne älv, konst och att skapa en plats för livsberikande ögonblick är drivkraften.

I år presenteras också en stor nyhet, parallellt med det klassiska ishotellet har vi öppnat ICEHOTEL 365, en helt ny isupplevelse som kan besökas året runt. Det är en permanent konstruktion med ett isgalleri, en isbar som serverar champagne, konstsviter och lyxsviter med eget badrum och relax i direkt anslutning till rummet – allt kreativt skapat i snö och is av utvalda konstnärer från när och fjärran. ICEHOTEL 365 kommer under det ljusa sommarhalvåret att drivas av solenergi.

Enkelrum på hotellet mot tillägg.

Förslag på aktivitet:

  • Isskulptering

  • Forsränning

  • Vildmarkskunskap

Villa Soludden - Värmdö

Villa Soludden ligger i underbart västerläge, med sjötomt och fri utsikt över fjärden. Ska ni fatta stora beslut är det här en omgivning som ger energi och nya idéer.

 

Vill ni förhöja konferensen ytterligare föreslår vi en båttur ifrån staden. Vi kan ta emot ett flertal båtar och ser fram emot att få välkomna er till vår brygga.

I våra toppmoderna lokaler är trådlös uppkoppling lika självklar som kylda drycker, kaffe och tilltugg. Mellan arbetspassen kan du koppla av med bastu, kallbad eller promenader i den tysta skogen och längs det stillsamma vattnet.

När arbetsdagen är slut kan vi anordna aktiviteter som skärgårdssafari i ribbåt, segling på vår yacht, jetski, golf, matlagningskurser samt vin- och whiskeyprovningar. Vill ni göra något helt annat? Prata med oss, så arrangerar vi det.

Camp Ripan - Kiruna

Camp Ripan – ditt självklara val när du vill ha något utöver det vanliga.
Camp Ripan är ett hotell, men ett ovanligt sådant. Här bor du i bekväma stugor med hotellstandard och naturen runt stugknuten. En privat oas med närhet till allt: service, aktiviteter och avkoppling. Vi har 90 stycken smakfullt inredda hotellstugor som är utrustade med dusch och toalett, kabel-TV, internetuppkoppling och telefon. Design, inredning och materialval andas renhet och enkelhet, precis som naturen, kulturen och atmosfären i vår fjällstad. Inspirationen till vår anläggning kommer från stadens tre kulturer – den svenska, den samiska och den tornedalska.

Please reload

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram