Minnesvärda 

konferenser

Vill du ge din personal en riktig en riktigt minnesvärd konferens.

Något utöver det vanliga.  Kontakta Kanebo Event för bokning och mer information.

Hummerfiske i Bohuslän

I slutet av september arrangerar M/s Mira hummersafari. Hummerfisket är för bohusläningar en av årets verkliga höjdpunkter. Då går lokalbefolkningen man ur huse för att fånga skaldjurens kung, den läckra hummern. M/S Mira tar dig med ut på en cirka 3 timmar lång fisketur där du får vara med om att dra hummertinor och annat som hör ett hummersafari till. Som kronan på verket kan du också välja att köpa med dig delar av dagens fångst med hem. Känslan att stå hemma vid spisen och laga hummer som du har varit med att vittja ur tinan är något alldeles extra. Och smakupplevelsen är i absolut världsklass.

Boende och konferens kan ske på t ex TanumStrand eller Byggan i Fjällbacka.

​Padelkonferens Gotland

Om ni precis som vi inte kan få nog av padel så är detta paketet för er, kombinera Visby med allt vad det har att erbjuda med padel och konferens!

Resan börjar i Nynäshamn där ni kliver ombord och resan börjar med en lunch i restaurangtorget innan ni tar er in i konferenslokalen. Att ha konferens ombord är ett bra sätt att både komma igång med det kreativa arbetet snabbt, men också ett sätt att använda restiden på absolut bästa sätt.

Läs mer...

24 timmars segling

24-timmarssegling

Har ditt företag eller arbetsgrupp behov att töja gränser och testa uthållighet så är 24-timmars seglingen en aktivitet för ert team!

Aktiviteten kräver förberedelse och planering innan. Tillsammans med vår ansvarige träffar ni vår skeppare för resursinventering och planering av seglingen, såväl rutt, upplägg som matplanering. Som en del i aktiviteten inhandlar ni all mat som skall bunkras ombord inför ert aktivitet.
När dagen är kommen för att kasta loss skall ni som team segla båten, lämplig rutt. Kanske är inte alltid lämplig rutt samma som planlagd…


Besättningen får arbeta i skift under dygnet, och på bästa sätt utnyttja resurserna ombord. Här gäller det att hålla huvudet klart, även om du blir väckt mitt i natten för vaktskifte. En för många ganska tuff psykiskt situation, men som skapar stark vi-känsla och samhörighet när målet väl är uppnått. Såväl individuella som gemensamma. Vilka är just Era mål?

Konferera och bo på M/Y Charm

M/Y Charm är en 65 fots Sea Ranger byggd 1989. Fartyget är godkänt för 40 gäster vilket går bra vid transport, fest eller kundträffar. Vid middag eller konferens sitter ni bekvämt upp till 24 gäster (max 26) i den stora ombonade salongen. Fartyget har tre däck. På nedre däck ligger fyra gästhytter med toalett och dusch. Mellandäck har en stor salong, kök och styrhytt. På övre däck finns ett stort soldäck med plats för alla passagerare. Här har vi också vår vattenskoter, gummibåt, windsurfing och grill. Med sina 4 hytter är M/Y Charm en av våra charterbåtar som är perfekt för det lilla sällskapet som vill spendera några dagar eller en vecka i skärgården. Upplev skärgården ombord på M/Y Charm. 

Sandhamns seglarhotell

I Sandhamn kan ni välja mellan avkoppling, action och lärande. Eller så kombinerar ni aktiviteterna till en härlig mix. Glöm inte heller Sandhamns läge i den vackra ytterskärgården nära Stockholm. När ni bastat och badat i tunnor så tar ni ett dopp i havet. En perfekt avslutning på en aktiv dag med konferens och fina upplevelser.

Så mycket bättre-konferens på Gotland

Grå Gåsen i Burgsvik har blivit rikskänt tack vare programmet ”Så mycket bättre” som är inspelat här. Här har Sveriges artistelit skrattat, gråtit, uppträtt för varandra, festat och haft djupa samtal över middagsbordet. Nu kan ni få möjligheten att ha en Så mycket bättre Konferens, i samma miljö som Di Leva, Ledin, Uggla och Bryant!

Silverskär - Åland

BOKA EN EGEN Ö FÖR NÄSTA MÖTE!

Överraska ditt företag, ditt team eller din förening med ett möte eller en konferens på en egen ö. På Silverskär får ni vara i total enskildhet, inget som distraherar utom möjligen en svävande havsörn.

 

Våra mötesrum, alla med en speciell prägel och med fiber eller wifi, ligger i skilda hus och passar för både större och mindre sällskap. Upp till hundra personer kan delta i dagskonferenser och sällskap på max 47 personer kan även övernatta.

Efter arbetet väntar olika aktiviteter. Dessutom är strandbastun varm!

Bo i svampar & stubbar på Norrqvarn

Vill ni uppleva något helt unikt och alldeles, alldeles magiskt… då ska ni boka en natt i en svamp eller stubbe!

Motorsågskonstnären Sören Niklasson har skapat dessa fyra boenden av trä, betong och plywood; Flugsvampen, Karljohansvampen, Lilla Stubben och Stora Stubben.

Här bor ni mitt i naturen, nära Göta kanal med slussområdet

Vildmarkshotellet Kolmården

Konferenshotell mitt i vildmarken!

Där havet möter vildmarken – på en klippa mitt i Kolmårdens urskog och med storslagen utsikt över Bråviken, reser sig Vildmarkshotellet mellan granit och snårig ljung.

Vi bjuder in till naturen och äventyret i hotellet, vilket sätter sina spår i allt från inredning till restaurangmeny och aktiviteter.

Vildmarkshotellet bjuder på verkligt unika konferenserupplevelser med inriktning på kick-off, teambuilding och inspirerande möten. Här kan du som konferensgäst åka Wildfire, Europas häftigaste berg- och dalbana, eller uppleva kittlande djurmöten som att stå öga mot öga med ett livs levande lejon.

Välj att konferera på Vildmarkshotell du också, och upplev unika, pulshöjande konferensaktiviteter mitt i vildmarken.

Please reload

ICEHOTEL Kiruna

Icehotel har alla de faciliteter som traditionella möten kräver, men också möjlighet för okonventionella konferenser — till exempel i den året runt öppna delen av ishotellet, i en bastu, lavvu-tält eller ute i vildmarken. Stärk gruppen genom teambuildingaktiviteter skräddarsydda för behov och årstid. Här finns 276 bäddar och den största (inomhus) konferenssalen har plats för 100 personer. 

Camp Ripan - Kiruna

Camp Ripan – ditt självklara val när du vill ha något utöver det vanliga.
Camp Ripan är ett hotell, men ett ovanligt sådant. Här bor du i bekväma stugor med hotellstandard och naturen runt stugknuten. En privat oas med närhet till allt: service, aktiviteter och avkoppling. Vi har 90 stycken smakfullt inredda hotellstugor som är utrustade med dusch och toalett, kabel-TV, internetuppkoppling och telefon. Design, inredning och materialval andas renhet och enkelhet, precis som naturen, kulturen och atmosfären i vår fjällstad. Inspirationen till vår anläggning kommer från stadens tre kulturer – den svenska, den samiska och den tornedalska.

Klobben - Åland

KLOBBEN - VID RANDEN TILL HAVET

På ön Klobben (uttalas Klåbben) i Saltviks ytterskärgård ligger vårt moderna fiskeläge. Här erbjuds en annorlunda vistelse i tio bodar med havet som närmaste granne.

Förr användes bodarna vid Ålands många fiskelägen för övernattning vid det slitsamma strömmingsfisket i utskären. I dag kan du istället leva enkelt men bekvämt och ombonat på Klobben. Närmare naturens krafter än så här är det svårt att komma. Oavsett väder och vind är din vistelse på Klobben oförglömlig.

Bodarna är byggda av virke från 500 år gamla furor från Saltviks skogar. Med tiden kommer de att bli vackert grånade. Sammanlagt finns 30 bäddar, men Klobben har möjlighet att husera upp till 40 personer. Öns saltarbod är en naturlig samlingsplats för möten och måltider. Måltider med äkta skärgårdskänsla skeppas från Silverskär!

Givetvis har Klobben en egen bastu. Den ligger inrymd i en klippskreva med en bastulav som är anpassad efter bergets form. Mer naturnära än så blir det inte.

Klobbens anda är svårt att förklara, den måste upplevas. Fastän vågorna slår och vinden viner är tystnaden och känslan av stillhet total. Till och med utsikten från öns utedass kommer att göra dig andlös!

Katrinelund Gästgiveri & Sjökorg

Planera in din konferens i Örebro och besök oss på Katrinelund strax utanför Örebro. Vi kan inte tänka oss en bättre plats för möten och konferenser.

Konferensplatser: 60  Bäddar: 56 

Njut av utsikten över Hjälmaren och låt smaklökarna tillfredsställas av kökets fantastiska gastronomi. Katrinelund är en plats med underbara miljöer som inspirerar och skapar bra förutsättningar för möten mellan människor.

Villa Sandudden

Välkommen till en helt unik mötesplats i äkta hemma-miljö på Ingarö i Stockholms skärgård, 25 min med bil från Stockholm.

Villa Sandudden består av två huvudvillor, Villa Sand och Villa Udden, samt fem fristående mindre hus. En av villorna blir er sk huvudvilla där ni bor, äter, umgås och konfererar. Beroende på hur många ni är bokar vi till ett eller flera hus för boende och är ni riktigt många får ni Villa Sandudden för egen räkning under kvällen/natten. Hela vår affärsidé bygger på att erbjuda exklusiv avskildhet och ni är alltid garanterat själva i er villa.

Villa Sandudden kan erbjuda:

 • En helt unik egen liten skärgårdsby vid havet

 • En läcker bastu/relax på egen brygga med utomhusjacuzzi

 • Sveriges vackraste konferenslokal - Strandrummet - med öppningsbar glasvägg mot vattnet och öppen spis

 • Fantastisk mat i samarbete med Jim & Jacob och trevliga drycker

 • Tystnaden och avskildheten

 • Hemma-miljön med inredning i smakfull Newport-stil

 • Gratis trådlöst WiFi överallt

 • Gästfri personlig service av högsta klass

Vaxholms Kastell

Vaxholms Kastell erbjuder inspirerande konferenser i kreativ miljö med ert möte i fokus. Dagen avrundas med någon av våra teambildande och roliga lagaktiviteter och middag i historiska valv i restaurang Pansarbatteriet.

 • Båttransport t&r Vaxholm–Kastellet

 • Konferenslokal med frukt och godis

 • Förmiddagsfika med smörgås

 • Lunch med sallad, bröd och måltidsdryck

 • Eftermiddagsfika med kaffebröd

 • Aktiviteten Fångarna på Kastellet/Lagkamp

 • Trerätters middag

Önskar ni bo över så finns här ett jättemysigt bed & breakfast.

Villa Soludden - Värmdö

Villa Soludden ligger i underbart västerläge, med sjötomt och fri utsikt över fjärden. Ska ni fatta stora beslut är det här en omgivning som ger energi och nya idéer.

 

Vill ni förhöja konferensen ytterligare föreslår vi en båttur ifrån staden. Vi kan ta emot ett flertal båtar och ser fram emot att få välkomna er till vår brygga.

I våra toppmoderna lokaler är trådlös uppkoppling lika självklar som kylda drycker, kaffe och tilltugg. Mellan arbetspassen kan du koppla av med bastu, kallbad eller promenader i den tysta skogen och längs det stillsamma vattnet.

När arbetsdagen är slut kan vi anordna aktiviteter som skärgårdssafari i ribbåt, segling på vår yacht, jetski, golf, matlagningskurser samt vin- och whiskeyprovningar. Vill ni göra något helt annat? Prata med oss, så arrangerar vi det.

Please reload