Minnesvärda 

konferenser

Vill du ge din personal en riktig en riktigt minnesvärd konferens. Något utöver det vanliga.  Genom att skapa konferenser med minnesvärda innehåll så lever evenemangen länge även efteråt. Här är några exempel på konferensanläggningar med det lilla extra. 

Hummerfiske.jpg

Hummerfiske i Bohuslän

I slutet av september arrangerar M/s Mira hummersafari. Hummerfisket är för bohusläningar en av årets verkliga höjdpunkter. Då går lokalbefolkningen man ur huse för att fånga skaldjurens kung, den läckra hummern. M/S Mira tar dig med ut på en cirka 3 timmar lång fisketur där du får vara med om att dra hummertinor och annat som hör ett hummersafari till. Som kronan på verket kan du också välja att köpa med dig delar av dagens fångst med hem. Känslan att stå hemma vid spisen och laga hummer som du har varit med att vittja ur tinan är något alldeles extra. Och smakupplevelsen är i absolut världsklass.

Boende och konferens kan ske på t ex TanumStrand eller Byggan i Fjällbacka.

Stora-Loknasholmen-Festbild-kvall.jpg

Hyr en egen ö

Stora Löknäsholmen är belägen på Norra Värmdö. 20 min med båt från Vaxholm, 45 med båt från centrala Stockholm och 9 sekunder med zip-linan (linbanan) från fastlandet.

Ni bor i vildmarkskåtor, expeditionstälten, trädtälten eller ”överlevnads skyddet” ni själva byggt.

​​

Aktiviteter

Överlevnadskurs/Bush craft, Höghöjdsbana, teamaktiviteter och vattenaktiviteter.

Mat

Ingen mat smakar bättre än den mat som tillagas tillsammans utomhus. Tillsammans med en kock lagar ni mat över öppen eld och på gjutjärnspannor. Alla råvaror och matlagningsutrustning tillhandahåller vi.

Konferens

Ni konfererar i ett stort dometält med plats för 50-200 personer. Dometältet ligger vackert beläget uppe på berget med härlig utsikt över Grindafjärden.

vildmarkshotellet delfinshow.jpg

Vildmarkshotellet Kolmården

Konferenshotell mitt i vildmarken!

Där havet möter vildmarken – på en klippa mitt i Kolmårdens urskog och med storslagen utsikt över Bråviken, reser sig Vildmarkshotellet mellan granit och snårig ljung.

Vi bjuder in till naturen och äventyret i hotellet, vilket sätter sina spår i allt från inredning till restaurangmeny och aktiviteter.

Vildmarkshotellet bjuder på verkligt unika konferenserupplevelser med inriktning på kick-off, teambuilding och inspirerande möten. Här kan du som konferensgäst åka Wildfire, Europas häftigaste berg- och dalbana, eller uppleva kittlande djurmöten som att stå öga mot öga med ett livs levande lejon.

Välj att konferera på Vildmarkshotell du också, och upplev unika, pulshöjande konferensaktiviteter mitt i vildmarken.

Gotland_-_Så_mycket_bättre_konferens.jpg

Så mycket bättre-konferens

Grå Gåsen i Burgsvik på Gotland har blivit rikskänt tack vare programmet ”Så mycket bättre” som är inspelat här. Här har Sveriges artistelit skrattat, gråtit, uppträtt för varandra, festat och haft djupa samtal över middagsbordet. Nu kan ni få möjligheten att ha en Så mycket bättre Konferens, i samma miljö som Di Leva, Ledin, Uggla och Bryant!

Ni bor som riktiga stjärnor i personligt inredda rum på Grå Gåsen, äter lunch och konfererar i stora matsalen i huvudbyggnaden. För er som vill aktivera er kan vi erbjuda alltifrån fartfylld teambuilding till cykelutflykter i ett landskap som är magiskt vackert och betagande.

  • Passar: Grupper i storleken 20-60 personer

segling-300x225.jpg

Seglingskonferens

Ta med kollegorna på ett spännande äventyr bortom konferensväggar, projektorer, skärmar och powerpoints. Under en konferensresa med segling är segelbåten och havet våra verktyg som främjar kreativa samtal och oundvikligt tar team building till nästa nivå!

Under en konferenssegling bor och lever vi tillsammans på segelbåten. Varje båt har 5 hytter som vi bor i två och två, detta blir våra ”hotellrum” under vistelsen.

Under dagarna har vi med oss vår besättning som består av en skeppare som seglar båten samt en värd som lagar både frukost och lunch ombord. Middagar förbokas av oss på lämplig ö på mysiga restauranger.

Konferenspassen kan vi antingen ha i sittbrunnen eller på fördäck ombord på båten där samtal och diskussioner står i fokus samtidigt som vi lugnt seglar fram på havet (behöver man mer teknisk utrustning att tillgå kan vi självklart ordna med konferens på en av öarna i restaurang/konferenslokaler).

icehotel konferens.jpg

Icehotel - Kiruna

Ett annorlunda möte. Vad sägs om att börja dagen med att njuta av tystnaden på en hundspannstur för att sedan göra ett äventyrsrace i vildmarken och avsluta med en femrätters ismeny i en traditionell samisk kåta på en frusen Torne älv? 

 

Icehotel har alla de faciliteter som traditionella möten kräver, men också möjlighet för okonve