top of page

Minnesvärda 

konferenser

Vill du ge din personal en riktigt minnesvärd konferens? Något utöver det vanliga. Genom att skapa konferenser med minnesvärda innehåll så lever evenemangen länge även efteråt. Här är några exempel på konferensanläggningar med det lilla extra. 

Hummerfiske.jpg

Hummerfiske i Bohuslän

I slutet av september arrangerar M/s Mira hummersafari. Hummerfisket är för bohusläningar en av årets verkliga höjdpunkter. Då går lokalbefolkningen man ur huse för att fånga skaldjurens kung, den läckra hummern. M/S Mira tar dig med ut på en cirka 3 timmar lång fisketur där du får vara med om att dra hummertinor och annat som hör ett hummersafari till. Som kronan på verket kan du också välja att köpa med dig delar av dagens fångst med hem. Känslan att stå hemma vid spisen och laga hummer som du har varit med att vittja ur tinan är något alldeles extra. Och smakupplevelsen är i absolut världsklass.

Boende och konferens kan ske på t ex TanumStrand eller Byggan i Fjällbacka.

Stora-Loknasholmen-Festbild-kvall.jpg

Hyr en egen ö

Stora Löknäsholmen är belägen på Norra Värmdö. 20 min med båt från Vaxholm, 45 med båt från centrala Stockholm och 9 sekunder med zip-linan (linbanan) från fastlandet.

Ni bor i vildmarkskåtor, expeditionstälten, trädtälten eller ”överlevnads skyddet” ni själva byggt.

​​

Aktiviteter

Överlevnadskurs/Bush craft, Höghöjdsbana, teamaktiviteter och vattenaktiviteter.

Mat

Ingen mat smakar bättre än den mat som tillagas tillsammans utomhus. Tillsammans med en kock lagar ni mat över öppen eld och på gjutjärnspannor. Alla råvaror och matlagningsutrustning tillhandahåller vi.

Konferens

Ni konfererar i ett stort dometält med plats för 50-200 personer. Dometältet ligger vackert beläget uppe på berget med härlig utsikt över Grindafjärden.

vildmarkshotellet delfinshow.jpg

Vildmarkshotellet Kolmården

Konferenshotell mitt i vildmarken!

Där havet möter vildmarken – på en klippa mitt i Kolmårdens urskog och med storslagen utsikt över Bråviken, reser sig Vildmarkshotellet mellan granit och snårig ljung.

Vi bjuder in till naturen och äventyret i hotellet, vilket sätter sina spår i allt från inredning till restaurangmeny och aktiviteter.

Vildmarkshotellet bjuder på verkligt unika konferenserupplevelser med inriktning på kick-off, teambuilding och inspirerande möten. Här kan du som konferensgäst åka Wildfire, Europas häftigaste berg- och dalbana, eller uppleva kittlande djurmöten som att stå öga mot öga med ett livs levande lejon.

Välj att konferera på Vildmarkshotell du också, och upplev unika, pulshöjande konferensaktiviteter mitt i vildmarken.

Gotland_-_Så_mycket_bättre_konferens.jpg

Så mycket bättre-konferens

Grå Gåsen i Burgsvik på Gotland har blivit rikskänt tack vare programmet ”Så mycket bättre” som är inspelat här. Här har Sveriges artistelit skrattat, gråtit, uppträtt för varandra, festat och haft djupa samtal över middagsbordet. Nu kan ni få möjligheten att ha en Så mycket bättre Konferens, i samma miljö som Di Leva, Ledin, Uggla och Bryant!

Ni bor som riktiga stjärnor i personligt inredda rum på Grå Gåsen, äter lunch och konfererar i stora matsalen i huvudbyggnaden. För er som vill aktivera er kan vi erbjuda alltifrån fartfylld teambuilding till cykelutflykter i ett landskap som är magiskt vackert och betagande.

  • Passar: Grupper i storleken 20-60 personer

segling-300x225.jpg

Seglingskonferens

Ta med kollegorna på ett spännande äventyr bortom konferensväggar, projektorer, skärmar och powerpoints. Under en konferensresa med segling är segelbåten och havet våra verktyg som främjar kreativa samtal och oundvikligt tar team building till nästa nivå!

Under en konferenssegling bor och lever vi tillsammans på segelbåten. Varje båt har 5 hytter som vi bor i två och två, detta blir våra ”hotellrum” under vistelsen.

Under dagarna har vi med oss vår besättning som består av en skeppare som seglar båten samt en värd som lagar både frukost och lunch ombord. Middagar förbokas av oss på lämplig ö på mysiga restauranger.

Konferenspassen kan vi antingen ha i sittbrunnen eller på fördäck ombord på båten där samtal och diskussioner står i fokus samtidigt som vi lugnt seglar fram på havet (behöver man mer teknisk utrustning att tillgå kan vi självklart ordna med konferens på en av öarna i restaurang/konferenslokaler).

icehotel konferens.jpg

Icehotel - Kiruna

Ett annorlunda möte. Vad sägs om att börja dagen med att njuta av tystnaden på en hundspannstur för att sedan göra ett äventyrsrace i vildmarken och avsluta med en femrätters ismeny i en traditionell samisk kåta på en frusen Torne älv? 

 

Icehotel har alla de faciliteter som traditionella möten kräver, men också möjlighet för okonventionella konferenser — till exempel i den året runt öppna delen av ishotellet, i en bastu, lavvu-tält eller ute i vildmarken. Stärk gruppen genom teambuildingaktiviteter skräddarsydda för behov och årstid. Här finns 276 bäddar och den största (inomhus) konferenssalen har plats för 100 personer. 

Icehotel ligger 200 km norr om Polcirkeln, men bara en timme och trettio minuter med flyg från Arlanda, Stockholm.

Silverskar.jpg

Silverskär - Åland

BOKA EN EGEN Ö FÖR NÄSTA MÖTE!

Överraska ditt företag, ditt team eller din förening med ett möte eller en konferens på en egen ö. På Silverskär får ni vara i total enskildhet, inget som distraherar utom möjligen en svävande havsörn.

 

Bland de rödmålade byggnaderna på vår huvudö är skärgårdsidyllen total. Sammanlagt finns här 47 bäddar, från fyrstjärniga enkelrum med eget badrum i Ladugårds till hemtrevlig övernattning i tidsenlig miljö i gamla fiskarhemmet Mellangårds. Alla måltider tillreds av egen kock på ön!

Våra mötesrum, alla med en speciell prägel och med fiber eller wifi, ligger i skilda hus och passar för både större och mindre sällskap. Upp till hundra personer kan delta i dagskonferenser och sällskap på max 47 personer kan även övernatta.

charm_edited.jpg

Bo & konferera på en yacth

M/Y Charm en av våra charterbåtar som är perfekt för det lilla sällskapet som vill spendera några dagar eller en vecka i skärgården. Upplev skärgården ombord på M/Y Charm. 

M/Y Charm är en 65 fots Sea Ranger byggd 1989. Fartyget är godkänt för 40 gäster vilket går bra vid transport, fest eller kundträffar. Vid middag eller konferens sitter ni bekvämt upp till 24 gäster (max 26) i den stora ombonade salongen. Fartyget har tre däck. På nedre däck ligger fyra gästhytter med toalett och dusch.

 

Mellandäck har en stor salong, kök och styrhytt. På övre däck finns ett stort soldäck med plats för alla passagerare. Här har vi också vår vattenskoter, gummibåt, windsurfing och grill. 

Budapest F1.jpg

Sportresor utomlands

Söker du fotbollsresor eller matchbiljetter till de största och de mest klassiska arenorna?

Vill du uppleva Formel 1 live på Circuit de Catalunya? Vill du uppleva en NHL-resa med bästa NHL-biljetten i Madison Square Garden när New York Rangers tar emot Toronto Maple Leafs? Ska din fotbollsresa innehålla pulsen från ett publikhav på Camp Nou, när 90.000 personer lyfter fram sitt FC Barcelona?

Nedan finner ni ett antal aptitretare, kanske är det något av dessa upplägg som faller er i smaken, kanske ger de en idé om vad ni vill uppleva.

Läs mer om sportresor här >>>

klobben.jpg

Klobben - Åland

På ön Klobben (uttalas Klåbben) i Saltviks ytterskärgård ligger vårt moderna fiskeläge. Här erbjuds en annorlunda vistelse i tio bodar med havet som närmaste granne.

Förr användes bodarna vid Ålands många fiskelägen för övernattning vid det slitsamma strömmingsfisket i utskären. I dag kan du istället leva enkelt men bekvämt och ombonat på Klobben. Närmare naturens krafter än så här är det svårt att komma. Oavsett väder och vind är din vistelse på Klobben oförglömlig.

Bodarna är byggda av virke från 500 år gamla furor från Saltviks skogar. Med tiden kommer de att bli vackert grånade. Sammanlagt finns 30 bäddar, men Klobben har möjlighet att husera upp till 40 personer. Öns saltarbod är en naturlig samlingsplats för möten och måltider. Måltider med äkta skärgårdskänsla skeppas från Silverskär!​

Kräftfiske konferens, Norrqvarn

Konferens med kräftfiske

Norrqvarn Hotell & Konferens i Lyrestad vid Göta kanal har anor från tidigt 1900-tal. 

Här kan ni bo i ett av deras hotellrum eller kliv in i sagornas förtrollade värld och bo i en stubbe eller svamp. Bli kreativ och produktiv på en konferens varva den sen med aktiviteter som har koppling till natur, kultur eller matupplevelser.

Kräftfiske

Konferera med en upplevelse som är riktigt naturnära. Fiska kräftor längs kanalbanken är väldigt enkelt och alla kan vara med!
Roligt och framförallt mycket spännande!

Bokningsbart i augusti & september.

Surflektioner

Konferens utomlands

Är du trött på trista konferenser? Boka en unik konferens utomlands. Det blir en aktiv konferens där ni får se och uppleva mycket, istället för konferenslokal. 

Vi skräddarsyr alla konferens &

gruppresor efter era önskemål och budget. Så oavsett om ni är 2 eller 1500 personer så är ni välkomna med era förfrågningar. Vi bokar allt ni behöver för en lyckad resa med företaget, vännerna, familjen eller kunderna. 

Nedan ser du några exempel på resor vi ordnat och kan ordna. Klicka på bilden för mer information och vad som kan ingå.

bottom of page