ADRESS:
Kanebo Event AB

Nyborgsgatan 9

711 34 Lindesberg, Sverige

HEMSIDAN ÄR PRODUCERAD AV:
Kanebo Webdesign 2020 

www.kanebowebdesign.com

TELEFON:

 +46 (0)70-937 23 78

  • Linkedin Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

Minnesvärda 

konferenser

Vill du ge din personal en riktig en riktigt minnesvärd konferens. Något utöver det vanliga.  Kontakta Kanebo Event för bokning och mer information.

​Padelkonferens Gotland

Om ni precis som vi inte kan få nog av padel så är detta paketet för er, kombinera Visby med allt vad det har att erbjuda med padel och konferens!

Resan börjar i Nynäshamn där ni kliver ombord och resan börjar med en lunch i restaurangtorget innan ni tar er in i konferenslokalen. Att ha konferens ombord är ett bra sätt att både komma igång med det kreativa arbetet snabbt, men också ett sätt att använda restiden på absolut bästa sätt.

Läs mer...

Hummerfiske i Bohuslän

I slutet av september arrangerar M/s Mira hummersafari. Hummerfisket är för bohusläningar en av årets verkliga höjdpunkter. Då går lokalbefolkningen man ur huse för att fånga skaldjurens kung, den läckra hummern. M/S Mira tar dig med ut på en cirka 3 timmar lång fisketur där du får vara med om att dra hummertinor och annat som hör ett hummersafari till. Som kronan på verket kan du också välja att köpa med dig delar av dagens fångst med hem. Känslan att stå hemma vid spisen och laga hummer som du har varit med att vittja ur tinan är något alldeles extra. Och smakupplevelsen är i absolut världsklass.

Boende och konferens kan ske på t ex TanumStrand eller Byggan i Fjällbacka.

24 timmars segling

24-timmarssegling

Har ditt företag eller arbetsgrupp behov att töja gränser och testa uthållighet så är 24-timmars seglingen en aktivitet för ert team!

Aktiviteten kräver förberedelse och planering innan. Tillsammans med vår ansvarige träffar ni vår skeppare för resursinventering och planering av seglingen, såväl rutt, upplägg som matplanering. Som en del i aktiviteten inhandlar ni all mat som skall bunkras ombord inför ert aktivitet.
När dagen är kommen för att kasta loss skall ni som team segla båten, lämplig rutt. Kanske är inte alltid lämplig rutt samma som planlagd…


Besättningen får arbeta i skift under dygnet, och på bästa sätt utnyttja resurserna ombord. Här gäller det att hålla huvudet klart, även om du blir väckt mitt i natten för vaktskifte. En för många ganska tuff psykiskt situation, men som skapar stark vi-känsla och samhörighet när målet väl är uppnått. Såväl individuella som gemensamma. Vilka är just Era mål?

Konferera och bo på M/Y Charm

M/Y Charm är en 65 fots Sea Ranger byggd 1989. Fartyget är godkänt för 40 gäster vilket går bra vid transport, fest eller kundträffar. Vid middag eller konferens sitter ni bekvämt upp till 24 gäster (max 26) i den stora ombonade salongen. Fartyget har tre däck. På nedre däck ligger fyra gästhytter med toalett och dusch. Mellandäck har en stor salong, kök och styrhytt. På övre däck finns ett stort soldäck med plats för alla passagerare. Här har vi också vår vattenskoter, gummibåt, windsurfing och grill. Med sina 4 hytter är M/Y Charm en av våra charterbåtar som är perfekt för det lilla sällskapet som vill spendera några dagar eller en vecka i skärgården. Upplev skärgården ombord på M/Y Charm. 

Sandhamns seglarhotell

I Sandhamn kan ni välja mellan avkoppling, action och lärande. Eller så kombinerar ni aktiviteterna till en härlig mix. Glöm inte heller Sandhamns läge i den vackra ytterskärgården nära Stockholm. När ni bastat och badat i tunnor så tar ni ett dopp i havet. En perfekt avslutning på en aktiv dag med konferens och fina upplevelser.

Så mycket bättre-konferens på Gotland

Grå Gåsen i Burgsvik har blivit rikskänt tack vare programmet ”Så mycket bättre” som är inspelat här. Här har Sveriges artistelit skrattat, gråtit, uppträtt för varandra, festat och haft djupa samtal över middagsbordet. Nu kan ni få möjligheten att ha en Så mycket bättre Konferens, i samma miljö som Di Leva, Ledin, Uggla och Bryant!

Silverskär - Åland

BOKA EN EGEN Ö FÖR NÄSTA MÖTE!

Överraska ditt företag, ditt team eller din förening med ett möte eller en konferens på en egen ö. På Silverskär får ni vara i total enskildhet, inget som distraherar utom möjligen en svävande havsörn.

 

Våra mötesrum, alla med en speciell prägel och med fiber eller wifi, ligger i skilda hus och passar för både större och mindre sällskap. Upp till hundra personer kan delta i dagskonferenser och sällskap på max 47 personer kan även övernatta.

Efter arbetet väntar olika aktiviteter. Dessutom är strandbastun varm!