Om Kanebo Event

Kanebo Event är ett litet bolag, en enmansarmé, med ett stort nätverk!

Kanebo Event AB startades i december 2013 av mig, Carolin Kanebo.

Från januari 2014 t.o.m juni 2019 har Kanebo Event genomfört ca 400 olika event. Allt från resor, konferenser, aktiviteter till bröllop och fester. 

 

Kanebo Event AB har även ett  litet "systerföretag" som heter Kanebo Webdesign  som skapar hemsidor och design av diverse trycksaker. Företaget startades 2017 men låg innan  dess helt under Kanebo Event.

TIDIGARE ERFARENHETER INOM EVENTS

Jag har jobbat i eventbranschen på heltid sedan 2004. Innan det så varvade jag utbildningar och jobb med diverse olika eventuppdrag så som turnéer och tävlingar (se mer nedan). ​

 • 1997-2001 | Tävlingar och turnéer (eventpersonal)
  Idrottsgalan, Redbull Big Air, Världscupen Åre (alpint), VM i Speedskiing i Idre, Åre alphine marathon,  Åre Extreme Challenge, Tjejtrampet, Lidingöloppet, turné med AMF Pension och BRIS mm.

   

 • 2001 (5 månader) | Eventansvarig på Cirkus Scotts turné
   

 • 2002-2003 | Event & kommunikationsutbildningen på Campus i Åre
   

 • 2004 - december 2013 | Heltidsanställd på eventbolag i Stockholm
  Anställd på ett större eventbolag i Stockholm där jag producerade och genomförde ca 1000 (i snitt 100-150 per år) events under 10 år. 

   

 • Januari 2014 - Äger och driver Kanebo Event och Kanebo Webdesign på heltid. 

Så vem är Carolin Kanebo?

Bor i Lindesberg (4 mil norr om Örebro) med man och ett barn plus ett bonusbarn samt en bångstyrig hund. 

Kommer ursprungligen från Stockholm, Nacka. Men flyttade till Lindesberg på heltid 2007 pga kärleken som hade barn och företag där.

Jobbade på distans och pendlade mellan Lindesberg och Stockholm från 2006-2013.

I december 2013 tröttnade jag på pendlandet och bestämde mig för att satsa på att starta eget. Det ångrar jag inte en dag. 

Som jag skrev tidigare så har jag jobbat ganska länge med events av olika slag, men har även hunnit med lite annat också (eftersom jag är så gammal...)

Gick hotell & restauranglinjen på St Görans gymnasium. Därefter jobbade jag som kock under fem år bl a på Restaurang Akvarium (Sthlm, Kungsträdgården), Lammet & Grisen i Sälen samt Faster Majkens Sylta i Sälen.  

Efter det så jobbade jag ett kort tag på fritids eftersom jag inte riktigt visste vad jag ville hitta på. 

Under alla år så har min stora passion varit skidåkning och basket. Jag har varit baskettränare för nio olika basketlag från 1989-2017.

1998 började jag på Bosön Idrottsfolkhögskola och läste en ledarskapsutbildning som hette Idrottskonsulent. Under andra året på Bosön så saknade jag skidåkningen och fjällvärlden så mycket så jag valde att lägga min praktik på Idre Fjälls skidskola. Det var bland det roligaste jag gjort. Så året därpå så gick jag SPS/SLAO´s skidlärarutbildning och tog alla stegen i slalom, snowboard och telemark. 

Två säsonger till fortsatte jag som skidlärare på Idre Fjäll. 

Mellan de sista vintersäsongerna så jobbade jag som eventansvarig på Cirkus Scotts turné. Dvs att jag tog hand om VIP-gästerna i respektive stad samt en massa andra grejer. Livet på cirkusen var oerhört lärorikt och krävande. Tror vi var i 40 städer under 5 månader. Boende i husvagn tillsammans med 110 medarbetare från alla världens länder. Det var efter denna turné som jag bestämde mig för att satsa på events på heltid. Hittade då en nystartad utbildning som hette "Event & kommunikation" i Åre.

Ja resten kan ni läsa om ovan. 

Hur som helst så är jag lyckligt lottad som kan jobba med det roligaste jag vet - events! 

kanebo-vit.png

ADRESS:

Kanebo Event AB

Nyborgsgatan 9

711 34 Lindesberg

Örebro län

TELEFON:

 +46 (0)70-937 23 78

FÖRFRÅGAN:

 Klicka här

SOCIALA MEDIER:

 • Facebook Social Ikon
 • Instagram
Kanebo-webdesign-white-liten.png

HEMSIDAN SKAPAD AV:

Kanebo Webdesign 2021 

 • Facebook
 • YouTube
 • Instagram