Stora möten och kongresser

 

Att arrangera ett event innebär mycket mer än att bara hitta en lokal. Som arrangör av stora möten och kongresser blir det lätt många timmar som går åt till all administrering så som anmälningshantering, ekonomi, övernattningar, resor, måltider, lokalmöblering mm. 


Använd er istället av Kanebo Event så slipper ni den tidskrävande administrationen.

Ni kommer att tjäna mycket tid, pengar och energi på att låta oss göra det. 

Vi skräddarsyr efter era önskemål och syfte.

Nedan ser ni några exempel på anläggningar vi jobbar med. 

TanumStrand

Konferera på TanumStrand för upplevelsernas möte!
På platsen där land och hav möts i Grebbestad, Bohuslän, får företaget ypperliga förutsättningar för en upplyftande och upplevelserik konferens. TanumStrand är anläggningen med allt ett modernt möte behöver, och mer ändå. Upptäck västkustens mötesmöjligheter på TanumStrand konferensanläggning!

Att bo under konferensen
Konferensgästerna på TanumStrand kan välja mellan två boenden: traditionsenliga hotellrum och gäststugor. 165 rum finns i hotelldelen och de allra flesta med utsikt över havet. En kort promenad därifrån ligger anläggningens 97 stugor med hela 450 bäddar! Här disponerar gästerna varje stuga för sig med kök och badrum. Perfekt för mindre sällskap som har eller vill skapa täta relationer inom gruppen.

Totalt 700 bäddar finns på TanumStrand.

Sju sorters möten på TanumStrand
Alla möten, stora som små, får plats på TanumStrand. I tillägg till sina 20 konferenslokaler och grupprum har man TanumStrand Event Center – ett nav för stora konferenser, mässor, och andra tillställningar! I Event Center finns TanumStrandshallen som tar emot upp emot 1000 gäster!

I möteslokalerna tar största utrymmet emot 150 gäster i biosittning. Många lokaler kan möbleras om till olika syften och vissa kan slås ihop vid behov för större kapacitet. Sju sorters möten och fler ryms vid Grebbestads havskant.

Stockholm Waterfront Congress Centre

Mångsidig arena med oslagbar flexibilitet
Stockholm Waterfront Congress Centre är Sveriges mest mångsidiga arena för större möten och evenemang, beläget mitt i centrala Stockholm. Med 24 mötesytor i olika storlekar och fullt utrustade med avancerad teknik, flexibla lösningar finns möjlighet att skapa den perfekta ytan för er kongress, konsert, mässa eller möte, oavsett tema eller storlek. Utöver mindre mötesrum finns flexibla konferenshallar och multifunktionella ytor med flyttbara väggar och ett auditorium med plats för upp till 3 000 personer.

Bekvämt boende på Radisson Blu Waterfront Hotel
Radisson Blu Waterfront Hotel ligger i direkt anslutning till kongresscentret och har en ingång direkt från hotellobbyn. Lika bekvämt för den som ska delta i möten och evenemang som för den som vill njuta av Stockholm. Hotellet har totalt 414 moderna rum, varav tre sviter. Flera rum har hisnande utsikt över det omgivande vattnet. Det finns också en utmärkt restaurang, bar och gym.

 

Ikonisk arkitektur mitt i city
Den djärva arkitekturen gör byggnaden till ett spektakulärt inslag i stadssiluetten. Med 21 km stålprofiler och 1 040 kvm glas i fasaden är Stockholm Waterfront Congress Centre inte bara ett arkitektoniskt landmärke utan också en av världens mest energieffektiva byggnader. Läget mellan Centralstationen och Stadshuset och härifrån tar du dig enkelt till alla Stockholms attraktioner som stans fascinerande kulturutbud, trendiga restauranger, pulserande nattliv och förstklassig shopping.

Vildmarkshotellet

Konferera i samma rum som nyfikna delfiner? Ja, på Vildmarkshotellet är det faktiskt möjligt!

Här erbjuds helt nyrenoverade konferenslokaler med modern teknik som passar alla sällskap, från 6 till 400 personer.

 

Som om inte det vore nog finns dessutom vårt magiska Delfinarium, med plats för hela 1800 personer.

Oavsett vilken lokal ni väljer så skapar den storslagna utsikten med vildmarken och havet runt knuten kreativitet, inspiration och en oförglömlig konferensupplevelse.

Aronsborgs Konferenshotell

Aronsborgs Konferenshotell är en renodlad mötes- och konferensanläggning, vackert belägen vid Mälarens strand i Bålsta. På mindre än en timma når du oss från Stockholm, Uppsala och Arlanda flygplats. Med 388 sängplatser och 18 konferenslokaler – den största med kapacitet på upp till 500 personer – samt stora grönområden och sällskapsytor kan vi arrangera både stora och små konferenser, event och kick-offer.

Här har ni alltid tillgång till nattklubb, bar, pool, bastu, lounger, gym och motionsspår. På plats finns dessutom eget Bageri & Chokladeri, där de bland annat tillverkar praliner, chokladbröd och fikabröd. 

Logi
Kroppen behöver återhämta sig efter ett hårt arbetspass och få ställen vilar man bättre på än i Aronsborgs generösa DUX-sängar. Med totalt 388 bäddar kan både mötesledare och övrig personal stanna kvar över natten och känna idéerna puttra på i huvudet under nattens timmar. Alla 196 rum har inretts i stämningsfulla färger och med hemtrevliga mönster för att ge konferensdeltagarna skön nattsömn mellan mötena.

Lokaler
På Aronsborg välkomnar vi med glädje upp till 500 mötesdeltagare till totalt 18 anpassningsbara lokaler. Det ena mötet blir aldrig det andra likt eftersom individuella behov tillgodoses ända ned till minsta stolsplacering och klockslag, vilket gör att man får konferensen exakt så som man vill ha den. Hela 38 grupprum gör det möjligt att dela upp gruppen, eller för mindre sällskap att ha intima möten i stimulerande omgivningar. Hur kan man inte bli inspirerad i rum med namn som Nougat, Tryffel och Cappuccino?

Conventum - Örebro

KONFERENS, KONGRESS, MÄSSA ELLER NÖJESARRANGEMANG
Conventum består av tre flexibla byggnader där ett formsäkert 1960-tal möter stilren nutid. Eventarenan är på 4 800 kvadratmeter, kongresshallen rymmer 1470 sittplatser och det finns hela 21 olika möteslokaler. Conventum ligger mitt i centrala Örebro med kort gångavstånd till kommunikationer och flertalet hotell.


Conventum hjälper er gärna att upptäcka Örebro genom spännande aktiviteter och teambuildingövningar, men staden är minst lika intressant att upptäcka på egen hand. Ta en stund och strosa i trästaden Wadköping bland små hantverksbodar och utställningar inhysta i röda timrade stadsgårdar från 1700-talet eller njut en naturupplevelse i vackra Kilsbergen, även kallade ”Blå bergen”.

Djurönäset

NORDISK LYX MITT I SKÄRGÅRDEN
Endast 40 minuter från Stockholm ligger ett av Sveriges största konferenshotell. I hjärtat av skärgården, omgivet av vatten och vacker natur. Är ni sugna på nordisk lyx med alla tänkbara bekvämligheter är det här platsen för er. På Djurönäset vilar ni ut i moderna rum inspirerade av skärgårdens färgskala med Kanholmsfjärdens blå vågor och vita gäss precis utanför fönstret.

Max antal: 450 personer

Totalt har Djurönäset drygt 60 mötesrum utspridda på tio byggnader. Alla är ljusa och funktionella med fönster mot naturen. Närheten till havet ingår!

konferenslokaler, festlokal, logi,  matserverting och framförallt fartfyllda upplevelser i olika former. 

Billingehus - Skövde

Vackert beläget med panoramautsikt över Skövde.

I direkt anslutning ligger Billingens fritidsområde med rikliga möjligheter till motion och naturupplevelser. Vi erbjuder ett brett utbud av aktiviteter och konferensmöjligheter. Här finns spa, gym och utomhusbad och en konferenskapacitet på totalt 2200 personer.

 

Det ger möjligheter att arrangera många olika typer av möten och events och samtidigt är det ett perfekt semestermål för familjer.

Please reload

Viking Line

Få konferenshotell och arenor på marknaden kan erbjuda lika bra förutsättningar för att mötas som hos Viking Line.

Viking Lines sex fartyg med konferensmöjligheter klarar grupper upp till 1000 personer. De moderna konferensavdelningarna kan ta upp till 500 personer samtidigt.

Det finns mäss- och eventytor och andra lokaler som går att abonnera för olika syften som konferenser, företagsfest, kick-off, seminarier, produktlanseringar och mässor.

800 – 900 hytter med närhet till alla happenings och dessutom möjlighet att välkomna upp till 1000 gäster till bords samtidigt.
Det finns även möjlighet att hyra hela fartyg för riktigt stora event och grupper.

Välj mellan att konferera på Viking Line M/S Viking Cinderella, M/S Rosella, M/S Gabriella, M/S Mariella, M/S Viking Grace eller M/S Amorella.

Beroende på ert önskemål avseende datum, avgångs- och ankomsttider, storlek på grupp etc, hjälper vi på Kontur till att boka konferensen på det fartyg som passar bäst.

The Steam Hotel - Västerås

The Steam Hotel byggs i ett gammalt ångkraftverk i Västerås - en gång en av landets energiförsörjare. Nu vill man ge energi till hotell- och konferensgäster.

Hotellet ligger med oslagbar utsikt över Mälaren.

 • 1 timme från Stockholm,

 • 1 timme från Arlanda

 • 800 m från Västerås station


Hotellet öppnade 1:a augusti 2017 och innehåller bland annat:

18 våningar
226 dubbelrum
14 konferenslokaler
505 personer i största lokal
800 kvm spa med eld-relax, ångbastu och gym
Utomhus- och inomhuspool samt gym
2 restauranger - varav den ena på 18:e våning med bar och takterrass.

Hotel Tylösand 

Hotel Tylösand är designat för konferens, seminarium och events. 


Vår Kongresshall tar upp till 700 personer och vi kan erbjuda ett stort urval av möteslokaler i olika storlekar. Våra stora allmänna ytor passar utmärkt för gruppincheckningar, spontana möten och utställningar. 

Hotellet är även Sveriges största galleri. I hela hotellet visas verk av skandinaviska och internationella konstnärer med inriktning på nutidskonst. Bli inspirerad! 

SNABBFAKTA HOTEL TYLÖSAND
HOTELLRUM 230
MAX ANTAL BÄDDAR 600
KONFERENSLOKALER 32
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 700

Vildmarkshotellet - Norrköping

Fjällkonferensen på Holiday Club Åre

På Holiday Club Åre i Jämtland har man inte sparat på krutet. Här finner man en komplett anläggning för en storslagen konferensupplevelse mitt i svenska skidsemesternavet som bjuder in till en genomtänkt helhetsbild. Själva vill man erbjuda Sveriges roligaste konferens, och visst finns det stora förutsättningar för just det på Holiday Club Åre!

1400 bäddar!
Hotellrum, lägenhet eller strandhus – valet är fritt! Funktionell inredning med Nordens solskenshistoria i centrum skapar härliga utrymmen där arbetet får vänta vid dörren tills nästa möte. Lite roligt är att samtliga hotellrum på Holiday Club Åre är utrustade med Playstation 3!
250 rum plus 90 lägenheter ger totalt 1400 bäddar på anläggningen. Stor kapacitet, med andra ord!

Möte för upp till tusental
Konferenslokalerna på Holiday Club Åre har det mesta – utrymme, flexibilitet, modern teknologi, charm, och många fler sköna adjektiv. Med plats för hela 3 000 minglande personer i TV4 Sport Arena (1500 sittande) kan den här anläggningen ta emot även de största grupperna.
I Solskog, den näst största möteslokalen sitter 200 personer bekvämt i biosittning. Den här lokalen kan även delas i 3 delar för mindre grupper alternativ uppdelning av en större mötesgrupp. Vackra namn som Fjällspegel, Eldbrus och Dalblick ger extra inspiration för konferensen.
14 lokaler totalt med förvandlingskapacitet till fler än så.

Münchenbryggeriet - Stockholm

6000 nyrenoverade kvm!!!

Behöver ni mycket plats? Münchenbryggeriet anordnar konferenser, möten och middagar för mellan 10 och 2 600 deltagare. Många av lokalerna angränsar till varandra vilket ger en stor flexibilitet när man ska anordna större arrangemang.

 

Lokalerna är nyrenoverade och det finns bra lastningsmöjligheter. Det är också väldigt uppkopplat! Här kan ni få 2500 stycken trådlösa Internetuppkopplningar med upp till 1000 Mbit bredband i alla konferenslokaler.

 

Münchenbryggeriet har inga egna logirum, men samarbetar med närliggande hotell.

Åland - Mariehamn

Konferens på Åland oavsett om ni är 14 eller 1400 personer? Åland är en perfekt destination för konferens- och gruppresor.

Här finns fina utrymmen för möten och massor att se och uppleva i form av aktiviteter, kultur och sevärdheter.

 

HALVA VÄGEN VAR
Det är snabbt och enkelt att resa till öriket mellan Sverige och Finland. Den korta båt- eller flygturen skapar samtidigt en känsla av att resan går utomlands. Många ser fördelen att träffas mitt emellan två marknader, ”mellan Nokia och Ericsson”.

STOR KAPACITET
De stora rederierna har kapacitet och kompetens att göra restiden till en del av mötet. På själva Åland finns större kapacitet för möten än du tror. Inte minst tack vare nybyggda Alandica Kultur & Kongress.
Är ni många? En stor bankkoncern samlade 1400 personer ett par dagar på Åland med boende, möten, mat och underhållning. Största eventet hittills var Natwest Island Games XIII med 3220 deltagare.

Stora konferenser i fjällen

Välkommen till en unik plats för möten, konferenser, utbildningar,  kick-offer, mässor och kongresser.  Kombinationen kreativa möten, fjäll, skidåkning, matupplevelser och nöje i världsklass gör en konferens på Högis unik! Det är på Sälens Högfjällshotell det händer – från Sälens bästa After ski, restauranger och nattklubb till shower och stora evenemang. Lägg till aktiviteter utöver det vanliga, och ni har en minnesvärd konferens. 

I deras ljusa konferenslokaler blickar du ut genom stora fönster över fjället och det känns som om du redan är i backen. Åker du inte skidor finns det en mängd andra aktiviteter på hotellet. Deras största lokal Vinterträdgården är verkligen möjligheternas lokal där man kan bygga läktare, catwalk eller mässytor. 660 kvadratmeters golvyta med fönster ut mot fjället, en lokal där endast ni sätter gränserna.

Vi ordnar allt från mindre konferenser till kongresser och mässor för upp till 800 personer. Vi erbjuder kompletta lösningar för ert evenemang, inget är omöjligt i vår värld och det har vi många bevis på genom åren. Låt oss visa er vad vi menar! 

Snabba fakta

 • 13 restauranger och barer på hotellet; allt från steakhouse till sushi.

 • 6 konferenslokaler med tillhörande Business Lounge

 • Vår största lokal Vinterträdgården med kapacitet för 800 personer

 • Totalt 1600 bäddar i 100 hotellrum och 350 lägenheter

Abonnera hela Högfjällshotellet för exklusiv konferens - sommar och höst
Under sommar och höst finns det möjlighet att abonnera hela högfjällshotellet för en exklusiv konferens med oanade möjligheter. 

Please reload

 • Linkedin Social Ikon
 • Facebook Social Ikon
 • Instagram

ADRESS:
Kanebo Event AB

Nyborgsgatan 9

711 34 Lindesberg, Sverige

TELEFON:

 +46 (0)70-937 23 78

HEMSIDAN ÄR PRODUCERAD AV:
Kanebo Webdesign 2020 

www.kanebowebdesign.com

 • Facebook
 • YouTube
 • Instagram