Stora möten och kongresser

 

Att arrangera ett event innebär mycket mer än att bara hitta en lokal. Som arrangör av stora möten och kongresser blir det lätt många timmar som går åt till all administrering så som anmälningshantering, ekonomi, övernattningar, resor, måltider, lokalmöblering mm. 


Använd er istället av Kanebo Event så slipper ni den tidskrävande administrationen.

Ni kommer att tjäna mycket tid, pengar och energi på att låta oss göra det. 

Vi skräddarsyr efter era önskemål och syfte.

Nedan ser ni några exempel på anläggningar vi jobbar med. 

TanumStrand Grebbestad

TanumStrand - Grebbestad

TanumStrand ligger precis vid havskanten, mitt på de rundade granitklipporna i Grebbestad. Här finns 165 hotellrum, 97 stugor och över 1000 sköna bäddar - Bohusläns största konferenshotell.

För dig betyder det att du kan komma hit med 5 kollegor och få ett litet ombonat mötesrum att sitta i, eller om du har 1000 kollegor - att du kan få en hel maffig kongresshall. Välj mellan att bo på hotellet eller i en stuga vid havet, många av dem ligger direkt på bryggan.


Varje år väljer fler än 1000 företag att konferera hos oss. Många kommer tillbaka gång efter gång. Här finns konferenslokaler och grupprum i varierande storlek med kapacitet från 5 - 1000 personer.

  • Antal konferenslokaler: 17

  • Största lokalens maxkapacitet: 750

  • Antal hotellrum: 160

  • Antal bäddar: 1000

  • Restaurangens maxkapacitet: 750

stoccc.jpg

City Conference Centre

Med kapacitet för över 1400 deltagare, är Stockholm City Conference Center på Norra Bantorget i Stockholm, bland de största konferensanläggningarna i Norden. Lokalerna är fördelade på två hus: Norra Latin och Folkets Hus, med gott om plats för såväl minmöten som megaevents – och allt där emellan!

Frukost, lunch, galamiddag, fika, mingel eller afterwork? Allt går att arrangera i någon av de intima matsalarna, informella caféerna eller magnifika ljusgårdarna i tre våningsplan. 

  • Antal konferensrum: 50 

  • Största lokalens maxkapacitet: 1362

  • Antal hotellrum: 0

  • Antal bäddar: 0

marholmen_ö.jpg

Marholmen Hotell

Mellan två vikar i Roslagens skärgård en timma norr om Stockholm, hittar du Marholmen. Här upplever du Roslagens vackra natur, skäret, brisen och ö-livet från första parkett. Här finns allt ni behöver för ett lyckat möte - Marholmen lämpar sig utmärkt för möten, konferenser, fester och kick-offer av alla de slag. Med tillskottet av ytterligare 50 rum finns nu hela 386 bäddar på ön och därmed möjlighet att välkomna både mindre och större grupper. Relax, gym och motionsspår med havsutsikt ingår för alla gäster och vill ni göra någonting extra erbjuds ett stort antal aktiviteter, både inomhus och ute i den friska skärgårdsluften.

På Marholmen finns kapacitet för möten och konferenser för upp till 180 deltagare att mötas. Med 9 konferenslokaler och 6 grupprum finns stora valmöjligheter - både i storlek och lämplig mötesmiljö. VIll ni mötas avskilt finns flera möljigheter på ön.

  • Antal konferensrum: 9