Stora möten och kongresser

 

Att arrangera ett event innebär mycket mer än att bara hitta en lokal. Som arrangör av stora möten och kongresser blir det lätt många timmar som går åt till all administrering så som anmälningshantering, ekonomi, övernattningar, resor, måltider, lokalmöblering mm. 


Använd er istället av Kanebo Event så slipper ni den tidskrävande administrationen.

Ni kommer att tjäna mycket tid, pengar och energi på att låta oss göra det. 

Vi skräddarsyr efter era önskemål och syfte.

Nedan ser ni några exempel på anläggningar vi jobbar med. 

TanumStrand

Konferera på TanumStrand för upplevelsernas möte!
På platsen där land och hav möts i Grebbestad, Bohuslän, får företaget ypperliga förutsättningar för en upplyftande och upplevelserik konferens. TanumStrand är anläggningen med allt ett modernt möte behöver, och mer ändå. Upptäck västkustens mötesmöjligheter på TanumStrand konferensanläggning!

Att bo under konferensen
Konferensgästerna på TanumStrand kan välja mellan två boenden: traditionsenliga hotellrum och gäststugor. 165 rum finns i hotelldelen och de allra flesta med utsikt över havet. En kort promenad därifrån ligger anläggningens 97 stugor med hela 450 bäddar! Här disponerar gästerna varje stuga för sig med kök och badrum. Perfekt för mindre sällskap som har eller vill skapa täta relationer inom gruppen.

Totalt 700 bäddar finns på TanumStrand.

Sju sorters möten på TanumStrand
Alla möten, stora som små, får plats på TanumStrand. I tillägg till sina 20 konferenslokaler och grupprum har man TanumStrand Event Center – ett nav för stora konferenser, mässor, och andra tillställningar! I Event Center finns TanumStrandshallen som tar emot upp emot 1000 gäster!

I möteslokalerna tar största utrymmet emot 150 gäster i biosittning. Många lokaler kan möbleras om till olika syften och vissa kan slås ihop vid behov för större kapacitet. Sju sorters möten och fler ryms vid Grebbestads havskant.

Stockholm Waterfront Congress Centre

Mångsidig arena med oslagbar flexibilitet
Stockholm Waterfront Congress Centre är Sveriges mest mångsidiga arena för större möten och evenemang, beläget mitt i centrala Stockholm. Med 24 mötesytor i olika storlekar och fullt utrustade med avancerad teknik, flexibla lösningar finns möjlighet att skapa den perfekta ytan för er kongress, konsert, mässa eller möte, oavsett tema eller storlek. Utöver mindre mötesrum finns flexibla konferenshallar och multifunktionella ytor med flyttbara väggar och ett auditorium med plats för upp till 3 000 personer.

Bekvämt boende på Radisson Blu Waterfront Hotel
Radisson Blu Waterfront Hotel ligger i direkt anslutning till kongresscentret och har en ingång direkt från hotellobbyn. Lika bekvämt för den som ska delta i möten och evenemang som för den som vill njuta av Stockholm. Hotellet har totalt 414 moderna rum, varav tre sviter. Flera rum har hisnande utsikt över det omgivande vattnet. Det finns också en utmärkt restaurang, bar och gym.

 

Ikonisk arkitektur mitt i city
Den djärva arkitekturen gör byggnaden till ett spektakulärt inslag i stadssiluetten. Med 21 km stålprofiler och 1 040 kvm glas i fasaden är Stockholm Waterfront Congress Centre inte bara ett arkitektoniskt landmärke utan också en av världens mest energieffektiva byggnader. Läget mellan Centralstationen och Stadshuset och härifrån tar du dig enkelt till alla Stockholms attraktioner som stans fascinerande kulturutbud, trendiga restauranger, pulserande nattliv och förstklassig shopping.

Vildmarkshotellet

Konferera i samma rum som nyfikna delfiner? Ja, på Vildmarkshotellet är det faktiskt möjligt!

Här erbjuds helt nyrenoverade konferenslokaler med modern teknik som passar alla sällskap, från 6 till 400 personer.

 

Som om inte det vore nog finns dessutom vårt magiska Delfinarium, med plats för hela 1800 personer.

Oavsett vilken lokal ni väljer så skapar den storslagna utsikten med vildmarken och havet runt knuten kreativitet, inspiration och en oförglömlig konferensupplevelse.

Aronsborgs Konferenshotell

Aronsborgs Konferenshotell är en renodlad mötes- och konferensanläggning, vackert belägen vid Mälarens strand i Bålsta. På mindre än en timma når du oss från Stockholm, Uppsala och Arlanda flygplats. Med 388 sängplatser och 18 konferenslokaler – den största med kapacitet på upp till 500 personer – samt stora grönområden och sällskapsytor kan vi arrangera både stora och små konferenser, event och kick-offer.

Här har ni alltid tillgång till nattklubb, bar, pool, bastu, lounger, gym och motionsspår. På plats finns dessutom eget Bageri & Chokladeri, där de bland annat tillverkar praliner, chokladbröd och fikabröd. 

Logi
Kroppen behöver återhämta sig efter ett hårt arbetspass och få ställen vilar man bättre på än i Aronsborgs generösa DUX-sängar. Med totalt 388 bäddar kan både mötesledare och övrig personal stanna kvar över natten och känna idéerna puttra på i huvudet under nattens timmar. Alla 196 rum har inretts i stämningsfulla färger och med hemtrevliga mönster för att ge konferensdeltagarna skön nattsömn mellan mötena.

Lokaler
På Aronsborg välkomnar vi med glädje upp till 500 mötesdeltagare till totalt 18 anpassningsbara lokaler. Det ena mötet blir aldrig det andra likt eftersom individuella behov tillgodoses ända ned till minsta stolsplacering och klockslag, vilket gör att man får konferensen exakt så som man vill ha den. Hela 38 grupprum gör det möjligt att dela upp gruppen, eller för mindre sällskap att ha intima möten i stimulerande omgivningar. Hur kan man inte bli inspirerad i rum med namn som Nougat, Tryffel och Cappuccino?

Conventum - Örebro

KONFERENS, KONGRESS, MÄSSA ELLER NÖJESARRANGEMANG
Conventum består av tre flexibla byggnader där ett formsäkert 1960-tal möter stilren nutid. Eventarenan är på 4 800 kvadratmeter, kongresshallen rymmer 1470 sittplatser och det finns hela 21 olika möteslokaler. Conventum ligger mitt i centrala Örebro med kort gångavstånd till kommunikationer och flertalet hotell.


Conventum hjälper er gärna att upptäcka Örebro genom spännande aktiviteter och teambuildingövningar, men staden är minst lika intressant att upptäcka på egen hand. Ta en stund och strosa i trästaden Wadköping bland små hantverksbodar och utställningar inhysta i röda timrade stadsgårdar från 1700-talet eller njut en naturupplevelse i vackra Kilsbergen, även kallade ”Blå bergen”.

Djurönäset

NORDISK LYX MITT I SKÄRGÅRDEN
Endast 40 minuter från Stockholm ligger ett av Sveriges största konferenshotell. I hjärtat av skärgården, omgivet av vatten och vacker natur. Är ni sugna på nordisk lyx med alla tänkbara bekvämligheter är det här platsen för er. På Djurönäset vilar ni ut i moderna rum inspirerade av skärgårdens färgskala med Kanholmsfjärdens blå vågor och vita gäss precis utanför fönstret.

Max antal: 450 personer

Totalt har Djurönäset drygt 60 mötesrum utspridda på tio byggnader. Alla är ljusa och fun