top of page

Stora möten och kongresser

Fästpunkt 1

Med vår erfarenhet och expertis tar vi hand om varje detalj för att säkerställa att ditt stora möte blir en succé från början till slut. Från att välja den perfekta platsen och planera logistiken till att skapa en imponerande evenemangsagenda och hantera tekniska behov - vi har allt täckt.

Nedan ser ni några exempel på anläggningar vi jobbar med. 

TanumStrand Grebbestad

TanumStrand - Grebbestad

TanumStrand ligger precis vid havskanten, mitt på de rundade granitklipporna i Grebbestad. Här finns 165 hotellrum, 97 stugor och över 1000 sköna bäddar - Bohusläns största konferenshotell.

För dig betyder det att du kan komma hit med 5 kollegor och få ett litet ombonat mötesrum att sitta i, eller om du har 1000 kollegor - att du kan få en hel maffig kongresshall. Välj mellan att bo på hotellet eller i en stuga vid havet, många av dem ligger direkt på bryggan.


Varje år väljer fler än 1000 företag att konferera hos oss. Många kommer tillbaka gång efter gång. Här finns konferenslokaler och grupprum i varierande storlek med kapacitet från 5 - 1000 personer.

 • Antal konferenslokaler: 17

 • Största lokalens maxkapacitet: 750

 • Antal hotellrum: 160

 • Antal bäddar: 1000

 • Restaurangens maxkapacitet: 750

stoccc.jpg

City Conference Centre

Med kapacitet för över 1400 deltagare, är Stockholm City Conference Center på Norra Bantorget i Stockholm, bland de största konferensanläggningarna i Norden. Lokalerna är fördelade på två hus: Norra Latin och Folkets Hus, med gott om plats för såväl minmöten som megaevents – och allt där emellan!

Frukost, lunch, galamiddag, fika, mingel eller afterwork? Allt går att arrangera i någon av de intima matsalarna, informella caféerna eller magnifika ljusgårdarna i tre våningsplan. 

 • Antal konferensrum: 50 

 • Största lokalens maxkapacitet: 1362

 • Antal hotellrum: 0

 • Antal bäddar: 0

marholmen_ö.jpg

Marholmen Hotell

Mellan två vikar i Roslagens skärgård en timma norr om Stockholm, hittar du Marholmen. Här upplever du Roslagens vackra natur, skäret, brisen och ö-livet från första parkett. Här finns allt ni behöver för ett lyckat möte - Marholmen lämpar sig utmärkt för möten, konferenser, fester och kick-offer av alla de slag. Med tillskottet av ytterligare 50 rum finns nu hela 386 bäddar på ön och därmed möjlighet att välkomna både mindre och större grupper. Relax, gym och motionsspår med havsutsikt ingår för alla gäster och vill ni göra någonting extra erbjuds ett stort antal aktiviteter, både inomhus och ute i den friska skärgårdsluften.

På Marholmen finns kapacitet för möten och konferenser för upp till 180 deltagare att mötas. Med 9 konferenslokaler och 6 grupprum finns stora valmöjligheter - både i storlek och lämplig mötesmiljö. VIll ni mötas avskilt finns flera möljigheter på ön.

 • Antal konferensrum: 9

 • Största lokalens maxkapacitet: 180

 • Antal bäddar: 380
   

Runö hotell

Runö Möten & Events

Runö Möten & Events ligger inbäddad på en egen halvö i Roslagen, 30 minuter från Stockholm och 40 minuter från Arlanda. Här finns 220 rum. 212 enkelrum och 8 dubbelrum, fördelade på nio hotellhus. Varje hotellhus har sällskapsrum i varierande storlek med pentry. För den mindre gruppen erbjuds självklart boende och konferens i samma hus. Utöver mötet finns det fler upptäckter att göra på Runö. Konstskatten och tillfälliga konstutställningar, byggnadernas 50-talsarkitektur, skärgårdsnaturen och närheten till Österåkers golfklubb.

 • Hotellrum: 220

 • Antal bäddar: 228

 • Konferenslokaler: 15

 • Största lokalens maxkapacitet: 600

Stockholm Waterfront Congress Centre

Stockholm Waterfront 

Stockholm Waterfront Congress Centre omfattar en yta på 14 000 m2 med ett auditorium, kongresshallar och en rad mötesrum. Här finns möjlighet att hålla mindre möten och konferenser till större evenemang som mässor, galor, konserter och kongresser. Med hjälp av flyttbara väggar finns möjlighet att skapa den perfekta ytan eller en kombination av ytor för ditt event. 

Radisson Blu Waterfront Hotel ligger i direkt anslutning till kongresscentret och har en ingång direkt från hotellobbyn. Lika bekvämt för den som ska delta i möten och evenemang som för den som vill njuta av Stockholm. Hotellet har totalt 414 moderna rum, varav tre sviter. Flera rum har hisnande utsikt över det omgivande vattnet. Det finns också en utmärkt restaurang, bar och gym.

 • Antal hotellrum: 414

 • Största lokalens maxkapacitet: 3000

conventum_arena.jpg

Conventum - Örebro

Sveriges centralaste mötesplats för konferens, kongress, mässa, konsert & nöje.
På Conventum kan vi erbjuda de bästa förutsättningarna för att arrangera framgångsrika möten, oavsett om det handlar om konferenser, kongresser, mässor, middagar eller nöjesarrangemang.

Anläggningen består av tre flexibla byggnader som alla erbjuder en enastående atmosfär där ett formsäkert 1960-tal möter stilren nutid. Vi erbjuder en eventarena på 4 800 kvm, en unik kongresshall med 1 470 sittplatser och hela 21 olika möteslokaler. Anläggningen ligger dessutom mitt i centrala Örebro med gångavstånd till kommunikationer och hotell.

 • Antal konferensrum: 21

 • Största lokalens maxkapacitet: 1470

 • Antal hotellrum: 0

 • Antal bäddar: 0

Münchenbryggeriet

Münchenbryggeriet

Münchenbryggeriet är ett av Stockholms mest karaktäristiska inslag i stadsbilden. 

Här anordnas konferenser, möten, middagar och event för 1-3500 deltagare i 23 historiska lokaler i toppskick. Lokalerna är ljusa, rymliga och moderna med en fantastisk utsikt över Riddarfjärden, Stadshuset och Gamla Stan. Det finns flera stora terrasser där gästerna kan ta en nypa luft i pauser eller till drinken. När du väljer Münchenbryggeriet kan du vara säker på att få allt som krävs för ett riktigt lyckat arrangemang, den senaste tekniska utrustningen, vällagad mat från ett av de tre restaurangköken samt professionell och trevlig personal.

 • Antal konferensrum: 23

 • Största lokalens maxkapacitet: 1000

 • Antal hotellrum: 0

 • Matplatser: 2000

Vildmarkshotellet

Vildmarkshotellet

Konferera i samma rum som nyfikna delfiner? Ja, på Vildmarkshotellet är det faktiskt möjligt!

Här erbjuds helt nyrenoverade konferenslokaler med modern teknik som passar alla sällskap, från 6 till 400 personer.

 

Som om inte det vore nog finns dessutom vårt magiska Delfinarium, med plats för hela 1800 personer.

Oavsett vilken lokal ni väljer så skapar den storslagna utsikten med vildmarken och havet runt knuten kreativitet, inspiration och en oförglömlig konferensupplevelse.

 • Hotellrum: 211

 • Konferenslokaler: 17

 • Största lokalens maxkapacitet: 1800

Scandic Continental

Scandic Continental

Granne med Stockholms centralstation ligger Scandic Hotel Continental. Bo och konferera bekvämt i stilrent designade rum och lokaler. Flygbussar, tåg och tunnelbana ligger precis utanför dörren och på bekvämt gångavstånd ligger sevärda kulturskatter som Gamla stan, Stadshuset och Kungliga slottet. Med sitt centrala läge är det aldrig långt till mysiga kaféer och restauranger samt Stockholms shoppinggator.

Scandic Continental erbjuder evenemang för upp till 900 personer. Deras största rum har kapacitet för 500 personer i biosittning.

 • Antal konferensrum: 23

 • Största lokalens maxkapacitet: 450 

 • Antal hotellrum: 392

 • Antal bäddar: 760

djuronaset.jpg

Djurönäset

NORDISK LYX MITT I SKÄRGÅRDEN
Endast 40 minuter från Stockholm ligger ett av Sveriges största konferenshotell. I hjärtat av skärgården, omgivet av vatten och vacker natur. Är ni sugna på nordisk lyx med alla tänkbara bekvämligheter är det här platsen för er. På Djurönäset vilar ni ut i moderna rum inspirerade av skärgårdens färgskala med Kanholmsfjärdens blå vågor och vita gäss precis utanför fönstret.

 

Totalt har Djurönäset drygt 60 mötesrum utspridda på tio byggnader. Alla är ljusa och funktionella med fönster mot naturen. Närheten till havet ingår!​​

 • Antal konferensrum: 60

 • Största lokalens maxkapacitet: 450 

 • Antal hotellrum: 274

 • Antal bäddar: 550
   

Stora möten & kongresser åland

Åland - Mariehamn

Konferens på Åland oavsett om ni är 14 eller 1400 personer? Åland är en perfekt destination för konferens- och gruppresor.

Här finns fina utrymmen för möten och massor att se och uppleva i form av aktiviteter, kultur och sevärdheter.

 

HALVA VÄGEN VAR
Det är snabbt och enkelt att resa till öriket mellan Sverige och Finland. Den korta båt- eller flygturen skapar samtidigt en känsla av att resan går utomlands. Många ser fördelen att träffas mitt emellan två marknader, ”mellan Nokia och Ericsson”.

STOR KAPACITET
De stora rederierna har kapacitet och kompetens att göra restiden till en del av mötet. På själva Åland finns större kapacitet för möten än du tror. Inte minst tack vare nybyggda Alandica Kultur & Kongress.
Är ni många? En stor bankkoncern samlade 1400 personer ett par dagar på Åland med boende, möten, mat och underhållning. Största eventet hittills var Natwest Island Games XIII med 3220 deltagare.​

konferens på viking line

Viking Line

Viking Lines sex fartyg med konferens-möjligheter klarar grupper upp till 1000 personer. De moderna konferens-avdelningarna kan ta upp till 500 personer samtidigt.

Det finns mäss- och eventytor och andra lokaler som går att abonnera för olika syften som konferenser, företagsfest, kick-off, seminarier, produktlanseringar och mässor.

800 – 900 hytter med närhet till alla happenings och dessutom möjlighet att välkomna upp till 1000 gäster till bords samtidigt. Det finns även möjlighet att hyra hela fartyg för riktigt stora event och grupper.

Välj mellan att konferera på Viking Line M/S Viking Cinderella, M/S Rosella, M/S Gabriella, M/S Mariella, M/S Viking Grace eller M/S Amorella.

Aronsborg.jpg

Aronsborgs Konferenshotell

Aronsborgs Konferenshotell är en renodlad mötes- och konferensanläggning, vackert belägen vid Mälarens strand i Bålsta. På mindre än en timme når du oss från Stockholm, Uppsala och Arlanda flygplats. Med 388 sängplatser och 22 konferenslokaler – den största med kapacitet på upp till 500 personer – samt stora grönområden och sällskapsytor kan vi arrangera både stora och små konferenser, företagsevent och kick-offer.

 • Antal konferensrum: 22

 • Största lokalens maxkapacitet: 500

 • Antal hotellrum: 392

 • Antal bäddar: 388

tammsvik.jpg

Happy Tammsvik

Det sprakar av färg, sjuder av liv, ångar av kreativitet. Det doftar, smakar och känns. Tammsvik är alla känslorna på en och samma gång. Vi drivs av humor, mötesglädje och kreativitet. Vi tar humorn, och ditt möte, på allvar. Happy Tammsvik ligger vid Mälarens strand, 40 minuter från Stockholm och Arlanda. Här finner du många annorlunda konferenslokaler, 121 hotellrum i naturskönt läge och ett stort utbud av fria aktiviteter. Måltiderna serveras i någon av herrgårdens spektakulära matsalar.

 • Antal konferensrum: 22

 • Största lokalens maxkapacitet: 200

 • Antal bäddar: 197

hotell tylösand

Hotell Tylösand

Hotel Tylösand är designat för konferens, seminarium och events. 


Vår Kongresshall tar upp till 700 personer och vi kan erbjuda ett stort urval av möteslokaler i olika storlekar. Våra stora allmänna ytor passar utmärkt för gruppincheckningar, spontana möten och utställningar. 

Hotellet är även Sveriges största galleri. I hela hotellet visas verk av skandinaviska och internationella konstnärer med inriktning på nutidskonst. Bli inspirerad! 

 

 • Hotellrum: 230

 • Antal bäddar: 600

 • Konferenslokaler: 32

 • Största lokalens maxkapacitet: 700

Image by Julius Jansson

Tallink

Konferera på dagen och koppla av på kvällen. Våra konferenskryssningar varar 11, 23 eller 40 timmar. Vid större möten utser vi en projektledare som hjälper till att planera och genomföra tillställningen. Våra fartyg erbjuder en arena för många olika tillfällen – kick off, workshop, konferens, sommarfest och julbord för att nämna några.

Konferenslokalerna ombord kan anpassas och slås ihop för grupper mellan 10-1000 personer. Här finns den senaste tekniken och dedikerad personal för att ni ska få en lyckad och smidig tillställning.

 • Kapacitet för totalt 1000 pers

 • Upp till 21 konferenslokaler och utrymmen (per fartyg)

 • Möjlighet att boka den stora showbaren för större föreläsningar eller underhållning

bottom of page