Barnaktiviteter

Vi samarbetar med flera olika leverantörer som hyr ut barnaktiviteter. Ansiktsmålning, uthyrning av seriefigurer, clowner, blå tåg, karuseller, jultomtar mm. Många av de andra aktiviteterna vi har är definitivt barnanpassade. Missa t ex inte hoppborgar och uppblåsbart.

Ansiktsmålning

Ansiktsmålning

Låt en ansiktsmålare måla motiv som passar sammanhanget! Populärt vid Halloween, påsk, jul, alla hjärtans dag och alla barnaktiviteter. Även uppskattat att erbjuda vid temafester där gästerna blir sminkade i rätt tema.

Bollhav

Klassiskt uppblåst bollhav med mjuka kanter och 18 säckar med bollar och nät runt om så ingenting – varken barn eller bollar kan ta sig ut annat än genom ingången. Ingången kan slutas med kardborrband om man vill det, men det brukar inte behövas.

Bollhavet kan användas för olika tävlingar t ex vid Halloween där vi gömmer bollar som ser ut som dödskallar. Den som hittar flest får ett litet pris.

 

​Produkten finns i Stockholm.​

Monster Smash

Fyra banor per spelare, monster kommer nedåt och det gäller att trycka på rätt knapp för att få bort monstret. Trycker du på fel knapp stannar ditt spel en sekund medans motspelare får ett övertag.

Lika lätt som det är svårt, och roligt!

Highscoreboard med allas resultat under eventet.

Produkten finns strax utanför Stockholm.

Hyr seriefigurer

Träffa seriefigurerna live!
​Möt Paw Patrol, Mamma Mu, Fåret Shaun, Smurfarna, Dora eller SvampBob fyrkant. Hyr en välkänd figur som barnen kan komma och krama. Vår leverantör Junior Productions erbjuder scenshower, meet & great bla.

Jultomten kommer på besök

Jultomten kommer på besök. Sittandes i en släde eller trilla eller på en tomtetron tar han emot önskelistor och önskar God Jul till alla snälla barn.

Trött på tomten? Tomtemor ställer gärna upp i stället.

Hyr en eller flera tomtar som till exempel delar ut ballonger (går att få med julmotiv) till barnen, bjuder på godis eller delar ut reklam. Självklart kan vi också ordna tomtenissar/tomtenissor och tomtefar och tomtemor. Dräkten och utstyrseln kan vara alltifrån Disneyliknande till gammaldags beroende på aktivitet. Vi hjälper er gärna med förslag!

Catch the Light

Finns i färgerna blå eller vit. 

Ni har tio lampor var, det gäller att trycka på de lampor som lyser och få poäng, trycker man på en lampa när den släckts så får man minuspoäng.

30 sekunder – skynda på, tiden går fort.

Hur många lampor släckte du? Vem vann?

Lika kul för stora som små.

Produkten finns strax utanför Stockholm.

Ballongclown – ballongutdelare

Hyr en clown som delar ut era ballonger. Ballongerna kan vara fyllda med luft eller med helium.

Clownen står och delar ut ballonger i upp till fem timmar.

Vi tar på beställning fram särskilda ballonger – med er logo eller med säsongens tema. 

Jultåget

Jultåget! Med julmusik i högtalarna skapar det julkänsla där både små och stora passagerarna kan sitta på plädar och åka med på en tågtur. Tåget kan köra både längre och kortare turer beroende på vad ni vill att era passagerare ska få uppleva!  Tåget är inte spårbundet utan drivs av bensin och kan även köras på allmän väg.

Catch the Light

Hyr en hoppborg till ditt event eller kalas. 

Vi har flera olika hoppborgar att välja mellan.

Kika in på här för att se mer >>>

Blå tåget

Eldrivet blått tåg med 2 vagnar.(Ej spårbundet) Passar bäst i Gallerior och kan vända i gångarna, detta gör att alla handlare i centrumet  får ta del av eventet.

Vi kan garantera att det är fullt med barn under hela eventet. Tåget fungerar även utomhus. Tåget får dock ej färdas på allmän väg. Under abonnemang på minst 10 tillfällen ingår Dekor. Ett litet stationshus och signal.

Fakta

Mått: Lok= 2m långt x 1m bredd + 1,9 hög. Vagn= 2,3 långt x 1 m bredd + 1,7 hög
El: Laddningsstation. 16 amp, 3-fas (för två dagar)

Produkten finns i Stockholm.

Catch the Light

Finns i färgerna blå eller vit. 

Ni har tio lampor var, det gäller att trycka på de lampor som lyser och få poäng, trycker man på en lampa när den släckts så får man minuspoäng.

30 sekunder – skynda på, tiden går fort.

Hur många lampor släckte du? Vem vann?

Lika kul för stora som små.

Produkten finns strax utanför Stockholm.

Hinderbanor

Hyr en hinderbana för ert event, passar alla åldrar. För yngre är det ett lekland med tunnlar, rutschkanor, för ungdomar och vuxna är perfekt för tävling.

Kika in på här för att se mer >>>

kanebo-vit.png

ADRESS:

Kanebo Event AB

Nyborgsgatan 9

711 34 Lindesberg

Örebro län

TELEFON:

 +46 (0)70-937 23 78

FÖRFRÅGAN:

 Klicka här

SOCIALA MEDIER:

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
Kanebo-webdesign-white-liten.png

HEMSIDAN SKAPAD AV:

Kanebo Webdesign 2021 

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram