top of page

M/S Kungsö

Upplev Göteborgs skärgård med M/S Kungsö Skapa en oförglömlig resa i Göteborgs skärgård ombord på M/S Kungsö. Äventyret kan börja vid Stenpiren i centrala Göteborg och fortsätta i stort sett vart ni önskar i vår underbara skärgård.

 

Ställ till med fest till sjöss!

Med dukat bord i salongen, drinkar på soldäck och dans i bardelen är succén given. Anordna företagets kick-off eller konferens ombord – här finns gott om plats för arbete och umgänge. Eller chartra båten och skapa ett eget och unikt event i skärgårdsmiljö. Vi hjälper er gärna att planera ert evenemang och tipsar er om fina resrutter.

 

Möjligheternas resa

M/S Kungsö är ett fartyg med stor flexibilitet som kan anpassas efter de flesta behov. Här kan ni boka allt från konferenser, företagsevent, bröllop eller andra festligheter.

Vi bistår mer än gärna med framtagning av menyer och dryckespaket.

 

Fartyget hyrs ut i minst 3 timmar och ni kan välja att anordna er evenemang vilken tid på dygnet som helst.

 

Det finns mycket att se och uppleva i Göteborgs skärgård. Vi hjälper er gärna att lägga upp en lämplig rutt för er resa, efter era önskemål och med passande stopp om så önskas. Kanske tar vi en färd söderut i skärgården. Vi rundar Vrångö och passerar välkända öar, som Styrsö och Brännö. Vill ni längre ut till havs sätter vi kurs västerut mot Vinga, Evert Taubes barndomsö, med dess berömda fyr. Därifrån är det inte långt till populära öar som Hönö och Öckerö. Längst norrut i skärgården hittar vi Rörö, en ö som till stora delar är naturreservat och känd för sin orörda natur och karga skönhet. M/S Kungsö ger er alla möjligheter till en lyckad tillställning och en garanterat komfortabel resa i Göteborgs vackra skärgård.

Om fartyget M/S Kungsö

M/S Kungsö byggdes 1986 och har tillhört Styrsöbolaget sedan 2017. Fartyget tar upp till 273 passagerare och kan hyras för beställningsturer under april–juni samt augusti–december. Under juni–juli trafikerar M/S Kungsö sträckan Stenpiren–Eriksberg–Hönö Klåva reguljärt.

 

Information

Max antal passagerare: 273 (inomskärstrafik)

Mat och dryck ombord: ja

Pub/Bar: Ja

Konferensmöjlighet: Ja

Möjlighet till egen möblering: Nej

Soldäck: Ja, delvis under tak, på övre däck

Platser vid bordssittning: 108 vid lunch/middag

Handikappanpassning: Delvis

Område där fartyget kan åka: Göteborgs skärgård

Antal däck: 3 st

Längd på fartyget: 29,98 meter

Bredd på fartyget: 8,38 meter

Fartygets servicefart: 12 knop

Hyrtid: april–juni och aug–dec

bottom of page