top of page

M/S Bellman

BELLMAN är tack vare sin genomtänkta inredning lämplig för såväl stora som små sällskap.

 

I salongen/akterdäck kan upp till 44 gäster serveras frukost, lunch eller middag. Vi föreslår ofta buffé till våra gäster, eftersom vi har begränsade möjligheter att tillaga mat ombord. 

På M/S Bellman tar du med all egen förtäring, dryck, glas, porslin, bestick, dukar med mer. Allting som tas ombord måste även tas av från båten direkt efter avslut. Annars tillkommer en sophanteringsavgift.

M/S Bellman är perfekt för mingel och transport där endast drink och lättare tilltugg serveras av Er själva.

För transporter där endast drink och lättare tilltugg serveras kan sällskap upp till 73 gäster vistas ombord. M/S Bellman passar även utmärkt för Er som vill kombinera en konferens med en härlig dag i skärgården.

 

BELLMAN är en ”klassiker” som erbjuder såväl företagsgrupper som bröllopsgästerna en upplevelse av äkta träbåt!

Max antal

Gäster (komfort/max): 60/73

Sittande gäster i samma salong (vid bord): 24 + 20 akterdäck

Passagerarcertifikat: 73

Hemmahamn:  Strandvägen, Stockholm

Övrig info:  

  • Det finns en toalett ombord.

  • Det finns inga kylar men det finns zinkbaljor att kyla drycken i. Men ni får ta med egen is.

  • Det finns en enkel ljudanläggning ombord för bakgrundsljud som man kan koppla telefon till via sladd. Önskas bättre ljud kan ljudanläggning hyras till för 1500 kr ex moms. Ni kan även ta med en egen portabel ljudanläggning om så önskas. Men ingen ström finns ombord så den måste vara laddad eller på batteri.

​​

Mat & dryck: 

Egen dryck & mat går bra. Men observera att ni även måste ta med tallrikar, bestick, glas, dukar, servetter och serveringspersonal. Detta ingår inte i båthyran.

bottom of page