top of page

M/S Blue Charm

M/S Blue Charm är en av Stockholms mest eleganta flytande festvåningar! Här möter ni en klassisk och stilfull inredning. I salongen, där alla gäster sitter tillsammans så har ni en vacker utsikt genom panoramafönstren runt hela båten. Festen går även att kombinera med en båttur i skärgården.

Ombord finns generösa utrymmen för upp till 120 matgäster.

Mellan 60 och 120 middagsgäster är perfekt för M/S Blue Charm. Fartyget har givetvis ett soldäck med bar - där alla gäster får plats. Här går det både att utbringa en skål eller att gifta sig.

All mat lagas ombord av fartygets kock, som erbjuder välkomponerade menyer med utvalda råvaror för säsongen. På övre däck serveras fördrink om vädret tillåter.

Här finns uppdaterad teknik och utrustning såsom WI-FI (trådlöst bredband) Storbildsprojektor, TV skärm samt DVD och VHS, OH-projektor, Whiteboard, Ljudmixer och mikrofoner, Musikanläggning och Karaoke.

 

UNDERHÅLLNING / MUSIK: 

Vill ni ha underhållning ombord? Det är inget problem. Ombord på M/S Blue Charm har dom haft allt i från liveband till trollkarlar och givetvis pianounderhållning från fartygets flygel. Ljudsystem samt ljus för Dj/band finns även ombord och ingår i priset.

Max antal: Middagsgäster/mingel: 120

 

Hemmahamn: Strandvägen, Stockholm

Mat & dryck:

All dryck & förtäring säljes och tillhandahålls via båten.

Ej tillåtet att ta med egen dryck och mat.

bottom of page