Båt & skärgårds-aktiviteter

Svenska skärgården måste upplevas! Vi erbjuder massor av roliga aktiviteter både till havs, i luften och på solvarma kobbar. Ribbåtar, segelbåtar, helikoptrar, sjöflyg, sup, grillkväll på kobbe, sälsafari och  drakbåtspaddling mm.

sup.jpg

SUP challenge

Behöver ni stärka teamet och samtidigt göra något hysterikt roligt och annorlunda då har ni hittat rätt aktivitet här! Stand Up Paddleboard’s eller SUP’s är ett nytt sätt att ta sig fram på vatten. Här gör ni det på gigantiska SUP’s som tar 8-10 personer. När alla deltagare har fått instruktioner om hur man paddlar kör vi en tävling i olika heat där alla lagen möter varandra. Med våra erfarna instruktörer lär ni er snabbt paddeltekniken. Ståendes på den uppblåsbara brädan paddlar sedan hela gruppen och det är verkligen viktigt att vara samspelta för att nå målet.
Aktiviteten kan även göras som en helt fristående lära-känna-varandra aktivitet för mindre grupper (upp till 30 personer).

Tidsåtgång: Ca 1 timme
Antal deltagare: Från 8 - 200 personer

segling.jpg

Segling

Skärgården är som gjord för segling, inspiration, möten och härliga upplevelser. Med nya utmaningar och äventyr tillsammans med affärspartners och vänner i en fantastiskt vacker miljö.

Att med naturens kraft i seglen, ta sig över glittrande fjärdar med vyer av allra vackraste slag. Ombord på topputrustade, moderna segelbåtar får ni här verkligen prova på segling med de allra bästa förutsättningarna. I kombination med affärsmöte, konferens, kickoff eller som en gruppstärkande aktivitet.

  • En skeppare finns på varje båt

  • Fungerar året runt så länge det inte är is

  • Vi förser er med sjöställ och flytväst

  • Passar grupper på 6 – 60 personer

Beach Volleyball Game

Beachparty

Här har vi skapat en trevlig mingelaktivitet där ett flertal olika aktiviteter finns att tillgå. Vår instruktör tar med sig 4 st kajaker, 2 st
Canadensare, 4 st SUP’s, ett beachvolleybollnät, 4 st boulespel och kubbspel. Dessutom har vi med oss en musikanläggning med trevlig musik samt ett antal solstolar. Tanken bakom aktiviteten är
att den ska inte vara så uppstyrd, utan deltagarna själva väljer vad de vill göra. Pulsguiden på plats finns till hands med instruktioner om hur man paddlar etc men sedan sköter deltagarna sig själva.

Tidsåtgång: 2 timmar
Antal deltagare: Upp till 50 personer 

Radiostyrda-segelbåtar.jpg

Radiostyrda segelbåtar

Dragon Force 65 heter tävlingsformen med radiostyrda segelbåtar som blivit väldigt populär de senaste åren. Idag är det den största radiostyrda klassen.

 

Det är enkelt att lära sig och roligt för de som står vid sidan av och hejar på. Med hjälp av en fjärrkontroll styr man både rodret och båtens två segel.

Tävlingsmomentet går ut på att tajma starten och segla runt en bana med bojar först i mål. Räkna med hög puls och spännande race.

Checkpoint challenge rib.jpg

Checkpoint Challenge RIB

Denna häftiga skärgårdsupplevelse med ett speciellt tävlingsmoment slår sällan fel hos konferensgästerna! Alla lag får varsin iPad att navigera med och tävlar mot lagen i de andra båtarna genom att hitta samt genomföra uppdragen vilka ligger utspridda runt om Stockholms vackra skärgård. Spelet fungerar även bra att göra under en transport som avslutas på en annan destination och kan löpa över både land och hav. Tävlingen kan dessutom skräddarsys med beställarens egna frågor!

Tidsåtgång: 2-3 h eller heldag

Vintersegling.jpg

Vintersegling

Skärgården ligger karg och öde. Luften är hög och klar. Det sista du tänker på är troligen att segla. Men vi föreslår att du tänker om! Som alternativ till skidkonferensen i fjällen eller Alperna rekommenderar vi att stanna i Stockholms skärgård och vintersega!

Så länge isen ligger kring tak och stuga, istället för i fjärd och vik bjuder vi er välkomna ombord. Tillsammans utmanar vi väder och vind! Har vi tur så snöar det. En fantastiskt kontrast!


Nere i salongen är det varmt och ombonat. På däck håller ni er varma i tjocka flytoveraller och genom att arbeta aktivt.
Under helgerna jan-mars erbjuder vi privatpersoner segling ute i Sandhamn (minimum 6 pers), så passa på att boka en härlig skärgårdsweekend på Seglarhotellet i Sandhamn och prova på vintersegling ett par timmar med familjen eller kompisgänget.

Utomhusaktivitet

Kajakpaddling

Kajakpaddling är så mycket mer än bara paddling. Att näst intill ljudlöst glida fram över vattenytan är en upplevelse utöver det vanliga. De lugna paddeltagen skapar en stark, medveten närvaro som ger kraft, och närheten till vattnet förstärker naturupplevelsen. Dessutom är det väldigt socialt.

En kajaktur i Stockholms skärgård eller i Mälaren ger minnen för livet. Under våra guidade turer får du uppleva det
vackra landskapet på nära håll. Vi tillhandahåller all nödvändig utrustning och går naturligtvis igenom paddelteknik och säkerhet.

 

Våra erfarna instruktörer lägger upp rutten efter rådande väderlek, era önskemål och förutsättningar.
Inga förkunskaper krävs.

Kajakpolo.jpg

Kajakpolo

Varje deltagare tilldelas en kajak och en dubbelpaddel. Alla spelare måste bära skyddshjälm och flytväst och varje lag
har 4 st på plan. En kajakpolomatch spelas normalt 2 x 10 minuter, om inte förlängning eller straffar måste användas.


Vinnare är det lag som gjort flest mål när speltiden är slut.

 

Bollen spelas normalt med händerna men även paddeln får användas om ingen utsätts för fara av användandet. Mål
utdöms till laget om hela bollen har passerat motståndarens målram.

Aktiviteten utförs i Stockholm med omnejd.

ribokopter.jpg

Ribokopter

Följ med på det bästa av två världar! Njut av farten i RIB-båt och den härliga känslan att sväva fram över vattnet i helikopter. Ett helt otroligt sätt att uppleva skärgården och dess unika landskap av öar och vatten.

RIB-båtarna och helikoptern följer varandra i hisnande hastighet långt ut i den vackra skärgården. Under färden sker stopp då deltagarna byter plats mellan båtarna och helikoptern. Alla deltagare får åka båda färdmedlen.

Det är en obeskrivlig känsla att färdas i dessa hastigheter både på och ovanför öppna vatten som till synes saknar ände.

Drakbåtspaddling.jpg

Drakbåtspaddling

Paddla drakbåt gör man för att det är kul, samtidigt som man skall försöka hålla takten för att paddla fortare och rakare än motståndarna, i 250m.

 

Drakbåten paddlas av 13 alt 24 personer beroende på hur stor gruppen är. En i laget är trumslagare som håller paddeltakten i båten, styrman står vi för. Aktiviteten kan sammanfattas med att vara en perfekt aktivitet för de som vill lära känna varandra, tävla och ha roligt!

fiske.png

Fiske

Sportfiske är ett perfekt företagsevent för teambuildning men även en ypperlig kundaktivitet. Sportfiske med guide är lika kul som det är lärorikt. Den underbara naturupplevelsen får du på köpet.  Med lång erfarenhet och god lokalkännedom tar vi er direkt till de heta platserna. Vi fiskar havsöring, gädda, abborre, gös och torsk. 

Vi förser er med all utrustning som ni behöver, allt från flytoveraller/flytvästar till välfyllda draglådor och inte minst säkra och funktionella sportfiskebåtar. 

 

  • Halvdag Fisketur

  • Heldag Fisketur

  • After Work Fishing

  • Guidad Båttur

Se förslag på fiskeaktiviteter