Båt & skärgårds-aktiviteter

Svenska skärgården måste upplevas! Vi erbjuder massor av roliga aktiviteter både till havs, i luften och på solvarma kobbar. Ribbåtar, segelbåtar, helikoptrar, sjöflyg, sup, grillkväll på kobbe, sälsafari och  drakbåtspaddling mm.

Rib-RIBOSLO.jpg

RIB-båt

De kraftfulla motorerna för oss fram genom skärgården i upp emot 45 knop. Kunniga guider som kan skärgården på sina fem fingrar och delar gärna med sig av både fakta och skrönor.

Oavsett om syftet med aktiviteten är en transport till/från konferensen, aktiviteten eller middagen är det en upplevelse utöver det vanliga.

RIB turen kan med fördel kombineras mycket skoj. T ex: Sälsafari, Navigationstävling, Bastuflotte, Pubrunda i skärgården eller varför inte avsluta med ett besök på skärgårdsrestaurang. 

Briggen tre kronor.jpg

Briggen Tre Kronor

Var med och segla på ett av Stockholms vackraste fartyg Briggen Tre Kronor af Stoclholm. Upplev den vackra skärgården och njut av god mat & dryck ombord.

Exempel på seglingar​

  • Halvdagssegling med middag.
    Fyra timmar segling inkl middag.

  • Heldagssegling. En hel dag ombord inkl måltider.
    Förmiddags- och eftermiddagskaffe ingår liksom lunch.

  • Två dagar med Tre Kronor för upp till 22 personer:
    Övernattning i naturhamn där alla sover ombord. Alla måltider ingår.

Upp till 45 personer får plats på fartyget.

Mer info

sup.jpg

SUP challenge

Behöver ni stärka teamet och samtidigt göra något hysterikt roligt och annorlunda då har ni hittat rätt aktivitet här! Stand Up Paddleboard’s eller SUP’s är ett nytt sätt att ta sig fram på vatten. Här gör ni det på gigantiska SUP’s som tar 8-10 personer. När alla deltagare har fått instruktioner om hur man paddlar kör vi en tävling i olika heat där alla lagen möter varandra. Med våra erfarna instruktörer lär ni er snabbt paddeltekniken. Ståendes på den uppblåsbara brädan paddlar sedan hela gruppen och det är verkligen viktigt att vara samspelta för att nå målet.
Aktiviteten kan även göras som en helt fristående lära-känna-varandra aktivitet för mindre grupper (upp till 30 personer).

Tidsåtgång: Ca 1 timme
Antal deltagare: Från 8 - 200 personer