top of page
Image by Johan Anblick

Båtsightseeing Stockholm

Ett av de bästa sätten av upptäcka stad med så mycket vatten som Stockholm är, naturligtvis, med en guidad båttur. Upptäck Stockholm med en sightseeingtur med båt. Det är ett perfekt val oavsett om du är turist i din egen stad och eller om du är på tillfälligt besök.

MS-Strandpilen.jpg

Båtsightseeing med M/S Ambiance

M/S Ambiance är den perfekta båten för båtsightseeing. Turen är 2 timmar och guidningen sker på: 

  • Svenska 

  • Engelska 

  • Spanska 

  • Franska

  • Kinesiska (mandarin) 

Start och stopp: Skeppsbron 103/104

Pris: 350 kr/person

Rutt; 

Bokas via Kanebo Event

Djurgården 4.jpg

M/S Djurgården 4

Klassiska M/S Djurgården 4 är en perfekt transportbåt som enkelt tar er runt Stockholm via vattenvägen till exempelvis fester, bröllop, kick-offer eller andra tillställningar. Ombord finns bra plats för mingel inomhus och/eller på båtens två olika utedäck.

Båten har inget eget serveringstillstånd, men ni får gärna ta med er egen dryck och tilltugg för att göra er mingelresa extra trevlig. Om ni önskar en guidad sightseeingtur så ordnar vi självklart det.

Max antal

Antal gäster: 75
Soldäck: Ja 
Kafeteria: Nej
Bar: Nej
Toalett: Ja
Wifi: Ja
Tillgänglighet:
Ja. 
Handikapptoalett finns ej.

Hemmahamn: Nybroviken, Stockholm

Mat & dryck:

Båten har inget serveringstillstånd men det är tillåtet att ta med egen alkohol ombord.

champagne-kanebo-event.jpg

M/Y Champagne

M/Y Champagne är en av de vackraste båtarna i Stockholm. Ombord på denna unika slup finns plats för 12 gäster helt oberoende väder och vind. Med fast tak och öppningsbara sidor färdas ni kungligt i trånga kanaler och under broarna. Här kan njuta av god mat och dryck i exklusiv miljö. M/Y Champagne och upplev vår vackra skärgård och Stockholms innerstad från sjösidan.  Vi ser fram emot att förgylla er vistelse ombord – välkommen!

Byggår 1900
Längd 13,3 meter
Bredd 3,2 meter
Djup 1,55 meter
Maxfart 9 knop
Maskin Volvo Penta

Max antal:

​max 12 personer

Hemmahamn: Stadshuset på Ragnar Östbergs Plan 1

Mat & dryck:

Egen dryck & mat går bra. Men observera att ni även måste ta med tallrikar, bestick, glas, dukar, servetter och serveringspersonal. Detta ingår inte i båthyran.

Stegeholm.webp

M/S Stegeholm

M/S Stegeholm är en av få klassiska mahognybåtar i Stockholm, hon lämpar sig mycket väl till stilfull transport eller en sightseeingtur. Vid vacker väder fäller vi ner kapellet och färden går under bar himmel.

Om ni vill göra transporten till en mingeltillställning får ni gärna ta med er egen dryck och tilltugg (båten har inget serveringstillstånd men det är tillåtet att ta med egen alkohol ombord). Vill ni ha en guidad sightseeingtur så ordnar vi självklart det.

Minimum 2h

Max antal

Maxkapacitet : 70

Hemmahamn: Stockholm

Mat & dryck:

Båten har inget serveringstillstånd men det är tillåtet att ta med egen alkohol ombord.

Aphrodite_IV.jpg

M/S Aphrodite IV

Med M/S Aphrodite IV tar ni er enkelt ut i Stockholms skärgård, perfekt om ni ska på fest, bröllop, kick-off eller annan aktivitet och vill ha transport vattenvägen till nästa stopp.


Ombord kan ni njuta av utsikten samtidigt som ni får uppleva Stockholm från sjösidan. I salongen finns det gott om plats för mingel och det finns även ett takdäck med sittplatser. Det går utmärkt att ta med mat och dryck, ombord finns pentry med kylskåp (båten har inget serveringstillstånd men det är tillåtet att ta med egen alkohol ombord). Vill ni ha en guidad sightseeingtur så ordnar vi självklart det.

Max antal

Sittplatser inne: 60
Sittplatser ute: 20
Kafé/bar: Nej
Toalett: Ja

Finns i: Stockholm

​​

Mat & dryck:

Ta med egen dryck & tilltugg.

MS Delfin III båt.jpg

M/S Delfin III

M/S Delfin III lämpar sig utmärkt för sightseeingturer och transporter. Det går utmärkt att ta med mat och dryck (båten har inget serveringstillstånd men det är tillåtet att ta med egen alkohol ombord). Vill ni ha en guidad sightseeingtur så ordnar vi självklart det.

Minimum 2h

Max antal

Maxkapacitet : 60

Hemmahamn: Stockholm

Mat & dryck:

Båten har inget serveringstillstånd men det är tillåtet att ta med egen alkohol ombord.

bottom of page