Magi & trolleri

En magiker eller trollkarl gör företagsfesten magisk.

Vill du boka trollkarl, magiker eller illusionist? Här hittar du Sveriges mest anlitade inom Magi & Trolleri. De flesta artister är rikstäckande och ej knutna till län eller ort. Leta själv i listan nedan eller skicka en förfrågan om du vill bli kontaktad med förslag.

Jens-Jadbäck.png

Jens Jadbäck

Jens Jadbäck är just nu en av Sveriges mest bokade magiker. Sedan 2011 har han med sina trick, sin fingerfärdighet och sin blixtrande snabba tunga regelbundet  charmat publiken på bl.a Golden Circle Comedy Club, Reginateatern, SysterOBror och Bryggarsalen. Medan Jens turnerat landet runt med komisk close up magi har han också hunnit med att vara
öppningsakt åt bland andra Henrik Schyffert, Måns Möller, Adde Malmberg, Thomas Järvheden och flera andra ur den svenska komikereliten. 2017 vann han också första pris vid festivalen Uppsala Magic & Comedy i hård konkurrens med några av världens mest erkända kreatör.

1024px-Youtube.png
daniel kane.jpg

Daniel Kane

Han slog igenom för den breda publiken när han gjorde succé på Talang i TV4 och sågs av 8 miljoner svenskar & över 60 miljoner på sociala medier som Facebook. Han har däremot varit verksam som underhållare på företagsevent och andra event i många år.

Hans shower har visats över hela Sverige men även i Berlin, Oslo, London med flera. Med sin stora erfarenhet är han ofta bokad på företagsevent i Stockholm-Göteborg-Malmö. Där väver han in sina shower tillsammans med andra talare och underhållare. Spektakulär magi – Oförglömlig underhållning!

1024px-Youtube.png
Ivan-o-Lacki.-Show.jpg

Ivan & Lacki

En annorlunda och rolig varieté eller mingelunderhållning. Låt gästerna fascineras och roas av häpnadsväckande magi, spännande jonglering, spektakulära eldkonster, en levande staty.

Eller varför inte den oförglömlige ballongmannen?

 

Magiker, trollkarl eller illusionist, kalla det vad man vill, men, magi och trolleri ska vara roligt och underhållande att se! Låt era gäster förundras och underhållas av Ivan & Lackis trollerikonster och magitrick. Deras trollerishow framförs med en fenomenal fingertoppskänsla och befriande publikkontakt och kommer garanterat att bli ett uppskattat inslag på er fest.

1024px-Youtube.png
Jerry Danes.jpg

Jerry Danes

Jarry Danes är en close-up magiker från Stockholm med specialitet på fingerfärdighetstrolleri med spelkort.

Jerrys vanligaste uppdrag är på företagsevents och som marknadsförare/entertainer vid en mässmonter. Mässor är väldigt konkurrenskraftiga och det kan behövas något extra för att nå ut med sitt budskap. Ett effektivt sätt att stå ut från mängden är att ha mig som en del av marknadsföringen. Close-up magi i montern skapar både ett intresse och blir till en bra stämningshöjare. Under åren har han fått äran att utföra mirakel med spelkorten på cocktailmingel, företagsevents, mässor, bröllop och privata middagar.

1024px-Youtube.png
Klas-Andersson-3-liten-440x270.jpg

Klas Andersson

Här hittar du magi underhållning till nästa middagsarrangemang, företagsevent, din nästa konferens, kick-off och mässa. Låt dina gäster får uppleva häpnadsväckande artisteri utfört av en riktigt underhållande magiker.

Oavsett om du väljer Klas som minglande magiker eller konferencier, en scenshow, varieté-show eller färdig-paketerad middagsunderhållning så får ni en oförglömlig upplevelse som dina gäster talar om länge efteråt – med en rutinerad trollkarl, magiker och entertainer med 20 års erfarenhet.

1024px-Youtube.png
Tommy Sköld.jpg

Tommy Sköld

”Tommy passar in på många klichéer om trollkarlar: skicklig, fingerfärdig, charmig, obegriplig och underhållande” Tommy Sköld började sin trollerikarriär i det dolda. Han besökte ofta andra trollerievent och shower utan att själv berätta om sin färdighet.

 

Vartefter tiden gick så visade det sig att han var en trollkarl av den mer exklusiva skara som alltid tackat nej till trollerijobb utan istället ägnat sig åt sin passion i en mycket trång krets medan han slipade och slipade på sina kunskaper. För Tommy är teknik och exakthet oerhört viktigt, likaväl som han tycker det är nödvändigt att kunna skapa mirakler med alla möjliga vardagliga saker som finns i vår närhet – myntmagi ligger honom extra varmt om hjärtat. Nu har han gått från det dolda ut i världen med sina färdigheter och det utlovas förbluffande mirakel med glimten i ögat.

1024px-Youtube.png
niclas_jacobsson_trollkarl_orebro.jpg

Niclas Jacobsson

En magiker med flinka fingrar som trollar fram festens drinkar och får en och annan gäst att lyfta.

Magikern Niclas Jacobsson erbjuder ett flertal shower för företagsevent, privata fester m.m. De olika showerna är gjorda för att kunna vara fristående men kan även kombineras sinsemellan eller med en annan underhållning, allt enligt önskemål.

Luta dig tillbaka och ta del av en häpnadsväckande upplevelse där magiska trick utförs mitt framför dina ögon.

1024px-Youtube.png