Magi & trolleri

En magiker eller trollkarl gör företagsfesten magisk.

Vill du boka trollkarl, magiker eller illusionist? Här hittar du Sveriges mest anlitade inom Magi & Trolleri. De flesta artister är rikstäckande och ej knutna till län eller ort. Leta själv i listan nedan eller skicka en förfrågan om du vill bli kontaktad med förslag.

Jerry Danes

Jarry Danes är en close-up magiker från Stockholm med specialitet på fingerfärdighetstrolleri med spelkort.

Jerrys vanligaste uppdrag är på företagsevents och som marknadsförare/entertainer vid en mässmonter. Mässor är väldigt konkurrenskraftiga och det kan behövas något extra för att nå ut med sitt budskap. Ett effektivt sätt att stå ut från mängden är att ha mig som en del av marknadsföringen. Close-up magi i montern skapar både ett intresse och blir till en bra stämningshöjare. Under åren har han fått äran att utföra mirakel med spelkorten på cocktailmingel, företagsevents, mässor, bröllop och privata middagar.

 

​Se klipp >>

Hans Lindström

Här hittar du trolleri underhållning till nästa företagsevent, kick-off eller middagsarrangemang. Du får en av branschens mest välmeriterade, populära och mångsidiga trollkarl. Dina gäster får uppleva häpnadsväckande artisteri utfört av en begåvad underhållare.

Söker du en trollkarl som både skapar fascinerande magi men även alltid ser till att göra det med glimten i ögat så att din publik ofta kiknar av skratt? Då har du kommit helt rätt!

 

Se klipp >>

Ivan & Lacki

En annorlunda och rolig varieté eller mingelunderhållning. Låt gästerna fascineras och roas av häpnadsväckande magi, spännande jonglering, spektakulära eldkonster, en levande staty.

Eller varför inte den oförglömlige ballongmannen?

 

Magiker, trollkarl eller illusionist, kalla det vad man vill, men, magi och trolleri ska vara roligt och underhållande att se! Låt era gäster förundras och underhållas av Ivan & Lackis trollerikonster och magitrick. Deras trollerishow framförs med en fenomenal fingertoppskänsla och befriande publikkontakt och kommer garanterat att bli ett uppskattat inslag på er fest.

Se klipp >>

Daniel Kane

Han slog igenom för den breda publiken när han gjorde succé på Talang i TV4 och sågs av 8 miljoner svenskar & över 60 miljoner på sociala medier som Facebook. Han har däremot varit verksam som underhållare på företagsevent och andra event i många år.

Hans shower har visats över hela Sverige men även i Berlin, Oslo, London med flera. Med sin stora erfarenhet är han ofta bokad på företagsevent i Stockholm-Göteborg-Malmö. Där väver han in sina shower tillsammans med andra talare och underhållare. Spektakulär magi – Oförglömlig underhållning!
 

Scenshow, mingelmagi eller en exklusiv show för mindre sällskap?

Se klipp >>

Klas Andersson

Här hittar du magi underhållning till nästa middagsarrangemang, företagsevent, din nästa konferens, kick-off och mässa. Låt dina gäster får uppleva häpnadsväckande artisteri utfört av en riktigt underhållande magiker.

Oavsett om du väljer Klas som minglande magiker eller konferencier, en scenshow, varieté-show eller färdig-paketerad middagsunderhållning så får ni en oförglömlig upplevelse som dina gäster talar om länge efteråt – med en rutinerad trollkarl, magiker och entertainer med 20 års erfarenhet.

 

​Se klipp >>

Totoo trollkarl

När tillvaron blir alldeles för fyrkantig och allvarlig … Förvandlas jag till den fantastiske Totoo (uttalas Otto fast med t ibörjan) Trollkarl som utför spektakulära trollkonster för stora och små på barnkalas och event.

Totoo är en oförarglig och fingerfärdig figur som både misslyckas och lyckas med sina fantastiska trollerikonster. Med sig har Totoo ofta sin busiga följeslagare den lilla apan Api Ali som lockar barnen till skratt med sina roliga apkonster.

 

Totoo trollkarl är en mycket flitigt anlitad trollkarl i Stockholm och har gjort hundratals bejublade trolleriföreställningar för små och stora.

Se klipp >>

Niclas Jacobsson

En magiker med flinka fingrar som trollar fram festens drinkar och får en och annan gäst att lyfta.

Magikern Niclas Jacobsson erbjuder ett flertal shower för företagsevent, privata fester m.m. De olika showerna är gjorda för att kunna vara fristående men kan även kombineras sinsemellan eller med en annan underhållning, allt enligt önskemål.

Luta dig tillbaka och ta del av en häpnadsväckande upplevelse där magiska trick utförs mitt framför dina ögon.

Se klipp >>

Göran Strandberg

Göran Strandberg bjuder alltid publiken på fascinerande trolleri, omöjliga tankeexperiment och träffsäker humor! En given succé på Ert nästa event!

Göran har lång erfarenhet av att förtrolla företagsevent och är mycket säker på att anpassa sig till kundens önskemål och situation. Improvisation och fingertopps-känsla gör Göran extra omtyckt bland kunder som vill boka ett säkert kort och det där lilla extra till sitt event!

Se klipp >>

Magi Martin

Låt mig sätta en magisk stämning på invigningen, eventet eller festen. Jag är en engagerad trollkarl som kan erbjuda något utöver det vanliga.  Jag har en bred repertoar som passar såväl i stora som små sammanhang och föreställningen anpassas till just ert event. 

Trolleri kan upplevas i många olika former, som mingeltrolleri, salongsmagi eller close-up trolleri. Det kan användas som isbrytaren på ett företagsevent eller som huvudunderhållning på festen. Allt anpassas efter ert event så att det blir magiskt.

Seth Engström

Seth Engström, ett av de mest respekterade namnen i branschen strävar efter att få ordet "magi" tillbaka till ordet "magiker".

Han gör det med sin häpnadsväckande arsenal av tricks, alla utförda med två redskap: hans fingerfärdighet och en kortlek med 52 vanliga spelkort. Hans magiska tricks har förbluffat miljontals människor världen över, med framträdanden på internationell TV, Kung Carl Gustafs födelsedag och på över 1000 företagsfester.


Se klipp >>

Tobbe Trollkarl

Tobbe Trollkarl – inte bara för dom små!

I showen ”Tobbe Trollkarl – XXX rated” riktar han sig enbart mot en vuxen publik.
Tobbe har, vilket många inte vet, jobbat med trolleriet i mer än 20 år och alltid jobbat mycket mot företag och rena vuxengig, både på scen och close up.
Showen är, även den galen och fartfylld med mycket musik, framförallt väldigt rolig! Stort och smått blandas i ett högt tempo som välter vilken publik som helst!

Showen kan byggas ut med stora illusioner samt close up runt borden, VDn kan trollas fram eller (kanske hellre) bort.

Se klipp >>

Jens Jadbäck

Jens Jadbäck är just nu en av Sveriges mest bokade magiker. Sedan 2011 har han med sina trick, sin fingerfärdighet och sin blixtrande snabba tunga regelbundet  charmat publiken på bl.a Golden Circle Comedy Club, Reginateatern, SysterOBror och Bryggarsalen. Medan Jens turnerat landet runt med komisk close up magi har han också hunnit med att vara
öppningsakt åt bland andra Henrik Schyffert, Måns Möller, Adde Malmberg, Thomas Järvheden och flera andra ur den svenska komikereliten. 2017 vann han också första pris vid festivalen Uppsala Magic & Comedy i hård konkurrens med några av världens mest erkända kreatörer.

 

Se klipp >>

kanebo-vit.png

ADRESS:

Kanebo Event AB

Nyborgsgatan 9

711 34 Lindesberg

Örebro län

TELEFON:

 +46 (0)70-937 23 78

FÖRFRÅGAN:

 Klicka här

SOCIALA MEDIER:

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
Kanebo-webdesign-white-liten.png

HEMSIDAN SKAPAD AV:

Kanebo Webdesign 2021 

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram