top of page

Stockholmsbåten Qrooz

Ett modernt loungekoncept

Qrooz är ett allsidigt fartyg som kan användas till många olika evenemang. Oavsett årstid och väder så är Stockholmsbåten Qrooz ert bästa val. Varm och välisolerad på vintern. Luftig med flera uteplatser på sommaren. Tack vare den unika öppna planlösningen så trivs alla inomhus om man har otur med vädret.

 

Matplatser för ca 26 gäster vid 2 långbord i matsalen. Matplatser för upp till 40 gäster i matsal och lounge tillsammans. Biosittning upp till 22 gäster i loungen sittandes i sköna soffor, flera gäster ryms sittandes på stolar. Buffé för upp till 50 gäster och transporter med tilltugg för upp till 60 gäster.

Kapacitet
Under sommarsäsongen (1/5-30/9) bokas Qrooz med besättning som tar kunden ut i Stockholms skärgård. Fartyget kan med fördel användas som komplement till skärgårdskrogar/konferensanläggningar som behöver utöka sin kapacitet.

Konferens lounge
I den separata fullutrustade konferens loungen samtalar ni helt ostört.

Hyr Stockholmsbåten Qrooz som flytande showroom eller konferenslokal. Qrooz är utrustad med en takhängd storbildsprojektor med ljudanläggning och whiteboard, blädderblock samt anteckningsblock och pennor.

 

​Max antal

Mingel kryssning 50 gäster (60).
Matservering i matsalen 22 (26).
Matservering i loungen 14.
Totalt kan vi ha 40 matgäster ombord.
Vid konferens rekommenderar vi 22 gäster.

Finns i: Strandvägen, Stockholm

Mat & dryck:

Erbjuder fullservice.

Men det går även att hyra båten med egen dryck & mat går bra. Hyra av dukar, glas och porslin samt serveringspersonal (minst en) som räknas inklusive en timme före och efter körningen tillkommer.

bottom of page