Stockholmsbåten Qrooz

Ett modernt loungekoncept

Upplev ett gott och annorlunda Stockholm från sjösidan med Restaurang Allegrines kök på Stockholms mest unika fartyg Qrooz, drivet på solceller och miljödiesel. Tyst och stilla glider ni fram genom Stockholms vackra skärgård i lugnt tempo med kollegor, kunder eller i goda vänners lag.

Qrooz är ett allsidigt fartyg som kan användas för många olika evenemang så som mingel, middagar, fester och konferenser. De stora glaspartierna ger 360° utsikt över Stockholms vackra skärgård och den unika öppna planlösningen med integrerat öppet kök ger en ombonad känsla. Fartyget har en öppen styrhytt, en separat lounge och en välkomnade matsal med panoramautsikt en halv tappa ner. Oavsett årstid och väder så är Qrooz varm och välisolerad på vintern, och sval och luftig sommartid tack vare de många uteplatserna. 

Danyel Couet - Restaurang Allegrines ägare - och Kökschef Sebastian Thuresson tar hand om er ombord:
"Tillsammans med våra gäster skräddarsyr vi ett upplägg med mat och dryck. Det går även utmärkt att välja från våra färdiga meny- och vinpaket.

Dryckerna provas ut tillsammans med Allegrines Sommelier för att matcha middagen på bästa sätt. Musik, artister eller annan underhållning ordnar vi självklart också om så önskas."

Max antal

Gäster (komfort/max): 20 / 40 gäster

Middagsgäster i samma salong (komfort/max): 20 gäster

Middagsgäster i samma salong (max): 40 gäster buffé

Passagerarcertifikat): 65 gäster

Finns i: Stockholm

Mat & dryck:

Erbjuder fullservice.

Ej egen mat & dryck.

kanebo-vit.png

ADRESS:

Kanebo Event AB

Nyborgsgatan 9

711 34 Lindesberg

Örebro län

TELEFON:

 +46 (0)70-937 23 78

FÖRFRÅGAN:

 Klicka här

SOCIALA MEDIER:

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
Kanebo-webdesign-white-liten.png

HEMSIDAN SKAPAD AV:

Kanebo Webdesign 2021 

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram