top of page

Bröllopsplanering

Dags för bröllop?

Kanebo Event hjälper gärna till vid arrangemang av bröllopsfester. Vi hjälper er med hela eller delar av ert bröllop. Allt från att hitta den rätta festlokalen och kyrkan till bröllopskoordinator på plats. Nedan kan ni se delar av det vi kan hjälpa er med. 

Er bröllopsdag är troligtvis en av de största dagarna i ert liv. Då ska ni bara få njuta av allt och inte behöva tänka på alla små detaljer. Tillsammans planerar vi upplägget utifrån era önskemål.  Ni väljer om ni vill att vi sköter hela eller delar av ert bröllop. Med mer än 18 år i eventbranschen så har vi kontakterna till allt som hör ett lyckat bröllop till.

Här kan du ladda ner en checklista för vad ni behöver tänka på för ert bröllop. Kontakta oss så hjälper Vi Dig med Dina önskemål kring bröllopsfesten!

info@kaneboevent.com

Här är delar av de vi kan hjälpa er med:

Nygift

Hitta den rätta festlokalen

Att hitta en bra bröllopslokal är bland det första man gör i planeringen av er stora dag, och med så många alternativ tillgängliga kan det ofta verka lite svårt.

Vad ser ni framför er?

  • Lantlig idyll

  • Annorlunda & unikt

  • Kust & Skärgård

  • Fjäll & berg

  • Gammal industri

  • Slott & herrgård

bröllopsinbjudan.jpg

Inbjudningskorten

Bröllopsinbjudan väcker nyfikenhet och förväntan, förmedlar en känsla och sätter stämningen på hela bröllopet. 

Bröllopsband

Artister & band

Vi hjälper er att hitta underhållning och musik till den stora dagen. Vi har artister som passar för både vigsel och fest! På den här sidan finns exempel på några utvalda och populära bröllopsartister. Självklart kan man boka många fler än dessa – i princip funkar nästan vilken artist eller showgrupp som helst för en bröllopsfest. Vi förmedlar coverband, trubadurer, DJ’s, komiker, dansare, magiker, eldartister och mycket annat.  Se alla artister här >>

nygifta

Transporter

Vill ni färdas extra flådigt till kyrkan, ja då kan vi hjälpa er att boka allt från limousiner, helikoptrar, sjöflyg och båtar.

Transporten till festlokalen hjälper vi också såklart till med. Exempelvis med bussar eller charterbåtar. Allt är möjligt! 

Tält i Lights

Hyrgods

Behöver du hyra in partytält, möbler, porslin, glas eller annat hyrgods till ert bröllop? Vi samarbetar med flera olika leverantörer för detta ändamål. 

Läs mer om hyrgods här

christmas-dinner-cheers-food.jpg

Anmälningshantering

Att ta emot alla anmälning till bröllopet kan vara nog så prövande. Vi kan hjälpa er att ta emot alla anmälningar samt administrera eventuella matavvikelser, hotellnätter och andra särskilda önskemål.

Bröllopsfotograf

Bröllopsfotograf

Se till att föreviga er bröllopsdag genom att anlita en professionell bröllopsfotograf. VI samarbetar med flera duktiga fotografer. 

Beach Wedding

Bröllop utomland/smekmånad

Planerar ni er bröllopsresa eller vigsel utomlands? Kanebo Event kan skräddarsy resorna så att de passar perfekt som bröllopsresa, oavsett om ni vill gifta er på resmålet eller resa dit efter ert bröllop här hemma.

Vigselförrättare.jpg

Vigselförrättare

Ska ni ha en privat vigsel så kan vi hjälpa er att hitta en vigselförrättare i din kommun, eller den kommun där vigseln kommer att ske. 

Utomhus Bröllopsdekorationer

Teman

Att välja ett tema kring sitt bröllop är idag mer en regel än ett undantag. Temat kan till exempel vara en viss färg, en viss klädkod eller ha en personlig anspelning. Genom att välja ett tydligt tema får ni inte bara ett spektakulärt bröllop – ni underlättar också för era bröllopsgäster.

Bröllopskomikern marcus palm.png

Toastmaster/bröllopskomiker

Har ni svårt att hitta en perfekt toastmaster/ toastmadam? Då kan vi hjälpa er. Vi samarbetar med flera professionella artister som garanterat kommer att få er bröllops-fest till en helt ny nivå.  Bröllopskomikerns show är en underbart rolig ståuppföreställning som bokas till bröllopsfesten! Vill du få bröllopsgästerna tårögda av skratt samtidigt som brudparet blir kvällens hjältar, så har du hamnat rätt.. Läs mer om showen här! 

Möhippa

Svensexa/möhippa

Ska du arrangera  en möhippa eller

svensexa? Vi har hundratals roliga aktiviteter som gör möhippor och  svensexor till en minnesvärd dag.

Se våra aktiviteter här >>

Kocken förbereder Meal

Mat, dryck & personal

Vi samarbetar med flera cateringfirmor som  hjälper er med mat, serverings-personal, kockar, hyra in porslin och bygga tält mm för festen.

Blombukett

Blomsterarrangemang

Blommor är för många en viktig del av bröllopet som höjer stämningen och betonar temat under den stora dagen. Vi hjälper er med allt som har med buketter & blomsterarrangemang att göra - tillsammans med florister ger vi er tips och råd på säsongens blommor och visar förslag och inspiration på hur blommorna kan komponeras. 

hotell Incheckning

Hotell

Kanske att era gäster reser långväga ifrån och behöver bo på hotell. Vi hjälper er att boka hotell och sköter all administrering. 

festlekar_bröllop.jpg

Bröllopslekar

Lekar & aktiviteter till bröllopsfesten
för både brudpar och gäster.

Se våra bröllopslekar här >>

bottom of page